Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התחלתי להתעניין בכל הנושא של הדיטיילינג בזמן האחרון, אתמול עבדתי כשעתיים על הרכב עם הקיט פלסטלינה של מגוואירס, ואז יישום ווקס ultimate הנוזלי של מגוואירס.

אני מרוצה מאוד מהתוצאה, האוטו מבריק וחלק כמו זכוכית למגע.

בהמשך אני רוצה להזמין גם איזשהו פוליש עדין/בינוני ופד ידני לטשטש קצת סווירלים וסימנים של דלתות.

מה שכן, רציתי לדעת האם יש לי צורך באוטם צבע, קראתי בפורומים של מגוואירס שהווקס אולטימט שלהם זה בעצם אוטם צבע, ופשוט קראו לו ווקס כי השם יותר "ידידותי" ומוכר לאנשים, והוא בעצם 100% סינטטי ולא עשוי מקראנובה וחומרים טבעיים כמו שאר הווקסים.

אז אני מתלבט האם כדאי לקנות אוטם צבע ומעליו לשים את הווקס של מגוואירס, כמו שראיתי שהרבה עושים עם ווקס רגיל, או שלשים ווקס קרנובה מעל האולטימט יעשה את העבודה?

20140418_173104.jpg20140418_173032.jpg20140418_173042.jpg

פורסם

יפה מאוד ממליץ לך ליישם אוטם צבע. קודם כל זה נותן לך "מרווח בטחון" בזה שהרכב יותר מוגן,ומוגן לאורך זמן ככה שלא תצטרך ליישם כל פעם ווקס. אתה יכול ליישם ווקס מעל האוטם צבע,וזה גם רצוי מהסיבה שזה שומר יותר טוב על האוטם צבע,ומאריך את זמן ההגנה שלו. ובנוסף ליישם ווקס מידי פעם זה נחמד כי זה נותן ברק. לשים ווקס קרנובה מעל האולטימט לא יעשה כלום.

קח בחשבון שצריך לבצע הכנה לאוטם צבע. שטיפה טובה,פלסטלינה שימוש בIPA, ולפעמים גם פוליש.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

הניסיון שלי הוא שהאולטימיט בלתי עמיד בעליל, תחזור עוד שבועיים לדווח מה נשאר מכל האפקט שלו. מקווה שרכשת את הבקבוק הקטן, להמשך הדרך חפש משהו אחר - בטח לא מגווירס.

פורסם

+ לדורקי, אני מאוד ממליץ על הדודו ג'וס הוא ווקס ברמה אחרת. או על הווקסים של Collinite,שהם מאוד עמידים ונותנים ברק יפה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

לקחתי את הבקבוק הגדול, דווקא קראתי דברים טובים על האולטימט, בכל מקרה אם אני אראה שהוא לא עמיד אני אחפש משהו אחר.

איזה שילוב של אוטם + ווקס אתם ממליצים?

תודה.

• תוכן חדש...