Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האתר הינו לחברה (company) של אישתי שהינה מעצבת תכשיטים על פי הזמנה- הכל custom made.

כמה מטרות לאתר:

1.לתת ללקוחות פוטנציאלים מושג אודות הרקע המקצועי והנסיון של אישתי כדי ליצור אמון לגבי היכולות ביצוע וההבנה שלה.

2.לתת דגימה ויזואלית של התכשיטים שהיא מתמחה בהם כדי לתת ללקוח מושג אודות הרמה\סגנון.

3.לידע לקוחות לגבי שירותים משלימים הקשורים לתכשיטים שהיא יכולה לסייע בהם (ייעוץ והכוונה).

4.לשדר אלגנטיות בלי גימיקים מיותרים, נטו להציג "מוצר" יוקרתי.

זה בעיקר.

הלינק שכתוב בסינית אינו פעיל כרגע מאחר וכרגע מסיימים לכתוב את התרגום של האתר לסינית.

רוב תודות.

www.sheynjewellery.com.hk

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חלש מאוד. זה נראה אתר של שנות ה2000 המוקדמות.

1. חלוקה לדפים - סתם מסורבל. אפשר לעשות את זה single page

2. התפריט העליון מעפן לגמרי

3. לא מתאים למובייל

4. החבאתם את Facebook שם למטה איפשהו. אגב, לעיסוק שלה מאוד מתאים גם Pinterest.

5. חסרות לי תמונות. איפה התכשיטים שלה? מה שבעמוד הראשי אלו לא תמונות. ב2014 אתה רוצה אימפקט, תמונות על מסך מלא באיכות גבוהה.

בסך הכל, כשלון מוחלט. אני לא מאשים אותך, זה לא כלכך אינטואטיבי להרים אתר איכותי. מצד שני, זה לגמרי אפשרי אם חופרים קצת.

אני למשל הייתי צריך להרים אתר לחברה שלי השבוע. מאחר ואין לי זמן להתחיל להתעסק עם מעצבים ומתכנתים, פשוט עשיתי את זה בעצמי על בסיס זה: http://designmodo.github.io/startup-demo/framework/samples/sample-04/index.html

זה בחינם וזה פצצה, וזה עובד על כל מסך מטלפון 4" ועד ה30" שלי.

לדעתי השלבים הבאים שלך הם כדלהלן:

1. לצלם את העבודות שלה. לשלם למישהו עם ציוד מתאים ועין טובה שיעשה צילומי מאקרו מגניבים של כל העבודות שלה, עם תאורה מתאימה והכל.

אם אתה רוצה לדעת איך זה צריך להראות, תסתכל בPinterest או בEtsy על תכשיטנות, אתה תמצא המון צילומים שהם "וואו". פשוט תצביע עליהם ותבקש כאלו מהצלם שלך. ב2014 אתרים הם תמונות. אתה יכול להסתובב סביב הזנב שלך הרבה זמן עם נסיונות לעצב משהו מושך ומעניין, בזמן שכמה תמונות מדהימות היו סוגרות את כל הסיפור עבורך. לשמחתי תחום העיסוק הנוכחי שלי הוא הכי ויזואלי שיש, וגם זה שלך מאוד ידידותי לצילום.

2. תחפש אתרים מודרניים ומגניבים, ממש תצמד לתכנון קיים. במילא כולם מעתיקים אחד מהשני. תראה את זה נגיד: http://hipstafood.com/

האתר שלך יהיה פשוט יותר כי יש לך פחות אלמנטים. ממליץ לך לדבוק בlayout האנכי בלי התפריט, זה מה שהולך עכשיו (ויש בזה הגיון מסויים). אתה ממש מספר סיפור ככה דרך האתר, בלי להשאיר למשתמש יותר מדי בחירה על מה ללחוץ.

3. קח איזה בונה אתרים, תגיד לו איך אתה רוצה שישנה את הטמפלייט וסגרת את הסיפור בשבוע.

אני הרמתי אתר שגורם לי להיות גאה בעצמי תוך פחות מיום עבודה ככה (עשיתי הכל לבד, אבל אני ממש לא מתמצא יותר מדי בתכנות web ואני בטח שלא מעצב).

