Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מאתגר בשאלה נוספת , אפשרי להגדיר ש-Double Tap ינעל\יפתח את המכשיר כמו ב-G2?

או נעילה\פתיחה ממחוות האוויר האלה (עדיין לא שולט , סליחה אם השאלה טיפשית) .

בלי החלפת kernel לא ניתן (לפחות בנקסוס5). אכן, ב-G2 יש לאג של שניה פלוס מינוס.

בנקסוס אצלי לעומת זאת הלאג לא קיים אבל הפונקציה הזו (כמו גם sweep2wake/sleep) לוקחת יותר מדי סוללה כי המסך צריך להישאר במצב אקטיבי.

Veni Vidi Vici

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כול עוד המכשיר לא פרוץ ואתה מוריד אפליקציות מגוגל פליי או מהחנות של אפל אין שום צורך באנטי ווירוס.

אנשים סתם מכניסים פחדים.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק אתה טועה, לא לפני יותר מדי זמן גוגל הורידה בשקט בשקט מספר אפליקציות מהפליי סטור כיוון שהיו למעשה רוגלות.

אלא שזה היה בדיעבד לאחר שהאפליקציות צברו כמה עשרות אלפי הורדות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

4 שנים עם אייפון ושנה עם נקסוס 4 ואף פעם לא ניתקלתי באפליקציה שגרמה לחוסר תפקוד טוטלי של המכשיר.

אז היו כמה אפליקציות שניסו לחדור לפרטיות של האנשים ומהר מאוד אפל הורידה את האפליקציות וגם שיחררה עידכון אבטחה.

בכול עדכון של אפל וגם גוגל בזמן שהם משחררים עידכון קושחה או עידכון לדפדפן בו זמנית גם יורדים עידכוני אבטחה.

לי זה נראה מיותר להעמיס על המכשיר אפליקציות מיותרות במיוחד לאנשים שלא מורידים שטויות הגוגל פליי או מאפל סטור.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
כול עוד המכשיר לא פרוץ ואתה מוריד אפליקציות מגוגל פליי או מהחנות של אפל אין שום צורך באנטי ווירוס.

אנשים סתם מכניסים פחדים.

מבחינת חומרה ותוכנה אייפון הוא מכשיר מוגן יחסית וכל עוד אירגון ביון לא עוקב אחריך, אתה לא צריך לדאוג. אפל בודקת את כל האפליקציות ומסמנת את הבעייתיות.

כל המכשירים מבוססי אנדרואיד הם פרוצים לחלוטין הן מבחינת חומרה והן מבחינת תוכנה. יותר מכך, האנדרואיד מאפשרת הפעלת חומרה מרחוק ואין מגבלות פיזיות כמו באייפון.

מי שחושש מבעיות אבטחה באנדרואיד עדיף שיתגונן.

המלצות ספציפיות בהמשך.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם
4 שנים עם אייפון ושנה עם נקסוס 4 ואף פעם לא ניתקלתי באפליקציה שגרמה לחוסר תפקוד טוטלי של המכשיר.

אז היו כמה אפליקציות שניסו לחדור לפרטיות של האנשים ומהר מאוד אפל הורידה את האפליקציות וגם שיחררה עידכון אבטחה.

בכול עדכון של אפל וגם גוגל בזמן שהם משחררים עידכון קושחה או עידכון לדפדפן בו זמנית גם יורדים עידכוני אבטחה.

לי זה נראה מיותר להעמיס על המכשיר אפליקציות מיותרות במיוחד לאנשים שלא מורידים שטויות הגוגל פליי או מאפל סטור.

אין הרבה כאלה שגורמות לחוסר תפקוד, גם ב-PC זה ככה אגב בשנים האחרונות.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אין הרבה כי החברות עושות את כל המאמצים שזה לא יקרה. אם אתה חושש שאתה באופן ספציפי מטרה לפגיעה או מעקב, אזי אייפון (לא פרוץ) הוא התשובה. כל מכשיר אנדרואיד פרוץ לחלוטין למעקב או השתלטות.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

בידי הגופים הנכונים, גם אייפון לא פרוץ לא יעזור לך

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זה גם לא צריך להיות גוף ביון.

תן לי 10 דקות עם אייפון לא פרוץ ואני אגלה בערך את כל החיים שלך.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
זה גם לא צריך להיות גוף ביון.

תן לי 10 דקות עם אייפון לא פרוץ ואני אגלה בערך את כל החיים שלך.

ואם הוא מחובר לפייסבוק כמו רוב הישראלים, אז תספיק לך גם חצי דקה...

העיקר שיש אנטי וירוס.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

האנסי עזוב אותך פייסבוק אני יגלה לך דברים הרבה יותר מעניינים והרבה יותר עמוקים, מה שאפילו פריק פייסבוק שמתייג את כל החברים שלו ועושה צ'ק אין בכל מטר יקבל פיק ברכיים.

וכמו שאמרתי, אני לא עובד באף גוף ביון, אם כי הם אחלה לקוחות :-)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בגדול? אלא אם אתה יכול לגנוב מחשבון הבנק של בעל הפלאפון (אני מניח שאת פרטי כרטיס האשראי לפחות יש המון משתמשים שמזינים פה ושם) , אין שום מידע אחר שלא היה ניתן להשיג גם ללא הפלאפון , וזה עוד בדרכים מקובלות בחוק .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...