Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים אז בהמשך לכל השרשורים הקודמים, אני מתכנן לתקן כמה שריטות עמוקות שנעשו בעזרת מפתח כנראה והגיעו לפח אצלי באוטו.

האוטו הוא פגו 206 לבנה שנת 2001 והאוטו נקנה עם החריטות האלה שאיזה בן יונה נחמד אחד עשה לבעלים הקודמים.

אני מתכנן למלא את השריטות עם מכחול בצבע הרכב ולפעול לפי מדריך כשלבסוף יתבצע פוליש ווקס.

השאלה הנשאלת היא מהיכן ניתן להשיג בקבוקון צבע(ולא פחית ספריי) לפי הקוד צבע של הרכב וכמובן גם לכה תואמת לרכב?

אופציה נוספת אם מישהו מכיר ויכול להמליץ על ערכה איכותית לתיקון שריטות עמוקות אשמח מאוד לשמוע.

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

תיאורטית, כל מקום יכול להכין לך את הצבע שלך.

הבעיה היא שאתה רוצה רק בקבוקון, לך תמצא מי שיתעסק עם כמות כזאת קטנה של הכנת הצבע.

שמעתי כאן על לא מעט אנשים שהולכים לטופ קולור - תרים טלפון. אין מה להפסיד.

M-TECH E46

פורסם

סע עם הרכב ל"טופ קולור " .

הם יתנו לך כול מה שצריך כולל צבע בתוך פחית ספריי + כוסית .

כשתרצה להשתמש בצבע , פשוט אתה מרסס לתוך הפחית וצובע .

פורסם
סע עם הרכב ל"טופ קולור " .

הם יתנו לך כול מה שצריך כולל צבע בתוך פחית ספריי + כוסית .

כשתרצה להשתמש בצבע , פשוט אתה מרסס לתוך הפחית וצובע .

אני קונה בקבוקון צבע במוסך פחחות, עולה לי 30 ש"ח. חשוב לאטום את הבקבוק טוב טוב כדי הצבע לא יתייבש.

פורסם

תודה על התגובות חברים, אני מהצפון הרחוק ככה שלהגיע לטופ קולור יהיה ממש בעייתי, לפי מה שאתם אומרים באופן עקרוני כמעט כל מוסך פחחות צבע ימכור לי צבע לרכב נכון? אם כן אז יש כמה כאלה פה באזור תעשייה אולי זה יהיה האופצייה המהירה והקלה ביותר.

אגב, המקום שרשום בו הקוד צבע של הרכב שלי מחוק(במדבקה שבתוך דלת הנהג) האם יש דרך נוספת לדעת את קוד צבע הרכב בפיגו 206?האוטו הוא שנת 2001 אם זה משנה

שוב תודה לכל העוזרים

פורסם

אז זהוא שניסיתי לחפש באיביי אחרי ערכה לדגם האוטו שלי ולא הצלחתי למצוא משהו, צבע האמת לא חיפשתי אנסה לחפש אבל אם תוכל לשים כאן קישור של מוכר או מוצר מסויים לבקבוקוני צבע זה ימקד אותי מאוד, תודה.

• אחראי פורום
פורסם

לצפונים יש את חלומות בצבעים בנהריה.

לגבי קודי צבע, יש לא מעט אתרים ברשת. דווקא לגבי פיז'ו לא היה פירוט רב אבל אם תשקיע עוד כמה דקות בטוח תמצא.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני הזמנתי לפני שבועיים מהמוכר הזה: http://stores.ebay.com/thescratchdoctorusa/

קיבלתי את הקיט בדואר תוך שבוע וחצי.

הקיט כולל בקבוקון צבע לשכבה ראשונה + בקבוקון צבע לשכבה שניה + בקבוקון לכה + מקשה ללכה + ערכה לניקויי.

באופן כללי אני מרוצה.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

חברים תודה רבה על התשובות!

Botzek1 אם באמת תוכל לברר לי את הצבע לפי מס שלדה זה יהיה מצויין!! השאלה היא איפה אני מוצא את המס שלדה?

• תוכן חדש...