Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן מומלץ לחדר 11 מטר רבוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי .

מנצל את ה"חורף" בארץ על מנת להשיג מחיר טוב למזגן .

הדרישות : דרג אנרגי A ,כמה שפחות מרעיש , מעל 12,000 BTU בקירור .

החדר 11 מטר רבוע בקומת גג שאינה מבודדת היטב .כיום נמצא בחדר מזגן 9990BTU שאינו מצליח לקרר כראוי את החדר בימי החום הקשים.

התקציב עד 2000 שקל .

מחכה להמלצות ,המזגן ייקנה בימים הקרובים.

עריכה אחרונה על ידי IRON-MAN
ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

במיזוג, ניתן לעשות חישוב לפי גודל רבוע של החדר ושיקלול של הגובה.

מתקין מקצועי אמר לי שבדומה לחשמלאים שמתקינים חוט 2.5מ"מ כסטנדרט במקום להתחיל להתעסק בחישובים, גם למזגניסטים יש כלל אצבע

שמשאיר אותך בצד הבטוח.

הכלל הוא 1000BTU לכל מטר רבוע.

מזגני 1 כ"ס מספקים בדר"כ בין 8-10k BTU.

אתה צריך 11k.זה אומר, אתה צריך מזגן 1.5 כ"ס שמספקים 12k~ BTU.

מנסיון אישי שלי, אני מאוד מרוצה מהתדיראן. התקנתי כבר 5 מזגנים לבני משפחה וכולם מרוצים. מזגנים שקטים ויעילים.

במקרה שלך, יש אפילו אחד שהוא בול בתקציב:

http://www.maxbuy.co.il/showitem.php?iditem=816&idcat=109

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

נתחיל מלתקן את הטעויות שהבחור מעליי אמר. התיקונים - באדום.

מתקין מקצועי אמר לי שבדומה לחשמלאים שמתקינים חוט 2.5מ"מ כסטנדרט במקום להתחיל להתעסק בחישובים, גם למזגניסטים יש כלל אצבע

שמשאיר אותך בצד הבטוח.

הכלל הוא 1000BTU לכל מטר רבוע. לא נכון - הכלל הבסיסי ***ההתחלתי*** הוא 600BTU לכל מטר רבוע, ובמקרים שצריך יותר מוסיפים עוד 100-200BTU לחישוב עבור כל מטר רבוע נוסף.

מזגני 1 כ"ס מספקים בדר"כ בין 8-10k BTU. לא מדוייק, מזגני 1 כ"ס מספקים בין 9 ל 10 אלף BTU. מזגנים של 7000-8000BTU הם מזגני 3/4 כ"ס.

אתה צריך 11k.זה אומר, אתה צריך מזגן 1.5 כ"ס שמספקים 12k~ BTU. לא נכון. מזגן 12,500BTU הוא מזגן 1.25 כ"ס וזה מה שהוא צריך (אולי). לכעורה, לפי מה שאתה מתאר, הוא צריך מזגן 11000BTU, מה שנופל בדיוק בטווח שבין מזגן 1 כ"ס "חזק" לבין מזגן 1.25 כ"ס "חלש". אז מה יעבוד טוב יותר ? סביר להניח ששניהם יעבדו טוב.

מנסיון אישי שלי, אני מאוד מרוצה מהתדיראן. התקנתי כבר 5 מזגנים לבני משפחה וכולם מרוצים. מזגנים שקטים ויעילים.

לפותח השירשור:

אנא ציין מה גובה החדר ואיזה מזגן מותקן בו כיום (דגם ספציפי) ובן כמה הוא.

בעיקרון, 1 כ"ס אמור לעשות את העבודה ללא שום בעיה - ואם הבית מבודד טוב ואתה לא קומה אחרונה, אפשרי גם 8000BTU (אצלי בבית יש חדרים של10.51 מטר רבוע ובכל אחד מהם יש 3/4 כ"ס שהוא 8000BTU שמחממים ומקררים את החדרים בצורה מעולה, מהירה ושקטה).

ייתכן והבעיה במזגן הנוכחי שלך היא ספיקת אויר נמוכה (אולי כתוצאה מליכלוך ואולי כתוצאה מזה שהוא נולד כזה...) או בעיה של טמפרטורה (עודף\חוסר גז וכד').

