Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב,

בשנת 2009 קניתי מדפסת מסוג MX310 שאגב בולעת טונות של דיו והוא יקר. מדובר בהזרקת דיו (שחור וצבעוני) עם אפשרות לצילום ופקס. מאז אתמול מתקבלת הודעת שגיאה U163 עם נורת אזהרה כתומה ולא ניתן להדפיס כלל. על הצג כתוב באנגלית "בדוק דיו". המיכל השחור כמעט מלא, ואילו הצבעוני כנראה ריק, אני לא מדפיס בצבע וגם בהגדרות הדפסה מוגדר להדפיס בשחור לבן בלבד. איך ניתן לפתור את התקלה, אני סטודנט וזקוק למדפסת בדחיפות. יש לציין כי אני משתמש במיכלי דיו מקוריים בלבד מאז ועד היום.

אני מניח שהמדפסת "קלטה" שאין דיו במיכל הצבעוני ולכן המדפסת מושבתת כדי לאלץ אותי לרכוש דיו, אני צודק? אבל מצד שני כבר מעל שנה אין דיו במיכל הצבעוני. איך ניתן "לעבוד" על המדפסת? בדיוק קניתי עוד 2 מיכלי דיו בצבע שחור וחבילה של 500 דפים, אני צריך להדפיס מצגות, עבודות ומאמרים למכללה... וכמה שיותר מהר.

אגב גם אי אפשר אפילו לסרוק, כשאני לוחץ על COPY יש צליל אזהרה שלא ניתן לעבור בין פעולות.

תודה למסייעים,

גיא.

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

תודה רבה!!

אין לך מושג איך הצלת אותי. התקלה נפתרה!

(לא יודע איך לא חשבתי להריץ חיפוש שם, אולי זאת תקלה נפוצה. אופס).

תמונה1.jpg

• תוכן חדש...