Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני מחפש אוטו לי ולאחותי (שני נהגים חדשים) עד 40k אוטומט יש אפשרות של חריגה ...

בנתיים חשבתי על מאזדה 3 2008 הצורה הישנה או מיצובישי לאנסר 2009 החדשה.

מה עדיף ? או שעדיף מכוניות אחרות ? וגם מאיפה כדאי לקנות (אנחנו קונים יד 2) , עדיף שתהיה צריכת דלק כמה שפחות ושלא תהיה עגלה.

תודה !

פורסם

שלום,

מאזדה 3 מודל 2008 היא מכונית זריזה ומהירה יותר ממיצובישי לנסר 2009. למאזדה יש מנוע 1,600 סמ"ק חזק יחסית, לעומת המיצובישי שבאותה שנה יש לה מנוע 1,500 סמ"ק בלבד. ההפרש הזה בנפח המנוע גורר גם הפרש מבחינת כוח וזריזות של הרכב. למיצובישי יש יתרונות אחרים, כמו למשל מושב אחורי מרווח יותר.

מבחינת צריכת דלק ואמינות, שני הרכבים די דומים. שניהם נחשבים לאמינים מאוד וצריכת הדלק שלהן דומה.

בנוסף לשני הרכבים הללו אתה יכול לבדוק גם את קיה פורטה, שגם היא מכונית משפחתית טובה וזריזה יחסית.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

שלום ,

אני מחפש אוטו לי ולאחותי (שני נהגים חדשים) עד 40k אוטומט יש אפשרות של חריגה ...

בנתיים חשבתי על מאזדה 3 2008 הצורה הישנה או מיצובישי לאנסר 2009 החדשה.

מה עדיף ? או שעדיף מכוניות אחרות ? וגם מאיפה כדאי לקנות (אנחנו קונים יד 2) , עדיף שתהיה צריכת דלק כמה שפחות ושלא תהיה עגלה.

תודה !

פורסם
שלום,

מאזדה 3 מודל 2008 היא מכונית זריזה ומהירה יותר ממיצובישי לנסר 2009. למאזדה יש מנוע 1,600 סמ"ק חזק יחסית, לעומת המיצובישי שבאותה שנה יש לה מנוע 1,500 סמ"ק בלבד. ההפרש הזה בנפח המנוע גורר גם הפרש מבחינת כוח וזריזות של הרכב. למיצובישי יש יתרונות אחרים, כמו למשל מושב אחורי מרווח יותר.

מבחינת צריכת דלק ואמינות, שני הרכבים די דומים. שניהם נחשבים לאמינים מאוד וצריכת הדלק שלהן דומה.

בנוסף לשני הרכבים הללו אתה יכול לבדוק גם את קיה פורטה, שגם היא מכונית משפחתית טובה וזריזה יחסית.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

ועם אני יקח מיצובשי לאנסר מנוע 1.8 או 1.6 הזריזות שלה תהיה בערך כמי של המאזדה או יותר חזקה ? , תאמת גם חשבנו על הפורטה אבל לפי מה שאני רואה המחיר שלה מעל מה שרציתי ...

ותודה רבה !

אם שניכם נהגים חדשים, אני מרשה לעצמי להניח ששניכם גם צעירים?

למה אתם צריכים אוטו משפחתי?

אנחנו לוקחים משפחתית כי אנחנו משפחה של 5 ואנחנו רוצים שלא יהיה צפוף בנסיעות עם האוטו

פורסם

היי

מובן מאליו אבל משום מה אף אחד לא כתב את זה עדיין...

אין קשר בין נפח המנוע להספק בכ"ס (אני די בטוח שלמיצובישי כ"ס גדול יוצר - למאזדה 105 כ"ס).

ככלל מניסיון שלי עם המאזדה מכונית אמינה ופשוטה - החיסרון שלה שתיינית דלק (1:9 - 1:11) - תלוי באופי הנהיגה.

אין לי ניסיון עם המיצובישי אך ממה ששמעתי - לא מומלצת...

ערוך נסיעת מבחן ותשווה

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

פורסם

למשפחה של חמש נפשות המאזדה לא תתאים, היא צפופה מאוד במושב האחורי.

הלאנסר הרבה יותר מרווחת ולה תא מטען גדול ונגיש יותר.

לאנסר 1500 אכן תהיה אכזבה מבחינת זמינות כח, לאנסר 1800 זה כבר סיפור אחר. היא מהירה ומאובזרת מאוד ( במיוחד בדגם לימטד אבל גם בדגם ספורט, דגם קומפורט פשוט ולא מומלץ).

קשה לי להאמין שיש 1800 ב-40k ולכן, אם אתם כבר מותחים תקציב, אמליץ על יונדאי i30 שהיא קטנה מבחוץ ותתאים לנהגים חדשים. ועם זאת, גדולה ומרווחת מבפנים.

היא נפוצה מאוד, זריזה מאוד ואמינה מאוד.חסכונית בדלק ובעלות טיפולים.

במצב הזה של שני נהגים חדשים יש לקחת בחשבון את עלות הביטוח שיכולה להיות כואבת מאוד. נסה לבדוק עלויות ביטוח לכל דגם שהומלץ, אולי זה יעזור לך להחליט.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
למשפחה של חמש נפשות המאזדה לא תתאים, היא צפופה מאוד במושב האחורי.

