Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מבקש את עזרתכם בחיפושים אחר רכב שיכול לאכלס מאחורה סל קל, כסא תינוק ובוסטר גב.

ממה שראיתי עד עכשיו כל ההמלצות הן על רנו סניק, האם באמת זה הרכב המומלץ עכשיו ?

עשיתי נסיעת מבחן על הסקודה אוקטביה החדשה, מאוד נהניתי.

מאחורה נכנסו בקושי כל הכסאות, האם המונדאו יותר מרווחת מאחור מהסקודה ?

האם הקרוסאובבר של סוזוקי מרווח מאחורה ?

אין לי ממש מגבלה על איזה רכב, כמובן שאני אשלם בהתאם למה שאני אקח.

חשוב לי שיהיה נוח בגלל שיהיו לי הרבה נסיעות, לא כל כך חשוב לי חסכוני או לא.

לא רוצה ללכת על רכבים דוגמת 5008 נראה לי גדול מידי, ולכן אני מנסה להישאר באיזור המשפחתיות גדולות \ מנהלים או קרוסאוברים.

אודה מאוד לכל המלצה הערה.

פורסם

אני מסכים עם ההמלצות על סניק

מאחורה זה 3 מושבים נפרדים והיא מרווחת לגמרי

גראנד סניק זה 7 מקומות ועם כסאות 6 ו 7 מקופילם יש לך תא מטען ענק לעגלות וקניות וכל מה שצריך

רק קח את גרסת מנוע 2000 עם גיר רציף.

מנוע וגיר של ניסאן.

לדעתי..כח השאר יהיו מאוד צפופות לך...בעיקר המשפחתיות הרגילות.

פורסם

אוקטביה: אורך 4.66 מטר, רוחב 1.81 מטר.

5008: אורך 4.53 מטר, רוחב 1.83.

המראה מטעה, הגובה ב5008 נותן מרווח פנימי גדול בלי להגדיל את האורך והרוחב כך שהרכב פחות מסורבל ממה שהוא נראה,וזה עוד בדיחה לעומת המונדיאו סדאן שלה אורך של 4.84 ורוחב 1.88.

המיניוואנים בסגנון 5008 וסניק מבוססים על המשפחתיות הקומפקטיות (308, מגאן) ומימדיהן נגזרים מכך ונותנים אחלה לפתרון לרכב מרווח מאוד ובמידות חיצוניות שפויות.

בקשר לנוחות, ב5008 לא נהגתי, בגרנד סניק דיזל כן, הוא נוח, מאוד נוח ומאוד מרווח.

לפני שנה אבי קנה שברולט אורלנדו, מחוץ לעיר הוא נוח מאוד, המושבים, לדעתי מצויינים, מנוע טורבו דיזל חזק מאוד (יש היום גם גירסת טורבו בנזין זולה יותר) ובגלל שUMI נותנים, או כך זה נראה לפחות, הנחות נאות לחברות הליסינג תוכל לקבל עסקה טובה על אחת כזאת.

החסרון העיקרי שלה מול המתחרות (רנו, פיז'ו), הוא שמבחינת מרווח וסידור פנימי היא פחות מוצלחת.

אני בכל מקרה ממליץ לבדוק.

פורסם

אני מבין שאין לי איך להימלט מעלייה למיניוואן.

נסיון אחרון הוא הייטי, 3 כסאות מאחורה על מסילות אנסה לבדוק אותו.

יש למשהו נסיון עם הרכב ?

פורסם (נערך)
אני מבין שאין לי איך להימלט מעלייה למיניוואן.

נסיון אחרון הוא הייטי, 3 כסאות מאחורה על מסילות אנסה לבדוק אותו.

יש למשהו נסיון עם הרכב ?

הייטי קטנה יותר מאחור מאוקטביה.

יש שתי אפשרויות לפתרון:

1. יש שילובים של כסא, בוסטר וסלקל שאפשר להכניס ביחד (מאתגר, אבל אפשרי), אבל זה כנראה ידרוש ממך לרכוש שוב חלק מהציוד שכבר יש לך.

2. להעביר מישהו קדימה, נניח את הסלקל כשהוא הפוך לכיוון הנסיעה או לחילופין את הבוסטר. רוב הסיכויים שאשתך תוכל לשבת בין הכסא לסלקל מאחור.

