Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשרות-1

lightningaudio L-4600 2 x 300 Watts

(4-channel, 600 Watt) מגבר

lightningaudio L-1250 Mono amplifier is a 500 Watt

פאנל עם31 band

Pioneer DEX-P99RS פאנל

dvd JVC KV-M706 Car פאנל

Subwoofer 12" Punch P1

250 Watts RMS 500 Watts Max

JBL 660GTi 2-Way 6.5" Car Speakers System

אפשרות-2

Pioneer DEX-P99RS פאנל

dvd JVC KV-M706 Car פאנל

Subwoofer 12" Punch P1

PRS-A900 with 50 Watts X 4

Stage 4 Reference Quality 4-Channel Bridgeable Amplifier with Filterless Design

PRS-D4200F with 75 Watts X 4) along with two mono channel

Pioneer Stage 4 PRS-D1200SPL

Mono subwoofer amp — 1,200 watts RMS x 1 at 1 ohm

Pioneer Stage 4 PRS Series Class D Mono Amplifier with 1,200 Max. Power

Mono subwoofer amp — 600 watts RMS x 1 at 2 ohms

אפשרות-1.txt

אפשרות-2.txt

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה שעשית קצת סלט, ולא הכנת מספיק שיעורי בית לפני בחירת הרכיבים.

בחרת ביחידת ראש וקומפוננט שהם ספינות דגל של החברות שלהם.

ולעומת זאת סאב ומגברים שלא מתקרבים אליהם ברמה.

אני חושב שהיה עדיף אם היית אומר מה התקציב ומה הדרישות שלך מהמערכת וחברי הפורום היו עוזרים לך.

פורסם

מאחר ומדובר ברכב מסחרי גדול, תוכל לציין בבקשה באיזו תצורה הוא בנוי (תובלה/הסעת נוסעים) ואם קיימת הפרדה בין תא הנהג לאחור?

אה כן, וגם אילו סוגי מוזיקה אתה שומע ומאיזה מקור?

פורסם
מאחר ומדובר ברכב מסחרי גדול, תוכל לציין בבקשה באיזו תצורה הוא בנוי (תובלה/הסעת נוסעים) ואם קיימת הפרדה בין תא הנהג לאחור?

אה כן, וגם אילו סוגי מוזיקה אתה שומע ומאיזה מקור?

pink fluid fusion jazz funk המוסיקה שאני שומע

מאחורי הנהג יש מושב בודד במרחק מטר

בסוף הרכב יש ספסל לשלושה מקומות

זה רכב נכה

תודה רבה

פורסם

קודם כל ברוך הבא לפורום,

מצטרף לשאלותיו של טום בראש ובראשונה בנוגע למספר הנוסעים ברכב - בד"כ רק אתה נוהג בו? האם המערכת היא מיועדת בעיקר להנאה שלך או שיש נוסעים קבועים ברכב? אני מבין שזה לא רכב תובלה אלא רכב נכה אבל האם זהו הפרט העיקרי שאומר שזהו רכב לשימושך האישי או שאתה גם מסיע בו כדרך קבע נוסעים?

חייב לוודא מה התשובה שלך כאן כי זה משפיע בצורה קריטית על איך שאענה, אתכנן לך מתאר מערכת ראשוני.

הדבר השני - אתה כנראה אדם שפוי בדעתו לפי המוזיקה שאתה שומע :-D השאלה הנשאלת היא איך אתה אוהב את גוון הצליל?

LAID BACK? - חם, רגוע, באס עמוק מלטף?

או SUPER NATURAL - קר, צלול, חד, בהיר?

בתקציב של 16 אלף שקלים ניתן לעשות פשוט המון! ולכן גם אשאל את השאלות הבאות:

1. האם אתה מחפש פתרון שהוא מורכב טכנולוגי או כמה שיותר פשוט וידידותי למשתמש?

