Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך windows phone 8 כיום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קרוב לודאי שאני אצטרך בחודש הקרוב להחליף מכשיר וחשבתי על הלומיה 520. על הנייר ניראה מתאים לצרכיי- קטן,זול וסביר בפעולות שלו.

הדבר היחיד שעדיין בסימן שאלה,זה טיב המערכת הפעלה. לא רוצה לקנות מכשיר ולהתבאס שאין לו דברים בסיסיים כמו waze או הוט ספוט.

מישהו יכול להגיד לי איך המערכת כיום לעומת אנדרואיד? איך הלומיה 520 לעומת גלקסי 3 מיני?

תודה לעונים

פורסם
לא רוצה לקנות מכשיר ולהתבאס שאין לו דברים בסיסיים כמו waze או הוט ספוט.

את זה יש לו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לי יש לומיה 920 כבר מעל שנה ואני מרוצה. הדבר היחיד שחסר לי זו אפליקציה לבנק. חוץ מיזה הטלפון עובד חלק, לא ניתקע אף פעם, המסך שלו מאוד עמיד (חטף המון מכות ובזמן שהוא אצלי ואחת הסיבות שרכשתי אותו היא שהמסך שלו מאוד עמיד, אפשר לראות ב youtube במבחני ה drop test). נכון שיחסית לנתונים שלו "על הנייר" ניראה שהוא לא נותן הרבה, אבל לא מרגישים את זה ולי אף פעם לא היו בעיות (ושלא תיטעה, הטלפון שלי מלא במשחקים ואפליקציות). יש שיגידו לך שהוא טלפון גרוע כי כולם נעולים על אנדרואיד או IOS, אבל לדעתי הכי טוב שתבדוק ותיראה אם הוא נוח לך.

פורסם

Windows Phone היא אחלה מערכת הפעלה (יוצא לי לפתח אפליקציות בשבילה - כמפתח זאת בכלל פלטפורמה מצוינת), החסרון העיקרי שלה היא באמת המחסור היחסי באפליקציות. אם כי היום הפער משמעותית פחות קריטי, 50 האפליקציות הכי פופולריות ב-App Stores נמצאות גם ב-Windows Phone. חלק מהאפליקציות האלה פותחו ע"י מיקרוסופט או חברות צד שלישי (למשל האפליקציה של פייסבוק!) מה שאומר שיכול להיות שהאיכות שלהן קצת נמוכה יותר מאפליקציה רשמית. אבל בגדול, את כל מה שחשוב (וואטסאפ, וויז, פייסבוק...) אתה תמצא שם.

יש למערכת הזו מראה קצת מינימליסטי ו"חשוך" (הרבה שימוש בשחור), מי שהתרגל לאייפון או לגרסאות המצועצעות של אנדרואיד לא לגמרי ירגיש בבית.

עכשיו עם Windows Phone 8.1 אמור להיות שיפור בזמינות האפליקציות ובאופן כללי, כאשר אפליקציות Windows 8.1 (דסקטופ) יוכלו לרוץ על הטלפון.

בקיצור, אם אתה לא משתמש סופר כבד שחייב את כל האפליקציות בעולם על הטלפון שלו, WP יכולה להיות בחירה טובה. אבל לטעמי המכשירים לא מתומחרים בצורה מספיק אטרקטיבית כדי להצדיק את הרכישה (זו כבר בעיה אחרת שלא נוגעת ספציפית לאיכות מערכת ההפעלה). הלומיה 920 עולה באיזור ה-1,600 שקל, שזה קצת הרבה בשביל טלפון בן שנתיים, מצלמת 8 מגה פיקסל ושתי ליבות.

פורסם

גם לי יש את הלומיה 920 כחודשיים לאחר שעברתי מסימביאן.

לטעמי מדובר במערכת הפעלה איכותית ללא באגים. החסרון היחיד הוא מחסור באפליקציות אך את רוב האפליקציות החיוניות יש בחנות.

