Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

לפני חודשיים החלפתי את הפנדה הנאמנה שלי בקיה פיקנטו.

לאחר חודשיים, נוכחתי לדעת כי הקיה איכזבה.

לא חסכונית כמו הפנדה, לא מהירה ולא זריזה כמוה.

כיום החלטתי שאני נפרד מהפיקנטו.

כעת אני מחפש רכב קטן, ידני, חסכוני (!) אמין, רצוי משנת 2010.

תקציב עד 50 K, שיהיה חזק, מעדיף מנוע 1400.

עזרתכם בבקשה :)

עריכה אחרונה על ידי lior_haroni
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי חפש אקזמפלר שמור של פיאט פונטו איבו 1.4 ידנית (אם אין בעיה עם רכב ידני ) , זה רכב מאובזר וחסכוני בדלק וגם נראה מעולה לדעתי.

פורסם
הפונטו עגלה.

זאת הסיבה שהיא נוסעת על אדי דלק , לפי הבנתי פותח האשכול ביקש רכב קטן וחסכוני עם מנוע 1400 ואם אני לא טועה לא קיים דבר כזה אולי רק פולו ג 'יטיאי

פורסם

אולי יונדאי I20 מנוע 1.6? 120+ כוח סוס, לפחות על הנייר אמור להיות זריז פלוס. להתנהגות ספורטיבית אל תצפה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)

אני קצת משוחד, אבל חשבת על פאביה רכב חסכוני , זול לטיפול.

במחיר הזה תוכל לקחת את הדגם ספורט עם איבזור רב יותר משאר הרכבים שאני מכיר.

עריכה אחרונה על ידי d300
פורסם

גם אני הייתי מטרף להמלצתו של D300, פאביה/איביזה עם מנוע 1400, יענו על דרישתך, ויהיו זריזות יותר מהפונטו המוצעת למעלה.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אין דבר כזה חסכוני וחזק, בקטגוריית הבנזין.

אני נוסע על פנדה שבכל פרמטר היא עגלה (ועדיין נוסעת בזריזות בתוך העיר, שם היא חיה) - אבל צריכת הדלק בחיפה לא יורדת מ-1:14 ומחוץ לעיר אפשר להוציא בכיף 1:20 בלי להתאמץ יותר מדי. אם מתאמצים אפשר לראות גם 1:24 (אם מוכנים להחזיק את הרכב על 85 קמ"ש בהילוך חמישי...).

הפיקנטו מנוע 1000 ידני זה רכב שמאכזב בתחום החיסכון בדלק ובתחום הכוח - ועולה על הפנדה הישנה בתחום העיצוב והבטיחות.

לפותח השרשור - חשבת לבצע טרייד אין לפנדה חדשה? זה דגם אחר לגמרי מבחינת העיצוב.

• תוכן חדש...