אם אתה מסתכל לאורך תקופת הליסינג, אפשר לתכנן לפי הגילאים של הילדים איך יהיה הסידור.

מכיוון שהסלקל הוא מגיל 0 עד גיל שנה או 12 ק"ג. אם נולד לך בשעה טובה תינוק/ת עכשיו, זה אומר שבעוד שנה תצטרך להחליף מסלקל לכסא.

השאלה האם באותו הזמן הכסא, שאמור להיות מגיל שנה עד גיל 3 "מתפנה" והמפנה עובר לבוסטר אשר תופס הכי מעט מקום ואז אתה נשאר עם שני בוסטרים וכסא אחד.

בקיצור, מאוד יעזור אם תרשום את הגילאים של הילדים.

עריכה אחרונה על ידי Random
עדכון
פורסם

הספסל האחורי בייטי הוא אחד מנקודות התורפה שלה - הרוחב שלו הוא כשל סופר מיני.

תתפלאו אבל לפי הנתונים בידי הספסלים האחוריים הרחבים ביותר בקטגוריית המשפחתיות הם של מיצובישי לנסר, ושל מאזדה 3 2014 להן ספסל אחורי ברוחב 134 ס"מ. רוחב זהה יש...לפורד מונדיאו. לסניק רק 130 ס"מ והוא לא נמכר כחדש בגרסת 5 מקומות.

הספסל הרחב ביותר בקטגוריית ה"מנהלים" שייך למאזדה 6 עם 137 ס"מ.

היטי אגב מסתפקת ב-120 ס"מ בלבד.

אין תחליף לבדיקה בשטח משום לפעמים בגלל צורת המושב לא יתאפשר להכניס 3 כסאות בספסל רחב יחסית, וכן יתאפשר בספסל צר יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

כל המספרים שזרקו פה לא התחשבו בבליטת משענת יד ומבנה מושב שהם קריטיים לצורך הכנסת הכסאות כנדרש.

בקצרה: ייטי או פורד מונדיאו או מזדה 6 צרות מידי. לך עם סרט מדידה ותראה בעצמך.

לגבי אוקטביה: זה רכב צפוף מאד (כפי שראית) עם אמינות מפוקפקת (חכה למוקד ליסינג ביום שישי על כביש החוף עם שלושה ילדים). יתרונו היחיד זה תא המטען. נסה לקבל מידע מהשרשרור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?368689

וגם אם תעביר סל קל אחד קדימה, אשתך שתחייה , תדחס בקושי רב במרכז הספסל האחורי. טוב אולי לנסיעה קצרה.

לך תראה מיניואן ותבין מה זאת יצרתיות בניצול מרחב פנים על מרכב של משפחתית רגילה.

דרך אגב: שברולט אורלנדו גם צר מידי לצריכך (לדעתי) אבל שם יש אופציה להעביר ילד לשורה שלישית ועוד לא דיברנו על מקום לעגלה (עגלות?) ושאר ציוד חירום לילד...

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אני מכיר משפחה עם הרכב כיסאות דומה. הם מתניידים ביונדאי ix35.

אם אין לך בעיה של קבלת ג׳יפון בליסינג, זה יכול להיות פיתרון מעניין (היונדאי,קיה ספורטז׳,cx5 או מיצובישי אאוטלנדר).

יתרון הגובה על פני רכבי המנהלים מקל על הכנסת והוצאת הילדים והציוד מהרכב.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

ואוו, תודה רבה על כל המידע והייעוץ.

אתייחס לכמה נקודות שהעליתם.

- סלקל מקדימה : גם אם יש אפשרות לבטל את כרית האוויר אני נגד (בטיחות, הסחת דעת וכו')

- גילאים : הסל קל לתינוקת כמובן שאומרה להיוולד אוטוטו, ילדה בת 3 באומגה עלית, ילדה בת 6 בבסוטר גב הכי צר שמצאתי (40 סמ) של אוונפלו.