2. האם יש לך מאגר מוזיקה גדול מאוד שאתה רוצה לנגן מאותו המקור או שאתה מסתדר טוב עם דיסקים וככה נוח לך?

3. האם שומע רדיו?

4. האם אתה מחפש מוצרים של מותגים ספציפיים או שהראש פתוח לכל דבר ודבר?

נמשיך מכאן, לדעתי בתקציב כזה אפשר לעשות פשוט המון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שלום רב

אני אוהב לשמוע צליל נקי חם מלטף

הייתי רוצה אפשרות גם cd וגם usb

האמת אני לא מבין במערכות לרכב מה שמעניין אותי זה לשמוע פצצה

אני צריך מגבר טוב לרמקולים JBL660

אני אשמח אם תתאים לי גם מגבר וסאב איכותי

יש לי פאנל של פיוניר pioneer 8550bt

תודה רבה על העזרה

פורסם

הסט שלך הוא ה660GTI?!?

אני מבין שמערכת ראש כבר יש ואתה לא רוצה להחליפה אז זה אומר שאתה כבר מסוגל גם לעבוד עם USB כי אני מבין שזו יחידת דאבל דין - תוכל לתת לי את הדגמים המדוייקים של יחידת הראש והרמקולים?

אם אני מבין נכון יש לך את ספינת הדגל של JBL בסט קומפוננט וזה סט שצריך להיות מדהים בכל פרמטר.

אתה הולך לכוון הצליל החם וכל מה שאתה בעצם מחפש זה הגברה וסאב.

אני רוצה לברר אם ליחידת הראש שלך יש יכולת לבצע TC או בעברית - טיים קורקשן (השהיית זמנים לרמקולים)

השאלות הנוספות הן:

א. האם אתה עובד אקטיבי על סט הקומפוננט? כלומר מגביר את המידבאסים בנפרד מהטוויטרים או שאתה עובד עליו כפי שהוא? על הקרוס הפסיבי שלו.

ב. אם ישנה אפשרות לעבוד על הסט הזה אקטיבי והיא תדרוש ממך לשנות את יחידת הראש או להוסיף פרוססור - האם זה קביל מבחינתך?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הסט שלך הוא ה660GTI?!?

אני מבין שמערכת ראש כבר יש ואתה לא רוצה להחליפה אז זה אומר שאתה כבר מסוגל גם לעבוד עם USB כי אני מבין שזו יחידת דאבל דין - תוכל לתת לי את הדגמים המדוייקים של יחידת הראש והרמקולים?

אם אני מבין נכון יש לך את ספינת הדגל של JBL בסט קומפוננט וזה סט שצריך להיות מדהים בכל פרמטר.

אתה הולך לכוון הצליל החם וכל מה שאתה בעצם מחפש זה הגברה וסאב.

אני רוצה לברר אם ליחידת הראש שלך יש יכולת לבצע TC או בעברית - טיים קורקשן (השהיית זמנים לרמקולים)

השאלות הנוספות הן:

א. האם אתה עובד אקטיבי על סט הקומפוננט? כלומר מגביר את המידבאסים בנפרד מהטוויטרים או שאתה עובד עליו כפי שהוא? על הקרוס הפסיבי שלו.

ב. אם ישנה אפשרות לעבוד על הסט הזה אקטיבי והיא תדרוש ממך לשנות את יחידת הראש או להוסיף פרוססור - האם זה קביל מבחינתך?

פאנל 8550 אין tc

אני מתלבט בין 8550 או

Pioneer DEX-P99RS with dvd JVC KV-M706

חיברו לי את המיד באס בנפרד מהטוויטרים

פורסם

צריך לעשות פה קצת סדר.

הפאנל שברשותך הוא בעל קידומת AVH או DEH (לפי ההתלבטות שלך לגבי מכשירים אחרים אני מניח שDEH שהוא DIN 1)?

הקומפוננט JBL 660GTI ברשותך כבר? כיצד הוא מוגבר כעת?