מה שכן, אני שמח להגיד לך שהעבודות של אשתך ממש מרשימות. all the more reason לתת להן במה ראויה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מצטרף להמלצות של רועי.

אני יכול להמליץ לך על Wix (נראה לי שהמלצתי שביקשת המלצות), לדוגמא שלושה טמפלייטים של חנויות תכשיטים:

http://dorosen.wix.com/jewl1

http://dorosen.wix.com/jewl2

http://dorosen.wix.com/jewl3

אפשר בכמה שעות (בהנחה שיש תמונות טובות) להרים אתר ברמה גבוהה, ובלחיצת כפתור לעשות גירסה שתתאים למובייל.

גילוי נאות - עובד בWix

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

הערות מעולות של רועי. צילומים מושכים, מפתים, מגרים,

ואפשרות נוחה למעבר בין הגלריות השונות, הכול בעמוד הפתיחה.

בעצם, בלי פתיחה. עזוב, בלי עמוד. תן במה מרכזית אחת לתכשיטים,

ותוסיף צילומי תכשיטים על גבי גוף אנושי. כן, זה לא יהיה זול.

ותשאיר את העמודים בצד.

דבר נוסף: מכיוון שזה לא אתר מכירות עם עגלת קניות,

הקל על הגולשים ליצור קשר, טלפון ואימייל צריכים להיות זמינים בכל אזור באתר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קודם כל תודה לכולם על התגובות!

חיזקתם לי בדיוק את מה שחשבתי.

עכשיו יו קבלו את הפאנץ׳- לא רק שהאתר נבנה על ידי בונה אתרים ״מקצועי״- זה לקח כ-3 ח-ו-ד-ש-י-ם. !!!!

כמה הערות\הארות:

לאישתי אין קולקציית תכשיטים זמינה לצילומים כיוון שהכל מיוצר להזמנה, התכשיטים המצולמים הינם אלה שהיא כבר עיצבה ויצרה עבור לקוחות שונים שנתנו את אישורם לצלם את התכשיטים לטובת האתר שלה (איכשהו אותו בונה אתרים הצליח לחרבש אפילו את איכות התמונות).

מבחינת אתרים של חברות תכשיטים כאלה ואחרות לרוב מקובל שהאתר כן מחולק לדפים. רק בשביל הרפרנס, תעיפו מבט:

http://www.dehres.com

ועכשיו לשאלה המרכזית:

בהנחה ואני נותן את סיסמת העריכה לאתר, עד כמה זה פשוט\מורכב לקחת את האתר מהרמה המאוד נמוכה שלו כעת לרמה גבוהה (לטעמי) כמו של האתר בלינק שפרסמתי? (Dehres, לא מתכוון להעתיק אלא מתכוון לקחת את האתר של אישתי ולשדרג אותו כדי שישדר את היוקרה המתבקשת ויראה כמו שצריך).

רוב תודות.

פורסם

dehres עוד יותר גרוע. לפחות האתר שלך עולה מהר, הdehres עם הפלאש שלו מ2004 הוא פשוט offensive. סתם בשביל ההמחשה, ככה זה נראה על המסך שלי:

ZiUBY6p.png

מצטער, אבל זה לא סביר. ובהצלחה בשימוש בזה על כל מוצר נייד של אפל (אין להם פלאש).

אם אתה מתכוון להשאר עשר שנים אחורה, תשתמש כבר במה שיש לך.

בכל מקרה אם לא תפתור את בעיית העדר התמונות, אז רחוק לא תגיע.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם (נערך)

אני אחדד את כוונתי לגבי האתר של דרס-

אני מתייחס רק לפן הויזואלי-עיצובי מבחינת היוקרתיות שהאתר משדר, לא נכנס לפן של פלאש או לא כי זה אני מניח סוגיות שהן פתירות וכמובן המטרה היא אתר שמעוצב ונראה טוב ויזואלית וכן כזה שמשרת את אישתי כראוי.

נקודה נוספת, בלתי אפשרי לעשות אתר שהוא נטו תמונות כיוון שאנשים לא ישכיבו אצלך מליון דולר על בסיס תמונות, הם רוצים לשמוע "מה הסיפור שלך" כדי לקבל אמון ביכולות שלך לכן אני שוב אומר, אני בטוח שאתם מבינים טוב ממני ומאותו אדיוט שבנה את האתר אבל אני רוצה לדעת גם מעבר לפן הטכני.

