Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לעזרה ממשהו שמבין בפוליסות ביטוח ובפרמייה שעולה לאחר תביעה נגד חברת הביטוח.

לפני יומיים היה לי משפט בו הואשמתי בשבירת מראה של רכב מקביל אלי תוך כדי נסיעה.

פסק הדין אמר שאני יצאתי אשם ואני צריך לשלם לתובע סכום כספי.

ההשתתפות העצמית שלי היא 1200 ש"ח כולל עו"ד מייצג (הגנה משפטית). פסק הדין עומד על 5000 ש"ח לערך.

פנו אלי מחברת הביטוח ואמרו שאם אתבע אותם הם ישלמו את כל ההוצאות ואני אשלם את ההשתתפות העצמית הם אוטומטית מעלים לי את מחיר הביטוח ב3000 ש"ח שנתי שילקח ממני ב2 תשלומים או 3.

האם מותר לחברת הביטוח לעלות לי את מחיר הביטוח המקיף באמצע החוזה מולם לאור העובדה שאני תובע אותם בגין נזק לצד ג'?

הריי המחיר שסגרתי איתם זהו חוזה בפני עצמו.

תודה לעוזרים.

פורסם

זוהי התביעה הראשונה שלך לביטוח?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הם לא יכולים לעלות לך את מחיר הביטוח באמצע השנה. שנה הבאה הם יעלו לך את הפרמיה בהתאם, מגיע לך הגנה משפטית עד 5000 ש״ח ,יש את זה כמעט בכול פוליסות הביטוח,בגלל זה אתה משלם ביטוח מקיף לרכב ,

פורסם

אוקיי,

אז בעצם עכשיו לאח פסק הדין שניתן עם נזק לתובע, זאת זכותי לתבוע את הבטוח לשלם את ההשתתפות העצמית בגין נזק צד ג' + בגין הגנה משפטית.

הגנה משפטית רשום לי בפוליסה עד 20000 בהשתתפות עצמית של 500 ש"ח.

עכשיו עניין נוסף,

אם כבר אני תובע את חברת הביטוח,למה לא לתקן הנזק ברכב שלי גם?

זכותי לקחת שמאי והביטוח כחלק מן התביעה יצטרך לשלם לי על חוות דעת שמאי פלוס הסכום הנקוב לתיקון, נכון ?

תודה.

פורסם

אתה צודק ואל תיתן לאף סוכן/חברת ביטוח להבהיל אותך. חפש גם בגוגל מה המשמעות של ביטוח מקיף וקח בחשבון את נושא ההשתתפות העצמית שלך.

פורסם

ריימונד

אתה יכול לשתף אותנו איזו חברת ביטוח זאת?

פשוט מחליא ההתנהלות שהיא מציגה מולך.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

צריך להרגיע קצת ולברר מה באמת קרה, כי אתה לא יכול להעמיס על חברת הביטוח את כל מה שמתחשק לך.

האם יש סוכן או זהו ביטוח ישיר? כי סוכן אמור לסייע לך ולתת תשובות.

האם פנית לחברת הביטוח לפני המשפט? בעל הרכב הנפגע פנה לחברת הביטוח שלך, ואם כן אז אלו הנחיות נתת לחבררה שלך ?

האם התביעה היה רק נגדך או גם נגד חברת הביטוח?

האם שמאי בדק את הרכב שלך? מה רשם השמאי שבדק את הרכב השני?

האם היצוג המשפטי היה מטעם החברה או מי שבחרת לבד , ואז עם או בלי אישור מחברת הביטוח?

אתה יכול להעמיס את הנזק שלך מאותה תאונה על הביטוח, לבחוןר שמאי מטעמך, אבל לתאם איתה את כל הפעולות בכתב , לך תדע אם הם יסכימו או יסרבו, כי

אולי יש פה איזה סיפור.

במקביל ברר את הנימוק (ושישלחו בכתב) שהם נותנים להעלאת הפוליסה.

קרא היטב את הפוליסה , בין אם היא הסנדרטית או חריגה) .יש פוליסות עם דמי כינון, אבל נדמה לי שסכומו נמוך. מצד שני אם במקרה הזה מראה עולה 5000 ש"ח ושינוי פרמיה הוא 3000 ש"ח כנראה מדובר בכלי רכב עם שווי גבוה מאוד ואז שיקולי החברה שונים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...