Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

בעקבות כתבה שנתקלתי בה בעיתון ישראל היום ( 16.3.14), האם מישהו נתקל בכרטיסי סים של מפעילים סלולרים זרים משולבים במערכות הרכב המקוריות?

attachment.php?attachmentid=374066&d=1395143452

sim_in_vehicle2.jpg

עריכה אחרונה על ידי innvision
פורסם

אל חשש. ידוע שכל רכב שנכנס לארץ "מופשט" מהאבזור של היצרן ונמכר בנפרד.

לכן, אם תרצה שיעקבו אחרייך, תצטרך לשלם על זה ב"אבזור פרימיום" בעלות של זניחה של 8K.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם (נערך)

זו הסצנה שעולה לי בראש (למי שראה את הסרט):

2fast2furious.jpg

"צריך לנקות את האוטו"

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

איתוראן ופוינטר מציעים מערכות דומות כבר שנים, AIG לאחרונה שילבו מערכת כזאת כדי לבנות פרופיל לקוח ולתת הנחה גבוהה יותר, לכאורה, למי שנוסע "זהיר".

בארה"ב יש מערכות דומות בהרבה רכבי יוקרה, לשירותי דרך / תאונות / ניווט וכדומה.

האח הגדול כבר כאן מזמן, זה בכלל לא חדש.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
איתוראן ופוינטר מציעים מערכות דומות כבר שנים, AIG לאחרונה שילבו מערכת כזאת כדי לבנות פרופיל לקוח ולתת הנחה גבוהה יותר, לכאורה, למי שנוסע "זהיר".

בארה"ב יש מערכות דומות בהרבה רכבי יוקרה, לשירותי דרך / תאונות / ניווט וכדומה.

האח הגדול כבר כאן מזמן, זה בכלל לא חדש.

או בעצם לייקר את הפרמיה לכל מי שלא יסכים להתקין את זה ברכב.

פורסם

בBMW מזמן שמעתי על כפתור שקורא לעזרה או משו כזה. מה שבטוח ברכבים פשוטים/בלי מערכות מולטמדיה אני בספק אם יש זכר לסים.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם (נערך)

מה שאתם אומרים נכון וידוע לציבור. אבל בכתבה נטען דבר שונה. לפי מה שאני מבין, הטענה היא שיצרן הרכב בכבודו ובעצמו (טרם ההגעה לארץ) משלב כרטיסי סים זרים, וקורא מידע ממחשב הרכב מחו"ל. החברה שטוענת את זה, מנטרת כביכול שרותי נדידה בין מפעילים, ככה שזה לא קשור לכאורה לאף גורם בארץ בכלל, ומבוצע ללא ידיעת בעל הרכב.

עריכה אחרונה על ידי innvision
פורסם

מישהו צריך לשלם תמורת הזרמת הנתונים דרך רשת סלולרית בנדידה. מבחינת מי שרוצה לקלוט את הנתונים מדובר בהוצאה עצומה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בדיוק בגלל זה זה לא נראה לי הגיוני. מצד שני יש חברה שטוענת שהיא מנטרת נדידות כאלו בפועל, לפחות ככה זה משתמע מהכתבה.

פורסם
מישהו צריך לשלם תמורת הזרמת הנתונים דרך רשת סלולרית בנדידה. מבחינת מי שרוצה לקלוט את הנתונים מדובר בהוצאה עצומה.

ההוצאה קטנה מאד, כי זה לא מה שאנחנו נדרשים לשלם כלקוחות גלויים, אלא הסכם סביר בהחלט שמגלם את העלויות הזעירות שבאמת כרוכות בתפעול כזה. באופן דומה שולב כרטיס סים בחלק ממכשירי קינדל כבר לפני כמה שנים, וגם מי שקנה בארה"ב והביא לארץ, גילה להפתעתו שהמכשיר מתחבר בחינם דרך רשת אורנג'. זו הוצאה זעירה תמורת היכולת להיות בקשר עם לקוח ולעודד אותו להגיע לטיפול בזמן במוסכי הרשת.

פורסם

יש גם סיפור דומה עם מודול סים לארדואינו שמגיע עם סים של חברה איטלקית כלשהי ופועל חינם גם מחוץ לאיטליה (לא זוכר את רשימך המדינות המלאה). העניין הוא שכיום מחירי הנדידה בתוך אירופה זולים מאוד, אפילו לצרכן הפרטי הקטן, כך שלחברה גדולה לא צריכה להיות בעיה להפעיל רשת כלל אירופית. בישראל מדובר בחברות שגובות מחירי נדידה חצופים גם מהתיירים המגיעים לכאן, וחברה שתרצה להתקין כריס סים זר תצטרך להגיע להסכם עם אחת החברות הישראליות, אני סקרן אם השוק הישראלי מספיק גדול כדי שחברה זרה תטרח להשקיע מאמץ בעניין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אותי מעניין אם מישהו נתקל פיזית בכרטיס כזה, או יש לו מידע מספרות היצרן על קיומו של הכרטיס. נשמע לי גם הזוי שלא היו מיידעים את בעל הרכב על הנושא.

פורסם
בBMW מזמן שמעתי על כפתור שקורא לעזרה או משו כזה. מה שבטוח ברכבים פשוטים/בלי מערכות מולטמדיה אני בספק אם יש זכר לסים.

אתה צודק, אבל זה לא פעיל בארץ מהסיבה הפשוטה שה"כפתור" הזה מחובר למוקד אנושי של BMW ואין כזה בארץ.

זה נקרא BMW ConnectedDrive. זה מגיע עד רמה שאם שכחת את הקוד לרכב, אפשר להניע לך אותו מרחוק במידה והמוקדן יזהה אותך בהצלחה באמצעות הקול שלך.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

ברכבי היוקרה בחו"ל יש מערכות של קריאה לעזרה או הנעה מרחוק שמי שמתפעל אותן הוא היצרן,זה בתשלום גם שם.בנוסף,יש כאלו עם כפתור מובנה לפתיחת השער החשמלי בבית,כמובן שלא פעיל בארץ.

• תוכן חדש...