תמונות תמיד אפשר לספק כיוון שאישתי עובדת פול טיים ותמיד מקבלת תכשיטים חדשים מהמפעל.

עריכה אחרונה על ידי edan82

פורסם

אצלך לפחות האתר עולה, בנייד לא רואים כלום.

עידן, תנסה לחשוב על זה מכיוון אחר:

אין לך פה שום פונקציונליות. אתם לא צריכים פונקציונליות.

מה שצריך זה במה למוצרים נטולי מפרט טכני, וכתובת ליצירת קשר.

תתחילו משירות שמרכזו תמונות, כגון פינטרסט,

ואח"כ תוסיפו טלפון ואימייל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תקשיב: תארגן תמונות מקצועיות, מדהימות, מהממות ברזולוציה מלאה (שיצלמו מבחינתי בסטודיו עם מצלמת medium frame ב40 מגה פיקסל), תאורה מושלמת ותפאורה הולמת. הדרך משם לאתר תהיה קצרה מאוד. האתר הוא בסך הכל במה להציג את התכשיטים. הוא אמור לזוז הצידה - לא האתר הוא היוקרתי אלא התכשיטים שלה והפרזנטציה שלהם. מה שיש לך בdehres אלו אפקטים בשקל וזה בדיוק מה שהתכוונתי אליו כשאמרתי שאתה תרדוף אחרי הזנב של עצמך אם לא תעצב את האתר סביב תמונות חזקות מאוד ועם כמה שפחות גרפיקה. כשיהיה לך פורטפוליו כזה של תמונות, אז תוכל להתקדם. יש לך מזל כי אתה מוכר עיצוב ומראה, למי שמוכר תוכנות ויתר דברים בנאליים אין את זה והוא צריך ללכת לחטט באתרי stock photos כמו הומלס בפח אשפה. המצב שלך מצויין. בקיצור, תביא התמונות. בלי זה אי אפשר לעשות שום דבר. כן, אתה יכול לשנות פונט פה ורקע שם, התוצאה עדיין תהיה מחורבנת.

פורסם

אוקיי, אני מסכים איתך שתמונות חזקות של התכשיטים זו נקודת החוזק העיקרית, אז האם לצורך העניין "מספיק" להשאיר את האתר כמו שהוא ופשוט לשים שם תמונות ברמה יותר גבוהה?

פורסם

לדעתי לא.

החדשות הטובות הן שלאור ריבוי הכלים, הדוגמאות והtemplates שכבר קיימים, אני לא יכול להעלות על דעתי מצב שלא מוציאים משהו פצצה תוך כמה ימים, בהנתן זמינות של תמונות איכותיות. ואז אתה תקבל משהו world class באמת, ובהשקעה קטנה מאוד (אולי אפילו אפשר להעזר בחברי הפורום בשביל זה).

פורסם

קודם כל צבע הרקע הורג את התכשיטים (בכלל רצוי רקע עם גוון יותר חי) והדף הראשי ריק מידי. נסו לבנות דף שמשלב קצת מלל (רקע כללי) עם תמונות.

אני מבין שאתה בכיוון של אתר חדש והיום זה לא סיפור בשמיים. חפש בונה אתרים שבנה אתרים דומים (תכשיטים או אביזרי יוקרה אחרים) כדי שתוכל להתרשם מהעבודה. בניית אתר כזה לא צריכה לקחת יותר מכמה ימים וזה לא סיפור יקר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שוב תודה לכולם, אני מאוד מעריך את העזרה כיוון שאני קטונתי מלבנות אתרים ומהצד הטכני של העניין ואגב, אם יש כאן מישהו שמבין את הראש שלי ויודע איך לקחת את האתר הזה לאותם "מחוזות" אליהם אני מכוון- תיבת ההודעות שלי כמעט ריקה ואני מוכן בהחלט לשקול שימוש בשירותיו של חבר פורום.

2 נקודות לגבי צבע הרקע:

1.הבורדו שבצבע הרקע נבחר כיוון שהוא "מזוהה" עם הגוון של כרטיסי הביקור של אישתי וכיוון שזה צבע שלרוב משדר אלגנטיות ויוקרה אך אני חושב שהשימוש ה"מונוטוני" בו משעמם והיה מקום לעשות איתו איזשהו "משחק" כדי להכניס קצת עניין.