האם יש עוד ציוד שנמצא כעת ברשותך?

האם בוצעה עבודת איטום ובידוד כלשהי ברכב?

פורסם

אם אין TC ביחידת ראש והיא מספקת אותך ההמלצה הראשונה שלי תהיה להוסיף פרוססור חיצוני, היות ומדובר בסט שני חלקים + סאב

פרוססור למערכת 3WAY עם יכולת TC יכול להיות מספיק עבורך - הביט TEN של אודיסון הוא כרגע היחיד שאני מכיר,כל השאר עם שמונה יציאות ועולה בסביבות ה2000 שקלים.

אבל ברמה של הציוד שיש לך הייתי הולך על פרוססור מתקדם יותר כמו הBIT ONE שלהם או מכל מתחרה אחר ויש היום לא מעטים כמו הליקס, זאפקו, רוקפורד, JBL עצמם, מוסקוני, ARC ולרבים מהם יש בארץ יבואנים מוסדרים וטובים אם לא לכולם כבר.

זה הדבר הראשון.

הדבר השני זה לרכוש סאב+מונובלוק+מגבר ארבעה ערוצים חזקים!

עכשיו - לגבי הסאב.

אתה יודע איזה קוטר אתה מחפש? איזה תחום תדר אתה לא רוצה או כן רוצה לשמוע?

למשל אני מעדיף קוטר 8 אינטש לסאב וופר ברכב שכן אני לא אוהב את תחום התדר היותר מורגש משמיע כגון 20 הרץ למשל, אני גם לא אוהב לשמוע משהו משתכפל לכפולות תדר של האזור הזה במוזיקה שלא אמור להתקיים בה שום מידע בעצם באזור הזה - למשל, לשמוע גיטרה באס ולהרגיש שהרכב רועד - פסול בעיניי.

אני מראש מתכוונן לאזור ה10 אינטש בהמלצות שלי ולמי שמגיע מאותה השקפה שלי אני לא מתבייש לאמר 8 אינטש

השאלה היא אם אתה דווקא מחפש את ההפך מזה ואוהב סאב עם המון נוכחות וכוח וגם ירידה לנמוכים - 12 או 15 אינטש.

איפה אתה מתכוון למקם את הסאבוופר? כמה מקום יש לך ברכב?

ובסופו של דבר אתה נוטה יותר לתיבות אטומות או פתוחות?

Pioneer TS-X150

פורסם (נערך)
צריך לעשות פה קצת סדר.

הפאנל שברשותך הוא בעל קידומת AVH או DEH (לפי ההתלבטות שלך לגבי מכשירים אחרים אני מניח שDEH שהוא DIN 1)?

הקומפוננט JBL 660GTI ברשותך כבר? כיצד הוא מוגבר כעת?

האם יש עוד ציוד שנמצא כעת ברשותך?

האם בוצעה עבודת איטום ובידוד כלשהי ברכב?

Subwoofer 12" Punch P1

• Peak Power: 600W

• RMS Power: 150W

Pioneer AVH-X8550BT

(4-channel, 600 Watt) מגבר סטריאו

עריכה אחרונה על ידי קנאביס רפואי
פורסם (נערך)
Subwoofer 12" Punch P1

• Peak Power: 600W

• RMS Power: 150W

Pioneer AVH-X8550BT

(4-channel, 600 Watt) מגבר סטריאו

המתקין שם איטום דינמיט בדלתות

מה דעתך על פאנל עם31 band

Pioneer DEX-P99RS פאנל

עריכה אחרונה על ידי קנאביס רפואי
פורסם

האמת כרגע מה שהייתי משנה זה -

סאב וופר טוב יותר.

או מוסיף פרוססור כלשהוא ליחידת הראש הקיימת או מביא יחידת ראש עם DSP פנימי

הP99 בהחלט ראוי!

Pioneer TS-X150

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...