Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה לכולם על הפרגון, אני באמת שמח שתא המטען של אדי לא חובבני כעת.

לשאלתך אקסטזה, יש לי מאזדה, לא אופל, האופל היא של אדי. :)

גל

פורסם
מאיפה לקחתה את הסמל (אני מניך שהדפסת ואז גזרתה את הקרטון)

אנשים אם אני לא טועה גם אני עשיתי משהוא בבניה חחחח חוץ מלזיין לגל את השכל..:-P

את הסמל ציירתי במחברת חשבון וכך יצרתי שבלונה אותה הדבקתי על קרטון דחוס וחתכתי בעדינות עם סכין יפני...

פורסם

אהבתי את הרעיון ואני כנראה אבתה משהו כזה עם תאורה בפנים ובפרונט אני ירכיב פרספקס שקוף אצבע בשחור כך שישאר השם + הסמל - גם ממש יפה וגם חיסכון במקום

פורסם

לא ממש הבנת

לא צריך לחתוך דיקט בצורת הסמל ולשים פרספקס אלא פשוט

להדפיס דוגמא של הסמל המלא + שם החברה על נייר להדביק על הפרספקס

לצבוע בשחור או צבע אחר ולהוריד את הניר.

כך האור יאיר רק מתוך השם + הסמל.

:-P

פורסם

כן הבנתי אותך אבל מה שאני התכוונתי זה לחתתו את הדיקט ולרפד אותו יפה כמו שהם עשו ואז לחבר את הפרספקט מבפנים ככה זה לדעתי יותר יפה,בשני הדרכים הסמל יהיה מואר

פורסם

נו אז מה אם היא לא תהיה אחידה אני הייתי מעדיף ככה כי זה היה 2MM שקוע זה לא הפרש גדול וחוץ מזה זה עניין של טעם ועל זה אין מה להיתווכח

פורסם
וואלה זה רעיון יפה לעשות חיתוך של הדיקט בצורת הסמל ולשים פרספקט ומאחוריו תאורת נאון, אדי רעיון לעתיד, מה אתה אומר?

חחחח אני חשבתי עליו כבר לפני 4 חודשיים רעיון יפה אבל לא יציאה לי לשלב אותו ....

רציתי לעשות סמל של רוקפורד עם תאורה נאונים בריצפת ברכב אבל זה לא לעכשיו....

בקרוב אני יביא נאונים כחולים או אדומים ותיהיה תאורה על המגבר....

האמת יש לי עוד 10000000000 תוכניות בראש אבל תוכניות בצעד אחת ויזום וכסף בצעד שני (בידיוק כמו בממשלה שלנו:-P )

פורסם
אם לומר את האמת כל זה יפה אבל לא ממש שימושי - מתי היתה הפעם האחרונה שבכלל פתחתה את הבגג' שלך :?: !
מה זה קשור?

אני פותח וסוגר אותו כול הזמן....

• תוכן חדש...