2.אחת ההתמחויות של אישתי זה תכשיטים שמשובצים בהם יהלומים צבעוניים (צהובים, ורודים וכן הלאה), בהתחלה ניסינו לעשות שימוש ברקע לבן אך התכשיטים נראו קצת "כבויים" ודווקא הבורדו קצת הרים אותם. לטעמי יותר מצבע הרקע- הבונה אתרים פשוט הרג את התכשיטים (משום מה הוא הוריד להם רזולוציה ברמה מזעזעת והם נראים פשוט נוראיים).

בקיצור, אני מסכים שתמונות איכותיות יותר של תכשיטים זה סופר חשוב וישדרג מאוד אך במקביל, דווקא נוכח העובדה שמדובר באתר של מעצבת תכשיטים- האתר צריך להיות מעוצב ומרשים יותר.

אם להקביל את זה לעולם הרכבים- לא מחפש אתר שיראה כמו אימפרזה STI עם ספויילרים וכונסים ומדבקות, אני מחפש את אותו אתר שיראה כמו S קלאס- אלגנטי, מכובד ויוקרתי בלי רעש מיותר.

מישהו כאן יודע איך לעשות "את הטריק"?

אל תבזבז את הזמן, שלח הודעה פרטית.

פורסם

האמת? האתר נראה כאילו הוא נבנה ע"י טינאייג'ר בהפסקת אוכל. האתר לא משאיר רושם שמדובר במקצועית כמו שתארת אותה, זה נראה כמו אתר של מישהי שעובדת פול טיים בעבודה רגילה ובזמן הפנוי שלה עושה תכשיטים אם יש לה כח

1. הטקסטים: אתר שמציג מוצר יוקרתי צריך להיות פלצני. מאוד. במיוחד אם מדובר על מישהי שמכינה עבודות בהזמנה מיוחדת, דבר שמגביר את היוקרה וצריך להתפרש מהטקסט. לקיצורים כמו "it's" או "we'll" אין מקום באתר שפונה לאוכלוסיה שתשאיר אצלך מאות ואולי אף אלפי דולרים. כמו גם מילים מודגשות כמו "YOUR". התחביר של הטקסט מסובך ולא מובן ומצאתי את עצמי קורא משפטים 3-4 פעמים כדי להבין מה כתוב שם, ואני יודע אנגלית טוב מאוד. לדוגמה: "and strive for full satisfaction for all my customers. I guarantee you’ll be satisfied". אתה סטרייב פור מיי סאטיספקשן או שאתה מבטיח אותו?

יותר מזה, יש כמה מקומות בהן הטקסט פשוט לא נכון מבחינת שפה: למשל איפה שמדובר על הפגמים ביהלומים צריך להיות כתוב "can be seen with a naked eye" ולא "can be seen with the eye". תחביר לא נכון באתר מקצועי אוטומטית פוגמת ברושם בצורה מאוד משמעותית.

2. איך אני מזמין עבודה? באיזור של Services-Custom designed jewelry אין טלפון, אי-מייל, שום דרך ליצור קשר.

3. תמונות: מסכים עם כל מה שרועי אמר ועוד. נסיון עשיר כמו שאתה מתאר צריך לבוא עם "קבלות" - לא הגיוני שיש 12 תמונות של תכשיטים שהיא עשתה כשבאותה נשימה היא מספרת שהיא עוסקת בזה כבר 11 שנים - זה עבודה בשנה, מחזיר אותנו לרושם של חובבנית שמעצבת תכשיטים בזמנה הפנוי. לא הגיוני ששליש מהתמונות באתר הן שלה, אתם מוכרים תכשיטים, לא סוכנות דוגמנות ובנוסף לזה עוד שתי תמונות שלא קשורות בשום צורה לתכשיטנות (בצבעים המונחים על שולחן העבודה והאיור שלא רואים בו על מה מדובר בכלל). *אני לא ארחיב על הרזולוציה המזעזעת של התמונות כי רועי נגע בזה באופן מלא*. עוד תמונות. והרבה מהן. שיהיו איכותיות, שיעבירו את הסגנון שלה, שיגרמו לאנשים לרצות להזמין ממנה מוצרים. התמונות שיש כרגע נראות יותר כמו התמונות ריגול של מכוניות שמתפרסמות ולא עבודה מקצועית. אם אתם רוצים לתת לאתר נופך אישי יותר, שימו תמונה שלה עם אמא שלה (כתוב שהיא דור שני, תוכיחו) כשהן בחדש העבודה של האמא בזמן שהיא מייצרת משהו, אם חדש ואם ישן. אם אין לכם תמונה כזאת, תמצאו. זה בסדר לשקר מדי פעם.

