Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SX4

yoel240
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אז אני מחפש רכב יפני, שלא שותה כמו המאזדה, ולא מכוער כמו הטויוטות למיניהם .

אני מעוניין להשקיע סכום ש 50K.

מבין כל האפשרות התרשמתי מאוד מהסוזוקי SX4.

כמובן שעשיתי נסיעת מבחן ומאוד אהבתי את הישיבה הגבוהה, והעיצוב הפנימי של הרכב ( גם את החיצוני אהבתי למרות שחלק יחלקו עלי )

הבעייה היחידה היא הקורת A שבשני צידי הרכב .

הייתי מעוניין לדעת כמה זה קריטי ומפריע בנהיגה, זה השיקול היחיד שלי לפני רכישת הרכב.

אודה מאוד לתגובות .

פורסם

:shock:

אתה בעצמך נהגת ואתה שואל כמה זה קריטי?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמי שהחזיק במקביל מאזדה 3 ו-SX4, שתיהן 2010 (עלו על הכביש בהפרש של יום) - נושא קורה A לא משמעותי, כיון שבכל רכב מודרני קורה A רחבה על מנת לחזק את הרכב בתאונה חזיתית ובהתהפכות, וזה כולל את המאזדה 3 מדגמי 2010 ומעלה.

אישית יש לי SX4 מדגם 2010 בתצורת סדאן שננהגת בעיקר על ידי אשתי והיא מרוצה ממנה מאד. אין מחסור בכוח, הבגאג' ענק וגם אין בעיה כאשר יושבים בה 5 אנשים (הוגבה מחפה על בסיס הגלגלים הקצר).

המעניין הוא שכל בני המשפחה - כולל הצעירים - מעדיפים את ה-SX4 על פני המאזדה, אשר הוחזרה אחר כבוד לחברת הליסינג לפני מספר חודשים.

ממליץ לך מאד לרכוש רכב מדגם 2010 (עלו לכביש החל מאמצע 2009) ומעלה בגלל המנוע המשופר - הדגמים עד 2009 צוידו במערכת ההנעה האנמית משהו של הליאנה. ההבדל בהתנהגות הרכב משמעותי מאד, במיוחד באזורים הרריים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...