Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הרכב של אישתי יצא מדייטלינג , את הרכב קניתי לה לפני חודשיים בערך הרכב לאון בצבע שחור סבל מהרבה שריטות עמוקות ושיטחיות ו swirls, הדבר מאוד הציק לי בעין

החלטתי כי אני מעוניין לעשות צבע לגג ולמכסה מנוע על מנת שהרכב יראה מתאים לגילו ומצבו ( שנת 2011 עם 40 אלף קילומטר )

הגעתי למוסך דרור סנקביץ פחחות,צבע ויישור שלדה בראשל"צ לטובת הצעת מחיר לצביעה אורן אשר מנהל את המוסך הציע לי לא לצבוע על שריטות אלא ללכת דווקא לנושא דייטלינג - לאחר לבטים והבנה כי אם יצבע המכסה מנוע והגג ערך הרכב ירד ויהיה לי המון בעיות עם המוכרים העתידים בשאלות סרק הוחלט ללכת על דייטלינג אשר כלל שלייף מיוחד אשר מוריד רק 3 מיקרון , בוצע פוליש ווקס וציפוי נאנו קרמי

אני רוצה להודות לאורן סנקביץ ממוסך דרור סנקביץ פחחות,צבע ויישור שלדה בראשל"צ, העבודה ללא פשרות ומלוקקת קיבלתי ממש רכב עם צבע חדש

הדבר היחיד שאני מצטער שלא צילמתי תמונות לפני על מנת להראות את השינוי, להלן התוצאה הסופית :

car2.jpgcar3.jpgcar4.jpgcar5.jpg

זכיתי ברכב עם צבע חי וחדש

פורסם

כמו תמיד, פשוט חבל שלא מצלמים תמונות של לפני.

הרכב נראה טוב, אפילו טוב מאוד, אבל אין השוואה למה שהיה קודם.

בכל מקרה הלאון נראת עשר, במיוחד עם המומו, אחלה בחירה.

ידוע לך באיזה חומרים/חברות השתמשו?

לגבי המיקרונים שלאחר השלייף, עשו מדידה עם מכשיר ייעודי של לפני/אחרי?

"יאללה בירי".

פורסם

ביקשתי רשימת המוצרים אני יקבל אותם בערב

וכן בוצע מדידה עם מכשיר מיוחד לבדוק לפני , במהלך העבודה ואחרי

העבודה עצמה התפרסה על גבי יומיים, אני יכול להעיד על שריטות שנראו לעין בצורה ברורה שנעלמו כלל וקיים ברכב שריטה עמוקה מהבעלים הקודמים על המכסה מנוע שהיא טושטשה .

אעדכן בערב ברשימת המוצרים שהשתמשו בהם

פורסם

טוב, עבודה כזו שלוקחת יומיים, שלייף ופוליש וווקס..בהחלט עושה רושם שטיפלו בך טוב.

רשימת החומרים באמת מסקרנת, במיוחד כי מוסך סנקביץ הוא לא מקום שיצא לי לקרוא עליו בפורום הזה ואם החומרים איכותיים בהתאם אז עושה רושם שיש לנו מקום חדש שעוסק בדיטיילינג רציני.

מעבר לזה, באמת חבל שלא צילמת את המצב של הגג לפני הטיפול, כי אז היה מקום להתפעל אפילו יותר מהעבודה הטובה שעשו לך על הרכב.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

ניראה טוב.. ואין שום סיבה שערך הרכב ירד אם צבעו לו את המכסה מנוע כמובן בתנאי שלא נעשו כל מיני טיפולי פחחות עקב תאונה או משהו,זה נכון שהקונים הישראלים כל אחד חושב שהוא שמאי אבל אחד שמבין עניין זה לא יפריע..בכל אופן הרכב ניראה מעולה..

שיפוצים..

• תוכן חדש...