Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיף מחברת ליסינג גדולה,למרות ששם לא תמצא רכב 2007 כמו סוויפט.

מגרש פרטי מאוד קשה למצוא סוחר אמין,הרבה נפלו בקניית כזה רכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל תהיה אבא גנוב ולהתחיל להתעסק עם עורכי דין,אם מגרש תלך למגרש ליסינג גדול ומוכר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ממי אתה רוצה לקנות?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא מתקרב למגרשים האלה.

קונה רק אצל מוכרים כמו אוטו-סנטר,אלבר,אוויס,אלדן.

תקפוץ למושיקו מאוטו סנטר אולי יחולל לך נס.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

עדכון לגבי!

הייתי היום ב ״אוויס״, מציעים לי פורד פיאסטה שנת 2011, מהשכרה, 97000 קילומטר ב 50000 שח.

עיסקה טובה? או להתרחק מהשכרה?

יש לציין שהם מביאים אחריות של שנה על מנוע וגיר וחודש אחריות על כל המכלולים ברכב.

תודה לכולם ושבת שלום.

פורסם

מחיר סביר אני חושב,תנסה להוריד אותם עוד.

אל תפחד מרכבים יוצאי השכרה.קנינו עד היום 3 רכבים יוצאי השכרה וכל אחד מהם היה עיסקה מצויינת.

פורסם (נערך)

בהחלט +1 לפיסטה .אין בעיה שהוא מהשכרה. תעביר אותו בדיקה מיכנית מטעמך ותחזור להתמקח על המחיר. הקורולה: מי באמת קונה את הדגם הרובוטי ? אחד הדגמים הכי נוראיים בקורולה בשנים האחרונות.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

נשמע לי קצת יקר, פיאסטה בת 3 בוגרת השכרה ב-50 אלף ש"ח.

כזה ק"מ ורכב בן 3 צריכה להיות הפחתה של 25-30%. בטח נתנו לך פחות.

בתקציב כזה לדעתי אפשר לקנות רכב כמו קיה סיד, שזו משפחתית בגודל מלא ומאוד תיהנה ממנה.

ככה או ככה - אין בעיה עם רכב השכרה כל עוד אתה מקבל הפחתה במחיר - הרכב בכל זאת יותר בלוי מרכב פרטי מקביל.

פורסם

המחירון של הפיטסטה הוא 67000 , 50000 זה אחרי הפחתה של יותר מ 25 אחוז, או שאני טועה?

הבנתי שהפייסטה עצלנית, אני רוצה לעשות נסיעת מבחן מחר לבדוק איך היא.

פורסם

ערב טוב חברים.

היום עשיתי נסיעת מבחן על הפייסטה, במילה אחת אכזבה!

האוטו לא זז בעליות של טבריה.

אובד עצות. אין לי בעיה לשים 200 שח בשבוע על דלק רק שהאותו יסע זריז.

תודה מראש.

• תוכן חדש...