אגב, בחורף המחירים לא תמיד כאלה טובים. בקיץ יש המון מבצעים והתחרות מאוד גדולה, מה שמוליד מבצעים חדשים טובים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כמו שאמרתי, המידע שנתתי הוא ע״פ בעל מקצוע וגם את זה ציינתי, אם לא רוצים לנתחיל לחשב ולהיות על הקשקש אז משתמשים ב 1000btu למטר. עובדה שמה שקורה כרגע זה שצפות שאלות לגבי גובה תקרה\בידוד\קומה. בדיוק בשביל זה קיים מקדם הבטחון הזה. הרי ההבדל במחיר ובחשמל זניח. אז למה לקחת משהו על הגבול? בקשר ל 1.25 כ״ס צודק. טעות שלי.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
היי איציק. הבית מבודד גרוע, קומת גג אחרונה. מדובר במזגן תדיראן ישן, אני בעבודה כרגע ולא זוכר דגם.

גרתי פעם בדירה שכורה ברמת גן בקומה אחרונה עם בידוד שבתקופה שבנו את הבניין לא שמעו על כזה מושג "בידוד".

החדרים היו ענקיים (!) ומזגן של 1.25 כ"ס קירר וחימום מעולה חדר שהיה בגובה רחוק מהסטנדרט היום (לא 2.6 אלא 3 מטר). לא רואה סיבה שהמזגן שלך (1 כ"ס) לא יעמוד במשימה בכבוד.

אולי הוא צריך טיפול ? (ניקיון יסודי של המניפה והמאייד יכולים להחזיר לו את ספיקת האויר שהיצרן דיבר עליה, אי שם לפני הרבה שנים...).

בניגוד למה שאנשים חושבים, גם מזגן צריך טיפול תקופתי בהתאם לרמת השימוש והליכלוך המצטברת בתוכו.

שלב ראשון: תחזור הביתה, תדליק את המזגן ותבדוק האם עוצמת האויר שיוצאת מפתח יציאת האויר שווה לכל רוחב הפתח.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

היי. שכחתי לציין שהמזגן עבר בדיקה על ידי בעל מקצוע ונמצא תקין. את המזגן אעביר, לאחר קניית המזגן החדש לחדר אחר, קטן יותר, בו אין מזגן. גובה החדר הינו סטנדרטי ובקיץ הידר כולו, כולל הקירות לוהטים.

פורסם

בלי להיות איש מקצוע אלא אחד שיודע ללחוץ על הכפתור ופעם ב... לנקות מסנן - מזגן 1 כ"ס יספיק לחמם בלי להתאמץ.

יש פה תדיראן A10 בחדר של כ-11-12 מ"ר שמופעל רק בעוצמה חלשה, אלא אם רוצים שוס מהיר של המיזוג בדקות הראשונות.

הוא רק כשנה כך שאיני יכול לחוות דעה על אמינותו. בזמנו הומלץ לי להעדיף אותו על פני אלקטרה. הוא לא הכי שקט, גם לא רועש במיוחד. קשה לבדוק נתון של רחש/רעש, ונסה לקבל חוות דעת מאנשים.

ציינת שאתה רוצה להעביר אותו לחדר אחר, אבל החלפה בכל זאת רלבנטית, תברר עם עדיין יש את מבצע ההחלפות הממשלתי של מזגנים שהיה בשנה שעברה - הוא היה משתלם מאוד, אם כי מוגבל בדגמים שמציעים.

יותר מבחירת מזגן - נקודה חשובה היא לבחור מתקין טוב עם המלצות, במיוחד אם ההתקנה אינה פשוטה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

נתחיל מזה שהמזגן נמצא בפינת החדר, לא שוס מבחינת יעילות. הכי טוב זה באמצע, ככה יש לו את האפשרות לעשות "מערבולת אויר" שתשפיע על כל החדר ולא בפינה מסויימת או פלח צידי מסויים.

דבר שני, אם המזגן ממש ישן, יש סיכוי גבוה מאוד שהמאיץ אויר שלו (מניפה) כבר מלא אבק, מה שמוריד מיעילות עוצמת האויר שלו בצורה מאוד משמעותית.

ממש לא הייתי רץ להחליף אותו.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

שמשאיר אותך בצד הבטוח.

הכלל הוא 1000BTU לכל מטר רבוע.

מזגני 1 כ"ס מספקים בדר"כ בין 8-10k BTU.

אתה צריך 11k.זה אומר, אתה צריך מזגן 1.5 כ"ס שמספקים 12k~ BTU.

דירוג אנרגי G? לא תודה .איציק, אני עדיין רוצה מזגן כי זה ינוקה (כמו שאמרת)ויותקן בחדר אחר.

אני חשבתי על זה:

http://www.wallashops.co.il/%d7%9e%d7%96%d7%92%d7%9f-15100BTU-Super-Midea-18/pi5KVSuperMidea18?cfm=7e05afd1

עריכה אחרונה על ידי IRON-MAN

• תוכן חדש...