Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה בדיוק מה שאמרתי

למרות שאם אתה יוצא למועדון וכו וצריך לפתוח את הבגג'

רצוי שתכבה את זה חבל שישימו לך עין על העבודה והמערכת

פורסם
איפה בקניון :idea:
בוא אני יגיד לך ככה התא מיטען שלי עבר כבר 2 בניות במהלך שנה ...אז אני כבר דיי היתרגלתי להישתמש ''נכון'' ביגלוי תא במיטען שלי אני לא פותח אותו בשכונה העויינת שלי(חוק) אבל במקומות אחרים אני פותח כשאני צריך.... עקרונית בקניון המאבטחים צריכים להיתקופף כדי ליראות משהוא ואין להם זמן לזה...

עכשיו הבנייה לא כול כך ניזרקת לעיין אז צריך ממש להיתקרב כדי ליראות משהוא...

ובמועדונים אני פותח ליזרוק את הפנאל לשם מהר וסוגר.. ובכלל אני לא ניכנס בפוזה עם האוטו למועדון אני לא רוצה שריגרים יגנבו לי את המערכת...

פורסם

את הבחורות ואת התיקים שלהן בד"כ

לידידה שלי פרצו ליפני שבועים מול מועדון ה SO גנבו את התיקים ובגלל שהיתה חרא של מערכת לא נגעו בה :-(

פורסם
את הבחורות ואת התיקים שלהן בד"כ

לידידה שלי פרצו ליפני שבועים מול מועדון ה SO גנבו את התיקים ובגלל שהיתה חרא של מערכת לא נגעו בה :-(

בגלל זה אני תמיד מנסה לא לבוא עם המכונית שלי....

פורסם
גם כן חכם !!!

ומה הכיף בזה :?:

או שיקר לך הדלק

אני אוהב לישתות אבל לא לינהוג אחרי זה ויש לי מספיק חברים עם מכוניות אז אני לא צריך לבוא עם שלי...

רק מתי שנוסעים ממש רחוק אז כן....

עקרונית מה זאת אומרת כיף אין לי איזה S2000 להשוויץ פני האנשים כולה אופל אז זה לא כזה כיף...:wink:

• תוכן חדש...