Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הבוקר יצאתי לנסיעה קצרה של עשר דקות ובסופה כיביתי את הרכב ושמעתי בצורה די חזקה בעבוע של מים. ישר פתחתי מכסה מנוע כדי לבדוק שלא מדובר במי הקירור ולא ראיתי משהו שונה,הכל כרגיל יש מספיק מי קירור,הכל יבש סביב,אין נזילות והכל נראה תקין.

בלוח השעונים לא נדלקה שום נורה והרכב נוסע מעולה.

מה לדעתכם בעבע שם (למשך 20 שניות)?

צירפתי תמונה של כמות נוזל הקירור (שלדעתי היא תקינה).

1380351_740873475933510_1798939533_n.jpg?oh=543ab7253c9c99a60fb7f879ff96b7ab&oe=533364E0&__gda__=1395843158_08601225b9af43c661a9518cf43c488c

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

היה אוויר במערכת לפני 10K בערך וזה טופל.(לאחר הטיפול התקופתי)

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אולי יש פרצה באחד הצינורות ומשם נכנס אוויר?

אבל איך זה שכמות נוזל הקירור תקינה?

פורסם

האם ברכבך קיים פקק גם לרדיאטור?

פורסם

כן אבל הוא נראה מפחיד ולכן אני לא נוגע בו :lol:

פורסם

חחח. קפוץ לורדי קנה אחד חדש ועל הדרך בדוק את מפלס המים גם ברדיאטור. אצלי ברכב גם קרתה התופעה הזו. בזמן הכיבוי הרכב היה שואב את המים ממיכל העיבוי כדי לפצות על הלחץ שירד, ומכאן רעש הביעבוע. אצלי בסופו של דבר הלך ראש מנוע למאות שהרכב לא התחמם, נקווה שאצלך זו רק בריחת מים פשוטה ולא לתוך המנוע.

פורסם

לא חושב שבורחים לי מים כי הכמות היא אותה כמות כמו שיצאתי איתה מהמוסך,יצאתי לכמה נסיעות קצרות היום והתופעה לא חזרה.

אני צריך לבצע לרכב קצת תיקונים אז אני חושב אני אחכה עם העיניין הזה עד לטיפול תקופתי שלי (עוד 3K) וניתן למאיר מצמרת לשבור את הראש.

פורסם
לא חושב שבורחים לי מים כי הכמות היא אותה כמות כמו שיצאתי איתה מהמוסך,יצאתי לכמה נסיעות קצרות היום והתופעה לא חזרה.

אני צריך לבצע לרכב קצת תיקונים אז אני חושב אני אחכה עם העיניין הזה עד לטיפול תקופתי שלי (עוד 3K) וניתן למאיר מצמרת לשבור את הראש.

מקובל, אבל לכל הפחות בדוק את המפלס גם ברדיאטור.

• אחראי פורום
פורסם

מציע לך לא להזניח את זה.

לי פעם היה מקרה זהה שהיה מופיע לסירוגין אז היה לי קשה לעקוב.

הדבר הבא שקרה הוא קריעת צינור המים מהרדיאטור, התרוקנות כל נוזל הקירור, טמפ׳ על המקסימום ורכב תקוע.

אם לא הייתי עוצר, גם הראש היה נפגע.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

איך בודקים מפלס ברדיאטור?

אני יודע רק לבדוק במיכל שאריות...

• תוכן חדש...