Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני יומיים בגשם הראשון החלקתי באופן מפחיד, כעת ברשותי 4 צמיגים של טייפון, מבירור מקיף באינטרנט הבנתי שרשת אוטודיפו הפילה אותי בפח וזהו צמיג זול וחרא.

בעבר, ברכבי הקודם היו צמיגים מתוצרת GOODYEAR שהייתי מרוצה מאוד מאחיזת הכביש שלהם ואני שוקל לשים אותם.

מידת הצמיג שעליי לשים היא 195/60R15 88H למיצובישי לאנסר שנת 2006.

רציתי לדעת שני דברים:

1. האם יש מישהו פה שמכיר פאנצ'ריה שמוכרת באופן סדיר GOODYEAR באזור ראשון לציון / חולון / אזור והסביבה? (אני מראשל"צ).

2. האם יש עוד המלצות? אחד הפאנצ'ריות שהייתי אצלם המליצו על ברינגסטון אבל מהסתכלות על התווית לעומת ה-GOODYEAR, האחיזה שלהם ירודה יותר והצריכת דלק שלהם גבוה יותר.. אז רציתי לדעת האם יש עוד צמיגים מומלצים ברמה של GOODYEAR מחברות מוכרות עם אחיזה וצריכה טובות.

תודה מראש על העזרה,

אושר

פורסם
היי,

2. האם יש עוד המלצות? אחד הפאנצ'ריות שהייתי אצלם המליצו על ברינגסטון אבל מהסתכלות על התווית לעומת ה-GOODYEAR, האחיזה שלהם ירודה יותר והצריכת דלק שלהם גבוה יותר.. אז רציתי לדעת האם יש עוד צמיגים מומלצים ברמה של GOODYEAR מחברות מוכרות עם אחיזה וצריכה טובות.

תודה מראש על העזרה,

אושר

שים לב, כל פירמה מייצרת מספר מותגים בד"כ החלוקה היא בין ספורטיבי, נוחות, ירוקים.

כשאתה משווה בין פירמות שים לב להשוות בין שני צמיגים מאותה קטגוריה.

אופציות נוספות: פרימיום: קונטיננטל, מישלין, פירלי, יוקוהומה

טובים: טויו, הנקוק, דנלופ, פאלקן, ברום

ויש עוד ...

כמו שאמרתי בנוסף לפירמה שים לב איזה דגם מדובר, ושים לב לטריות!

בהצלחה

פורסם

בלי להפחית כמובן באיכותם של צמיגי Goodyear, אני ממליץ לך לבחון את צמיגי Falken ZE912, צמיגים איכותיים שקיבלו ביקורות טובות גם כאן בפורום. עלות צמיג במידה המבוקשת הוא 311 ש"ח כולל הכל (פירוק, איזון, הרכבה ומע"מ). מחיר זה תקף לרכישה דרך אתר טייר קלאב באינטרנט.

• ספונסר פורום
פורסם

רציתי לדעת שני דברים:

1. האם יש מישהו פה שמכיר פאנצ'ריה שמוכרת באופן סדיר GOODYEAR באזור ראשון לציון / חולון / אזור והסביבה? (אני מראשל"צ).

פנה אל צמיגי מוריס בצומת בית עובד. יש להם מגוון גדול מאוד של צמיגים, כולל צמיגים איכותיים כמו שאתה מחפש.

פורסם
הדגם עליו ביררתי של GOODYEAR הוא EfficientGrip Performance.

חיפשתי סטנדרטי לא ספורטיבי וכו... גודאייר נחשבים גם כפרימיום או טובים?

גודייר נחשבים כפרימיום.

אין לי ניסיון אישי איתם אבל יש פה ביקורות טובות בפורום.

תעזר בשרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?421729-מורה-נבוכים-למותגי-צמיגים-הטוב-הרע-והבינוני&highlight=%D7%94%D7%98%D7%95%D7%91+%D7%94%D7%A8%D7%A2+%D7%95%D7%94%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%A0%D7%99

פורסם

ממה שאני קורא צמיגי פאלקן הם מוצר סביר במחיר סביר.

מניסיוני באזור ראשון לא חסרות פנצ'ריות אך ברובן המחיר גבוה.

פנ'צריה שבה אני נתקל במחירים סבירים וכנראה תמצא בה גודייר, אך כדאי לוודא טלפונית- פנצ'רית הגל באזור התעשיה הישן.

אם אתה מזדמן לרחובות או יפו ישנם סניפים של אנטון, יתכן שיהיו זולים יותר, השאלה אם שווה לך את הנסיעה.

פורסם

תודה רבה על העזרה, היה לי ניסיון בעבר עם סוג הצמיג זאת הסיבה שחיפשתי אותו.. כשדור הציג את רמת הפרימיום והטובים סתם רציתי להבין באיזה קטגוריה הם נמצאים...

אכן בראשון ברובן מחיר גבוה, הבדלים משמעותיים בין 1400 (והצמיגים נראו כאילו עבר עליהן משהו) ועד 2400.

לבסוף באמת הלכתי לצמיגי מוריס, יחס אדיב, מחיר סביר מאוד (לא הכי זול שמצאתי אבל לא רחוק ממנו) בקיצור אחלה מקום, תודה על ההפניה לשם

• תוכן חדש...