Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב!

לדאבוני, מהלך חיי לא אפשר לי ללמוד כלום (פציעת ראש קשה בצבא, עם שיקום ארוך).

אם אני מסתכל על משהו שאני יכול להגדירו ככזה שאני טוב ומתמצא בו - זה תחום המחשב והטכנולוגיה בכלל.

נקעה נפשי מעבודות שאינני מפיק מהן שום עניין וסיפוק (למעט 3.5 שנים שעבדתי בחברת תוכנה בתחום הקומפליינס).

אני מאד רוצה למוצא נישה שאני מסוגל ללמוד (הקושי במסוגלות נובע מפגיעה קלה בזיכרון).

משהו שבסיום הקורס באמת אוכל לעשות עימו משהו, תחום שיתן לי עתיד שקט ובטוח יותר.

זה מביא אותי לכיוון קורס בתחום המחשוב.

חברים קרובים מעבודתי הקודמת מכוונים אותי לכיוון ה-IT (טכנאי מחשבים ורשתות)...זאת מפני שאני מאד טוב עם אנשים, על גדר ה"שירותי".

הבנתי שתחום הסייבר מאד חשוב כיום.

יש לי אפשרות לקבל קורס בלימוד פרטני (אחד על אחד) דרך מח' הנכות (מוכר כנכה) - על"פ הקצב שלי.

כולל מבחני ההסמכה של MS.

זה מצוין משום שזה כולל גם עבודה מעשית תוך הקורס (בחברות בשת"פ עם הגוף)...כך צוברים ניסיון מעשי.

ולא פחות חשוב - זה כולל השמה לאחר מכן.

אגב, הקורס בחסות NESS.

זה קורס MCSE וזה לא כולל את תחום הסייבר אשר הבנתי כי הינו חשוב ביותר.

כמו-כן, זה לא כולל הלימודים למבחני ההסמכה של CISCO (דומני: CCNA | CCNP | CCIE | MCTIP).

השאלות: מצד אחד - זו סביבת הלמידה הטובה ביותר עבורי.

מצד שני, האם בכלל ניתן להגיע עם זה לאנשהו בשוק העבודה?

אני חושש ששוק העבודה דורש היום יותר מסתם טכנאי MCSE...

מה משקל הרשתות בקורס MCSE?

איזה קורס מרכז את ההסמכות שהן MUST לתחום? (ובשביל להתקבל לעבודה)

האם אתם חושבים שללא ניסיון וידע בתקשורת, שבא גם כך עם "גיבנת" של ליקוי זיכרון, אני בכלל אוכל להתמודד עם כמות תכני הלימוד של CISCO?

הניסיון מלמד כי במקום שאקבל את זמן הלימוד שיספיק - אוכל ללמוד דברים מסובכים ומורכבים.

ניסיון: קראתי רבות אודות כך שמה שמדבר בשוק ההיטק זה נ-י-ס-י-ו-ן !

למרות שיש לי פה וש קשר בתחום --- כיצד בדיוק רוכשים ניסיון?

האם כשמדברים על כך שתחום הזה מקומות עבודה דורשות ניסיון מעל לכל פרמטר (ושתעודות כלל לא מעניינות אותם) - מתכוונים בעיקר לחברות ההייטק?

האם יש לכם המלצות לבתי ספר לתחום?

אודה לכל שבב של טיפ, עזרה והכוונה.

שבוע טוב!

אגב, אם אני רוצה להתאמן בבית - ניתן בקלות לעשות "תחנה וירטואלית"?

עריכה אחרונה על ידי shabydog
  • תוכן חדש...