בעוד שנה בהחלט אפשר יהיה להעביר את את האמצעית לבוסטר גב כמו שיש לגדולה עכשיו, למרות שהגדולה כנראה נשאיר עם הבוסטר עוד הרבה

(נמוכה :-) ) ואז התינוקת תעבור לכסא כנגד כיוון הנסיעה מה שבאוקטביה אני כן רואה שיכול לצאת לפועל בגלל המרווח רגליים הגדול שיש מאחורה.

- ג'יפון בליסינג : יש אפשרות, אני קצת נרתע בגלל מקדם ה"שופוני" מעדיף משהו סולידי ועונה על צרכיי מאשר משהו מנקר עיינים.

לצורך העניין כנראה שהאוטלנדר הוא התשובה אבל באמת שהוא נראה לי יותר מידי.

- הרוחב של מאזדה 6 על הנייר 137 כפי ש zvit ציין : האם משהו התנסה שם עם הכסאות סלקלים ?

האם משהו מכיר את הסטיישנים למינהם בגדש על הרנו והקיה החדשים, האם הם יכולים לתת מענה ?

אני מצטער אם אני מתפזר פה לכל הכיוונים אבל באמת שאני מנסה למצוא פתרון טוב ונוח מצד אחד ולא מנקר עיינים מצד שני.

שוב תודה לכל המייעצים, ממש מעריך זאת.

פורסם
ואוו, תודה רבה על כל המידע והייעוץ.

אתייחס לכמה נקודות שהעליתם.

- סלקל מקדימה : גם אם יש אפשרות לבטל את כרית האוויר אני נגד (בטיחות, הסחת דעת וכו')

- גילאים : הסל קל לתינוקת כמובן שאומרה להיוולד אוטוטו, ילדה בת 3 באומגה עלית, ילדה בת 6 בבסוטר גב הכי צר שמצאתי (40 סמ) של אוונפלו.

בעוד שנה בהחלט אפשר יהיה להעביר את את האמצעית לבוסטר גב כמו שיש לגדולה עכשיו, למרות שהגדולה כנראה נשאיר עם הבוסטר עוד הרבה

(נמוכה :-) ) ואז התינוקת תעבור לכסא כנגד כיוון הנסיעה מה שבאוקטביה אני כן רואה שיכול לצאת לפועל בגלל המרווח רגליים הגדול שיש מאחורה.

- ג'יפון בליסינג : יש אפשרות, אני קצת נרתע בגלל מקדם ה"שופוני" מעדיף משהו סולידי ועונה על צרכיי מאשר משהו מנקר עיינים.

לצורך העניין כנראה שהאוטלנדר הוא התשובה אבל באמת שהוא נראה לי יותר מידי.

- הרוחב של מאזדה 6 על הנייר 137 כפי ש zvit ציין : האם משהו התנסה שם עם הכסאות סלקלים ?

האם משהו מכיר את הסטיישנים למינהם בגדש על הרנו והקיה החדשים, האם הם יכולים לתת מענה ?

אני מצטער אם אני מתפזר פה לכל הכיוונים אבל באמת שאני מנסה למצוא פתרון טוב ונוח מצד אחד ולא מנקר עיינים מצד שני.

שוב תודה לכל המייעצים, ממש מעריך זאת.

לא התנסתי עם סלקלים (עדיין) אז מתקשה להגיב על זה אבל בעניין השופוני חייב לומר שלא כולם מנקרי עיניים. הספורטאז מעוצבת טוב ונראית על הגובה, אבל לא הייתי אומר שהיא "שופוני" או שזה רק אני?

לדעתי ג'יפון זאת אופציה טובה בשבילך מבחינת הצרכים, ולא הייתי מתחשב כל כך בתגובות חיצוניות שתקבל/לא תקבל על הרכב. הספורטאז' מרווחת מאוד, במיוחד המושבים האחוריים שלה לילדים.

פורסם

הספורטאז׳ היא הכי שופוני שיש, העיצוב המוחצן ממש צעקני.

האאוטלנדר אכן סולידית ויש לה אופציה ל-7 מושבים שזה יתרון ענק (כשמשתמשים רק בחמישה נשאר תא מטען ענק).

אופציות מתאימות ופחות מנקרות עיניים יהיו רכבי מנהלים בתצורת סטיישן (מאזדה 6 או יונדאי איי40).

הסטיישנים הקטנים כמו המגאן אסטטיט או קיה סיד יהיו צפופות).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...