Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים יקרים!

פעם ראשונה שאני מתייעץ לגבי קניה בפורום שלכם.

בבקשה תעזרו לי להחליט אם ללכת על העיסקה הבאה:

טויוטה קורולה ,רובוטית שנת 2008, דגם סאן, עברה 112000 ק"מ יד שניה מליסינג נהג פרטי.

הרכב עבר תאונה מקדימה אך אין לרכב שסי, יש לציין שעשיתי נסיעת מבחן והרכב נוסע מעולה.

הרכב נמצע במגרש של סוחר רכב שידוע כ אמין.

המחיר הנדרש הוא 47000. שווה ללכת על העיסקה או להוריד מהמחיר עוד?

או שבכלל לרדת מהנושא?

תודה רבה מראש לעוזרים ולעונים, המשך ערב נעים!

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

47 אש"ח לקורולה 2008 יוצאת ליסינג שעברה תאונה זה יקר לדעתי.

למה דווקא את הדגם הזה של הקורולה?

מאזדה 3 בתקציב הזה תהיה מהדור הראשון מודל 2009 ולדעתי בנוחות נסיעה, בידוד רעשים, התנהגות כביש, אבזור ויחידת הנעה היא עדיפה בהרבה על הקורולה. היא נופלת ממנה בעיקר במרווח פנימי, נפח ונגישות תא המטען.

פורסם

המאזדה 3 פחות חסכונית מהקורולה בהרבה ממה שהבנתי.

השיקול הוא גם כלכלי, המאזדה ממה שהבנתי ידועה כ שתיינית לא?

פורסם

מה הנסועה הצפוייה שלך שצריכת הדלק כל כך חשובה ואתה מוכן לסבול את הגיר הרובוטי?

אצלי מאזדה 3 אקטיב 1.6 מודל 2008 מגיעה לצריכה משולבת של 12 ק"מ לליטר ולעיתים אף יותר חסכונית, אני לא חושב שאפשר להגדיר אותה כחסכונית במיוחד אבל גם לא שתיינית.

פורסם

אני גר בטבריה, הנסיעה שלי בעיקר עירונית, כמעט ולא יוצא מהעיר.

העיר בנויה על הר ואין מישור.

התקציב שלי הוא 35-40 אלף. בגלל זה הלכתי לכיוון הטויוטה. אתה מציע לרדת מהדיל?

פורסם

מכיר את טבריה, בגלל אופי העיר ההררי הגיר הרובוטי יהיה לא נוח לשימוש, הוא דורש ביצוע זינוק בעליה, חניה צפופה בעליה/ירידה איתו זאת לא חוויה נעימה.

מעבר לתקציב מה הדרישות? כמה אתה נוסע בשנה? עם כמה נוסעים? מה חשוב לך ברכב?

פורסם

הדרישות הם אוטו זריז, אמין, לא מטחנת דלק. אני ואישתי זוג צעיר בלי ילדים בנתיים כך שהאוטו הוא לשנינו.

הרכב האחרון שהיה לי זה פז׳ו 307 מנוע 2000, לא אמין, לא חסכוני אבל מהיר ומפנק.

בגדול אלו הדרישות.

פורסם

נסעת בתוך טבריה עם הגער הרובוטי והיה לך נוח? או שזאת הייתה בעיקר נסיעה בין עירונית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני גם מטבריה ויש לי חבר עם קורולה רובוטית. לא ממליץ לך כי האוטו נוטה להתדרדר ולקפוץ בכל הבלאגן שמתחולל בעיר הזאת.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

חשבת לנסות סופר מיני?

דייהטסו סיריון תהיה חסכונית, מתאימה לעיר והמרווח הפנימי שלה מפתיע.

אפשר לנסות גם הונדה ג'אז, סוזוקי סוויפט או בהרחבה קלה של התקציב יונדאי I20.

פורסם
אני גם מטבריה ויש לי חבר עם קורולה רובוטית. לא ממליץ לך כי האוטו נוטה להתדרדר ולקפוץ בכל הבלאגן שמתחולל בעיר הזאת.

בדיוק,טבריה זאת עיר צפופה עם הרבה עליות,לכן אני מופתע איך היה הרובוט נוח.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נסעתי בתוך העיר הרגיש לי סבבה לגמרי. סיריון וג׳אז לא אהבתי.

סוויפט לעומת זאת אחלה אוטו, איזה שנה אני יכול לרכוש ב 35-40 אלף?

פורסם

תבדוק ביד 2.

פורסם

2007.

מתיחה של התקציב ב5K תביא אותך ל2008.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

יאמר לכם את האמת אין לי זמן ו כוח להתעסק עם יד 2. אני רוצה לקנות רכב או ממגרש פרטי או מהחברות הגדולות (אוויס ואחיותיה). גם המחירים שלהם יותר טובים ורוב הסיכויים שלא אקנה חתול בשק, וגם קרוב לבית במקרה של תקלות. כך שיד 2 לא בא בחשבון.

• תוכן חדש...