אפליקציות שחסרות לי: בנק לאומי, קופת חולים מכבי (יש אפליקציה של כללית ומאוחדת), YES וזה בערך כל מה שאני יכול לחשוב עליו.

בקיצור, יש לך כמעט את כל האפליקציות שאתה צריך והפער רק הולך ומצטמצם.

הלומיה 520 עולה בארץ אצל היבואן הרשמי 1,200 שקל וניתן להשיגו בפחות אצל היבואנים המקבילים.

מצד שני, אם יש לך אפשרות להביא טלפון מחו"ל אז כדאי לך. אני רכשתי בארה"ב את הלומיה 920 שלי חדש מהקופסא ב- 1,100 שקל.

המחיר של הלומיה 920 רק יורד ושווה להביאו מחו"ל במידה ויש אפשרות כזו.

לדוגמא: http://www.ebay.com/itm/Nokia-Lumia-920-Black-Factory-Unlocked-32GB-Smartphone-/360887050616?pt=Cell_Phones&hash=item54068b6178#ht_2732wt_1049

פורסם

בזאפ המחיר שלו הוא 660. ב 1200 אני לא אקנה מכשיר.

אני לא משתמש כבד באפליקציות. מה שבעיקר חשוב לי שלא יהיה לו באגים, איכות שמע,קליטה וספיקר טובים,סוללה סבירה, וואטס אפ ו-ווייז.

ושיהיה מכשיר עם בניה ראויה ולא דרעק זול.

האם יש משהו יותר טוב בסביבות ה 650 שקל?

פורסם

מיקרוסופט גם מוציאה שנים אופיס למק , והוציאה גם dot net ללינוקס ועוד דברים שונים

אין שום סיבה שהיא תתעלם מהשוק הגדול בעולם, הם מסתכלים סביב ורואים היכן הם נמצאים ,

ובתור יצרני טלפונים הם לא יכולים לא להיות שם ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)

מלבד זה שמדובר במערכת שעדיין לא מצליחה לאחוז כמו שצריך בשוק (היעדר אפליקציות), לכשעצמה היא סבבה לגמרי ומרגישה בשלה וחלקה יותר מקיטקט שעדיין עושה שימוש ב Dalvik. ב ART המצב משתפר, אבל עדיין ניתן להבחין בליגלוגים פה ושם.

בדבר ה UI החשוך - מבחינתי יש לזה בעיקר יתרונות. אני מאוד מסמפט טקטס בהיר ע"ג רקע שחור, זה יותר אלגנטי ונעים לעין ומבחינה טכנית, גם חוסך בצריכת חשמל.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

בשביל המשתמש הרגיל, אחלה מערכת הפעלה, לא חסר כלום.

אם אתה כבר קונה לומיה 520, קנה אותה בארה"ב או בתאילנד במחיר של 300 ש"ח.

אני קניתי 3 כאלו בארה"ב במחירים שנעים מ50$ לאחד עד 90$.

כן, 50$ למכשיר שיש בו הכל מהכל.

פורסם
רק תחשוב על זה שנוקיה (מיקרוסופט) מוציאים טלפונים עם אנדרואיד

מיקרוסופט גם מוציאה שנים אופיס למק , והוציאה גם dot net ללינוקס ועוד דברים שונים

אין שום סיבה שהיא תתעלם מהשוק הגדול בעולם, הם מסתכלים סביב ורואים היכן הם נמצאים ,

ובתור יצרני טלפונים הם לא יכולים לא להיות שם ...

זה נכון, אבל לך תדע אם עוד שנה-שנתיים מיקרוסופט לא תחליט להוריד את המסך על wp.

יש לזה תקדימים - הzune ומערכת ההפעלה הישנה שלהם לטלפונים.

אני מקווה מאוד שזה לא יקרה, טוב שיש עוד תחרות לדואופול אפל-גוגל, אבל אולי הנוקיה-דרואיד היא הסנונית הראשונה למותה של windows phone.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
50 $ למכשיר כזה חדש מחנות???

תוסיף כרטיס טיסה לארה"ב והוצאות נלוות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...