Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביצעתי חיפוש בפורום ולרוב מדובר על נושאים ישנים ובהם מוזכרת אופיס דיפו, שם גם קניתי את כל כסאות המחשב שלי. היות ואופיס דיפו לא קיימת יותר, איפה אפשר לקנות כיסא איכותי באזור חיפה והקריות?

לגבי הכיסא עצמו, יש לי נסיון טוב עם כסאות של צרעה וראיתי שהם גם מומלצים בפורום. יש דגמים ספציפיים שמומלצים? למישהו יש אולי המלצה על יצרן אחר ששווה לבדוק?

תודה!

"ai motoare capul doare"

פורסם

ראשית - אופיס דיפו חיה וקיימת, אם כי בבעלות חדשה ומן הסתם עם מבחר ומדיניות מחירים שונים מהמוכר לך.

לגבי חנויות הממוכרות ריהוט משרדי - יש כמה כאלה באזורכ הצ'ק פוסט - אני, למשל, קניתי לפני די הרבה שנים כסא בחנות הקרויה "מוצר" שנמצאת בערך מול לב המפרץ (או קצת צפונה). כמוכן בדוק ברשתות - איקאה (החדש, לנסוע בשעות הבוקר או הצהריים, לפני ההתנפלות הגדולה) אייס והום-סנטר. שתי האחרונות מוכרות את מיטב תוצרת סין, בד"כ במחיר תואם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חשבתי על איקאה, אבל שמעתי דעות חלוקות לגבי הכיסאות שלהם. למישהו יש נסיון עם כסאות מחשב שלהם?

שכחתי לציין, אני מעדיף לשלם יותר ולקבל מוצר איכותי, מעדיף להתרחק מכיסאות חסרי שם למיניהם.

לא פירטתי תקציב כי אני לא יודע מהו סכום הגיוני, כרגע נאמר עד 1000 ש"ח. אפשר למתוח עבור משהו ממש איכותי. מצד שני, אם מדובר בסכום גבוה, לא חייבים בכוח לנצל את כולו.

"ai motoare capul doare"

פורסם
שתי האחרונות מוכרות את מיטב תוצרת סין, בד"כ במחיר תואם.

כולם מוכרים היום (לרוב) תוצרת סין.

אפילו הכסאות הכי יקרים (4000-5000ש"ח לכסא) בד"כ מגיע מסין.

כמובן שיש סחורה טובה ויש הרבה פחות טובה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

קודם כל לצרעה יש סניף במפרץ חיפה, די קרוב לחוצות המפרץ. נדמה לי שהום סנטר או אייס מוכרים גם כיסאות שלהם. ממוצר 2000 הייתי מתרחק, יש לי ניסיון גרוע איתם

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

לפני יומיים קבלתי כיסא מנהלים שמשמש אותי למחשב בבית.

במחיר סביר של 350 ש"ח , עם מנגנון נדנוד שניתן לבטל ,ידיות רכות ומשענת גבוהה לגב .

מבחינה אורטופדית , לדעתי ,הכיסא המושלם -תומך ביריכיים ,בגב ובמרפק בצורה טובה ביותר .

הרבה יותא נוח , מכיסא F15 שראיתי באופיס דיפו במחיר כפול.

פורסם

ב-500-800 אפשר לקנות כיסא מצויין של צרעה, באזור צומת וולקן.

בתקציב הזה החלופות יהיו כנראה זבל סיני במסווה "כסא מנהלים יוקרתי" שיחזיק יומיים.

פורסם

אני ממליץ מאווווד על כסא F15 של וקסמן. מניח שמחירו כיום 600+. נדמה שהיה בעבר שרשור על עניין כסאות משרדי/עבודת מחשב - נסה לחפש.

המפעל שלהם בפתח תקווה, חפש אתר שלהם ותתקשר לברר מי משווק מוצרים שלהם באיזור שלך כדי לתוכל לבחון אותו בעצמך (בבחירת כסא הכי חשובה התחושה של העצמות השרירים והישבן שלך) ואם הם שולחים באיזו דרך להזמנה ישירה. היתרון בקשר ישיר איתם שאפשר לבחור צבע ריפוד מהמון גוונים שאין בץצוגה בחנויות - ותוך כמה ימים יכינו מה שאתה רוצה.

אצל המקומיים שלי מנגנון נידנוד נחשב כצ'ופצ'יק שנחמד שיש אבל אף אחד מהיושבים על הכסא לא משתמש בו.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

קניתי באייס בזמנו 2 כסאות מדגם "עדן" לדעתי. לא רעים. מדובר על כסאות רשת כך שגם לא חם לשבת עליהם כל היום.

המחיר היה בין 199-250 ש"ח אם זכרוני לא מטעני.

בהצלחה.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...