Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי.

כמעט קניתי רכב ואז בררתי עם המוסך רנו שלי שאמר שהרכב החליף מנוע ושמשה באחריות. באוטוסנטר לא מכירים את זה. אשמח לעצות. כדאי לקנות? איך מוודאים?

פורסם

אם המנוע הוחלף במוסך מורשה של היבואן (במסגרת אחריות או משהו כזה) אז יש לזה תיעוד במחשבים של כל מוסך מורשה אחר.

אם לא, כל מי שיש לו קצת ראיה טכנית יוכל בדרך כלל לראות סימנים להחלפה בתא המנוע. זה לא משהו שאני יודע להסביר, אבל יש סימנים.

ואם אתה רוצה להיות חוקר פרטי ולחפור את העניין לעומק, צריך להיות רישום של החלפת המנוע במשרד הרישוי. תעמוד שעה-שעתיים-שלוש בתור עם בעל הרכב ותקבל את המידע הרשמי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מדובר ברכב שנקנה דרכנו בטרייד אין או רכב ליסינג של הרץ שנמכר אצלנו בסוכנות?

אם זה רכב ליסינג אז אמור להיות תיעוד של החלפת המנוע במערכת. אם זה רכב שהגיע בטרייד אין אז יכול להיות שהחליפו מנוע לפני שרכשנו את הרכב והדבר לא יופיע אצלנו במערכות.

החלפת שמשה לא גוררת ירידת ערך (למעט שמשה קדמית).

בכל מקרה אתה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית עם מספר הרכב ופרטי הסניף המדובר, אנסה לבדוק במה מדובר עבורך.

פורסם

הסתבר שאכן הוחלף מנוע ושמשה קדמית. זה לא הופיע במחשב הסניף אך הם מצאו רשיון ישן וחדש וראו מספרים אחרים. עכשיו ככל הנראה הייתה שם תאונה שלא רשומה במערכת.

פורסם

טוב שיש בדיקות. בהצלחה במציאת רכב

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תוכן חדש...