Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

הנה זה חוזר. כנראה שאורך חיי תיקון הוא שנה?

לפני שנה מעט פחות תוקן מדף תריס C5 והבעיה חלפה והנה היום שוב?

צד אחד מחמם צד שני מקרר.

יש רעיון?

הבנתי שאורן שרותי רכב יודע לתקן.

מישהו יודע עלויות?

הרכב לא שווה כסף וצריך להשקיע בו את מחירו בתקלות.

?

• ספונסר פורום
פורסם

היי יאיר, לצערי, אם ביצעו את התיקון במוסכי היבואן והרכיבו מנוע עם ציר ארוך יותר, וכעת חזרה התקלה, יש צורך בםפירוק בית חימום והחלפת המדף.

אתה מוזמן לקפוץ אלינו עם הרכב לבדיקה ללא עלות וללא התחייבות.

אורן

פורסם
היי יאיר, לצערי, אם ביצעו את התיקון במוסכי היבואן והרכיבו מנוע עם ציר ארוך יותר, וכעת חזרה התקלה, יש צורך בםפירוק בית חימום והחלפת המדף.

אתה מוזמן לקפוץ אלינו עם הרכב לבדיקה ללא עלות וללא התחייבות.

אורן

ראשית תודה.

החליפו את המדף במדף משומש מבית חימום משומש לפני שנה לערך (בפסח שעבר)

עכשיו אני יארגן לעצמי זמן ואני יגיע אילך באחד מימי השישי הקרובים בשעה הכי מוקדמת שאפשר.. כך שיהיה מספיק זמן לטפל. גם אטלפן לתאם מראש ..

אני די מיואש מהעניין.

לא הרכיבו מנוע עם ציר ארוך.

תודה לך.

פורסם

תקלה מוכרת שנוטה גם לחזור. אם הרכב לא שווה כסף, אז אתה יכול פשוט לפרק את המנוע לחלוטין ולעבור לתפעול ידני. איך אתה בפירוקים? יש באינטרנט הרבה תמונות שהעלו אנשים שהתעללו כבר במנגנון הזה. דרך אגב, למה אתם קוראים לזה "מדף"? החלק שנטחן ואשם בתקלה הזו לא מזכיר לי מדף בצורה שלו.

• ספונסר פורום
פורסם

יאיר, 06:00 זה מוקדם מספיק עבורך?

החלק שנטחן הוא השיניים של ציר המדף של צד הנהג, זה קורה בגלל מיקום צינורות החימום שמחממים את המדף כל הזמן ומייבשים את הפלסטיק.

פורסם

תגיד את האמת, מנהל החשבונות יאהב אותו יותר..

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...