Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ובוקר טוב, מקווה שאוכל למצוא כאן עזרה, ברשותי סקודה סופרב אלגאנס כשרכשתי את הרכב רכשתי איתו מערכת מולטימדיה שכוללת את מצלמת הרוורס, אך כאשר אני מפעיל את הרוורס המצלמה מכוונת על הריצפה ממש קשה להיעזר בה רציתי לדעת אם אפשר לכוון את העדשה או שצריך לפרק את המצלמה ולהתקין מחדש?

ועוד שאלה קטנטנה אני רוצה להשים נורות לד לאורות חניה ולאורות של הלוחית רישוי ולמי שמכיר גם מקדימה יש לי את נורות הDRL שהם נורות היום רציתי לדעת מאיפה לרכוש נורות לד כאלה שלפי הבנתי אני צריך נורות מיוחדות תומכות CANBUS,תודה לכולם והמשך יום טוב

פורסם

לגבי השאלה השניה שלך - מחשב הדרך שלך יציג לך הודעות תקלה לגבי נורות לא מקוריות. ההתנגדות של נורת לד שונה משל נורה רגילה. קח בחשבון לפני שאתה רוכש.לגבי מצלמת הרוורס, אני לא מכיר שישנה אפשרות לשחק עם זווית העדשה. בגדול, מה שאתה אמור לראות זה את הטמבון שלך ביחס לסביבה. ולא את אחורי הרכב.

• תוכן חדש...