4.רקע: שחור. יצא לי לחקור לאחרונה לא מעט אתרים של יצרניות שעונים ותכשיטים בעקבות השרשור המקולל על השעונים שעלה פה לא מזמן. ברובם ככולם הרקע הוא שחור. בניגוד לאתרים אחרים, אתה מוכר מוצר, אתה רוצה שמלוא הפוקוס של הלקוח יהיה על המוצר שלך, באחד הצדדים למעלה (רצוי שמאל כי זה הכיוון שממנו מגיעות העיניים של אנשים שקוראים באנגלית) לשים את הלוגו, שיהיה פשוט ושיהיה קל לזכור אותו. אין דבר יותר מבאס מלהתקשר למישהו אחרי שהוא השאיר הודעה ולשמוע "מה?? מאיפה?? מה זה?". ומה זה לעזעזל הגבולות הצהובים הדהויים האלה? זה נראה כמו טפט משנות ה- 60 יותר מאשר אתר אינטרנט מקצועי.

5. כללי: אנשים היום הם עצלנים, וזה הופך את העבודה שלך לקשה יותר, היום לאנשים אין כח אפילו לגלול תמונות, אז עושים להם סליידשואו, על אחת כמה וכמה לקרוא. הנה רעיון: שים בדף הראשי של האתר סרטון Time Lapse שלה יוצרת תכשיט כלשהו. יש לך גו פרו, תשאל את רוני איך עושים את זה. סרטוני טיים לאפס לוכדים את תשומת הלב של אנשים כי הם זזים מהר ואתה לא צריך לחכות לכלום כי כל הזמן קורה משהו וכולם זזים מהר - קח למשל צילומי דאשבורד - שים סרטון של דקה וחצי כשבשנייה ה- 1:15 קורה משהו - חלק קטן מאוד מאנשים ישבו ויראו את זה, רובם יתחילו אחרי כמה שניות להריץ קדימה וחלקם בכלל יתייאשו ויסגרו אותו. שים את אותו סרטון באותו אורך בטיים לאפס (כמובן שבמציאות יעבור יותר זמן) ורוב האנשים ישאלו אחר כך איך המטומטם הזה סטה מהנתיב בלי לאותת או וואטאבר. למה? כי גם כשלא קורה כלום, קורה משהו. מאותה סיבה בדיוק כל סרטוני ה"תראו איך הייתי ואיל אני עכשיו" כל כך פופולאריים. כי תכל'ס, who gives a shit? אבל זה מגניב כי הוא זז מהר ואלי ממש עכשיו יקרה משהו.

סרטון כזה יעניין אנשים, ישאיר להם טעם של עוד ויתן להם מוטיבציה להמשיך לחקור את האתר שלכם. מה גם שזה יעזור לכם בדירוג בגוגל כי הוא מתייחס בחשיבות רבה לכמה זמן מבלים הגולשים בדף הראשון באתר.

האתר שלכם צריך ליצור רושם מקצועי ולגרום לאנשים שמגיעים אליו להגיד "וואו", כרגע הוא גורם לי לפחות להגיד meh.

שיהיה המון בהצלחה, אם אתה צריך עזרה בתרגום או רעיונות לעיצוב אל תהסס, אני אשמח לעזור. בקטע התכנותי אני פחות (ובפחות אני מתכוון בכלל לא) יעיל.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

עידן, דוגמא לאתר שמכוון לעיצוב הרצוי שמצאתי ב 2 דקות חיפוש:

http://altafair.com/

לדעתי אתה לאו דווקא צריך מתכנת אלא צלם מעולה ומעצב גרפי תותח, בנוגע לאחרון אני יכול להמליץ על בחורה מאוד מקצועית.

• תוכן חדש...