Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בטח לא אמרתי שבדיקת דם פחות אמינה מהינשוף וגם המשטרה לא טוענת כך.

הטענה היא שמהרגע שהנהג נבדק בינשוף, מולאו הטפסים על ידי השוטרים, הנהג שוחרר, נסע לבית החולים, התקבל בבית החולים, חיכה לרופא שיגיע תורו ונלקחה ממנו בדיקה יעברו לפחות שעתיים שבהם ההשפעה של האלכוהול תתפוגג. העצה הזאת טובה רק למי שלא שתה בכלל והינשוף טען שהוא שיכור מאוד וגםזה בערבון מוגבל.

בכל מקרה אני אשמח לראות פסיקה מתאימה אם יש ולא עצה של עורך דין, טוב ככל שיהיה.

פורסם

לא כתבתי שאתה טוען שבדיקת הדם פחות אמינה, אלא שדברים שנאמרים ע"י שוטרים, לשוטרים, יש לקחת בערבון מוגבל, יש להם אינטרס להגיד כך ולא אחרת.

במקרה הזה יש להם אינטרס להגיד שזה לא רלוונטי בניגוד לאמת.

ואיל אותם מדריכים היו יכולים להוציא מהפה משפט "הינשוף יותר מדויק מבדיקת דם" בלי שיצחקו עליהם בפרצוף, זה מה שגם היו עושים.

נתחיל מהעובדה הפשוטה והמדעית, כשמדברים על אלכוהול בגוף (ועל סמים, תרופות ועוד כל מיני חומרים), מדברים על "זמן מחצית חיים", כמה זמן לוקח כדי שכמות החומר בגוף תרד למחצית ממה שהייתה.

ברמה העקרונית במדע אין דבר כזה "האלכוהול יתפוגג", הוא לא מתפוגג לחלוטין אלא הריכוז שלו יורד, עדות של טוקסיקולוג מומחה גם יעיד על זמן מחצית החיים ואף יעריך (בדיוק גבוה יותר מהינשוף, אגב) מה היה ריכוז האלכוהול בזמן מסוים, כלומר בזמן שהנהג נעצר ע"י השוטרים.

העצה הזאת לא טובה רק למי שלא שתה בכלל, אלא לכל אחד שבטוח שהוא מתחת לסף והינשוף עדיין מראה כאילו הוא שיכור.

אגב לגבי פסיקה, קרא את הציטוט השני שלי, העו"ד כותב במפורש שהייתה פסיקה לטובתו בנושא הזה, אם כי הוא לא מפרסם שם מלא ולכן לא ניתן למצוא את פסק הדין המלא.

ובאופן כללי קח את התוצאות שהינשוף נותן בערבון סופר-מוגבל, למכשיר הזה יש בעיות וסטיות מפה ועד טימבקטו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כן, התחלתי לבדוק עורכי דין טובים,

מצאתי באזור שלי את משרד עורכי דין בוכובזה את סיילס.

יש די הרבה חומר על הנושא באתר שלהם, הבנתי משם וגם מפוסטים שפורסמו פה שאם רני מעל גיל 24

אז יש יותר סיכויי להפחית את העונש ואולי לא ישללו לי את הרישיון.

• תוכן חדש...