הלאנסר הרבה יותר מרווחת ולה תא מטען גדול ונגיש יותר.

לאנסר 1500 אכן תהיה אכזבה מבחינת זמינות כח, לאנסר 1800 זה כבר סיפור אחר. היא מהירה ומאובזרת מאוד ( במיוחד בדגם לימטד אבל גם בדגם ספורט, דגם קומפורט פשוט ולא מומלץ).

קשה לי להאמין שיש 1800 ב-40k ולכן, אם אתם כבר מותחים תקציב, אמליץ על יונדאי i30 שהיא קטנה מבחוץ ותתאים לנהגים חדשים. ועם זאת, גדולה ומרווחת מבפנים.

היא נפוצה מאוד, זריזה מאוד ואמינה מאוד.חסכונית בדלק ובעלות טיפולים.

במצב הזה של שני נהגים חדשים יש לקחת בחשבון את עלות הביטוח שיכולה להיות כואבת מאוד. נסה לבדוק עלויות ביטוח לכל דגם שהומלץ, אולי זה יעזור לך להחליט.

הבנתי כן אני נראה לי יחפש 1.8 כי מצטתי ב45 אלף שזה כמו התקציב שלי , אבל השאלה היא כמה צריכת הדלק שלה ועם יש הבדל גדול מהלנסר 1.5 או ממאזדה 3 כי אנחנו גרים במושב בצפון , ויש הבדל במחיר של הביטוח ל1.8 ולבין ה1.5 ?

תודה על העזרה אחי

פורסם

ההבדל בצריכת הדלק בין 1500 ל-1800 לא יהיה גדול כי המנוע הגדול משודך לגיר רציף והמנוע פחות מתאמץ בנסיעה בדרך הררית למשל.

הבדל בביטוח תצטרך לשאול את סוכן הביטוח.

היום corolla cross 2022

פורסם
ההבדל בצריכת הדלק בין 1500 ל-1800 לא יהיה גדול כי המנוע הגדול משודך לגיר רציף והמנוע פחות מתאמץ בנסיעה בדרך הררית למשל.

הבדל בביטוח תצטרך לשאול את סוכן הביטוח.

סבבה החלטנו שאנחנו הולכים על המיצובישי לנסר 1800 ...

תגיד אבל שאלה אחרונה , הרכב זריז נכון ? , יותר מהמאזדה 3 ?

תודה רבה על הכל !

פורסם

שוב שלום :)

למיצובישי לנסר מהצורה החדשה (שנמכרת משנת 2008 ועד היום) אין מנוע 1,600 סמ"ק בשנים הראשונות. במודל 2008 יש רק מנוע 1,800 סמ"ק, במודל 2009 יש בנוסף ל-1,800 סמ"ק גם מנוע 1,500 סמ"ק ובמודל 2012 החליפו את מנוע ה-1,500 סמ"ק במנוע 1,600 סמ"ק.

לגרסת ה-1,500 סמ"ק הספק של 109 כוחות סוס וגיר אוטומטי רגיל.

לגרסת ה-1,800 סמ"ק הספק של 143 כוחות סוס וגיר אוטומטי רציף.

מבחינת צריכת דלק, לשני הדגמים צריכת דלק די דומה של בערך 11 קילומטרים לליטר.

מקווה שעזרתי לך לעשות קצת סדר בבלאגן,

אשמח לענות על שאלות נוספות, מיטל מאלדן.

פורסם
שוב שלום :)

למיצובישי לנסר מהצורה החדשה (שנמכרת משנת 2008 ועד היום) אין מנוע 1,600 סמ"ק בשנים הראשונות. במודל 2008 יש רק מנוע 1,800 סמ"ק, במודל 2009 יש בנוסף ל-1,800 סמ"ק גם מנוע 1,500 סמ"ק ובמודל 2012 החליפו את מנוע ה-1,500 סמ"ק במנוע 1,600 סמ"ק.

לגרסת ה-1,500 סמ"ק הספק של 109 כוחות סוס וגיר אוטומטי רגיל.

לגרסת ה-1,800 סמ"ק הספק של 143 כוחות סוס וגיר אוטומטי רציף.

מבחינת צריכת דלק, לשני הדגמים צריכת דלק די דומה של בערך 11 קילומטרים לליטר.

מקווה שעזרתי לך לעשות קצת סדר בבלאגן,

אשמח לענות על שאלות נוספות, מיטל מאלדן.

ואיך הדגם ספורט של 1800 ? חזק וזריז ? אמין ?

כי החלטנו ללכת עליו ... תודה

פורסם
ואיך הדגם ספורט של 1800 ? חזק וזריז ? אמין ?

כי החלטנו ללכת עליו ... תודה

הדגם חזק וזריז יחסית למשפחתית ממוצעת,עם אפשרות החלפת הילכוים ממנופים שמאחורי גלגל ההגה.

הרכב מאובזר ומרווח ונמכר במחירים נמוכים יחסית לתמורה שהוא נותן.

בחירה טובה ומאוד אמינה.

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...