Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

קודם כל אפתח בזה שאני זה עתה נרשמתי לפורום ולכן אם עברתי על חוק מסוים, אשמח שתעירו ואקווה להשתלב במהרה בפורום.

לאחרונה הגיע אלי הקצין רכב בחברה בה אני עובד ואמר לי שאני צריך לבחור בין רשימת רכבים ולהחליף את הרכב שברשותי לרכב אחר.

הרכבים שהוצעו לי הם:

סקודה אוקטביה (1.2TSI)

טיוטה קורולה

יונדאי I35

רנו פלואנס

מאזדה 3 (בשביל לקבל אותה אני אצטרך להמתין בסביבות החודשיים כך שכרגע עבורי זו לא אופציה ראלית כי אני צריך להחליף אותו בזמן הקרוב) כל הדגמים הם 2014.

עכשיו אני לא כל כך בקיא לצערי בעניין של המכוניות ואני אשמח לשמוע חוות דעת בנוגע למכוניות שציינתי ואיזה מבניהן תהיה הכי כדאית עבורי לקחת.

אשמח לשמוע מכם חוות דעת בנוגע לרכבים הללו- הרכבים הם מליסינג כך שעלויות ביטוח, דלק וטיפולים לא כלולות לשמחתי ולכן אפשר להוריד את העניין הזה בחוות דעת.

תודה.

פורסם

כדי שנוכל להגיד לך איזו אחת מהמכוניות הכי כדאית בשבילך כדאי שתגיד לנו מה חשוב יותר בשבילך ומה חשוב פחות בשבילך.

אם אתה רוצה לקרוא השוואה כללית בין הרכבים אתה יכול לעשות את זה כאן: מאזדה 3 מול טויוטה קורולה מול סקודה אוקטביה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חשוב לך המושב האחורי, המרווח, הבגא'ז? מחפש יופי נוחות סטייל מה בדיוק אתה מחפש תגדיר...

אני הייתי הולך או קורולה או מאזדה 3 כי הם מעוצבות הכי יפה המאזדה 3 הרבה יותר מתקדמת מבחינת אבזור רק יש לה חסרון של מושבים אחרויים צפופים אם זה חשוב לך אז תלך על הקורולה רכב מרווח ויפה וגדול שלא חסר בו כלום אלא שהוא פשוט פחות מושך מה3

פורסם
חשוב לך המושב האחורי, המרווח, הבגא'ז? מחפש יופי נוחות סטייל מה בדיוק אתה מחפש תגדיר...

אני הייתי הולך או קורולה או מאזדה 3 כי הם מעוצבות הכי יפה המאזדה 3 הרבה יותר מתקדמת מבחינת אבזור רק יש לה חסרון של מושבים אחרויים צפופים אם זה חשוב לך אז תלך על הקורולה רכב מרווח ויפה וגדול שלא חסר בו כלום אלא שהוא פשוט פחות מושך מה3

המושבים במאזדה צפופים? ביחס למה? ישבת ברכב? לשני מבוגרים יש שם די והותר מקום מחיה (וילד קטן באמצע).

קורולה מרווחת כן אבל קצת רועשת אפילו יותר מהדגם הקודם סוג מסוים של אכזבה.

I35 מתוחה תגיע עוד מעט.

לכן שוב לפותח השרשור תגדיר בבקשה מה אתה מחפש עם סדרי עדיפויות וזה יוכל לעזור.

פורסם

יש מספר דברים שחשובים לי שהראשון מביניהם זה מושבים נוחים כי אני מעביר לא מעט שעות בנסיעות בין עירוניות ואני לא רוצה להגיע עם כאבי גב לפגישות. מנוע זריז יכול גם להיות נחמד עבורי (ולפי המידע הדל שיש לי, האוקטביה החדשה נותנת מלחמה לא קטנה למשפחתיות האחרות, גם שמדובר בנפח מנוע צנוע) ומרווח במושבים האחורים גם כן עניין שחשוב לי.

אז מי לדעתכם תוכל להיות כדאית עבורי?

פורסם

נוחות המושבים זה משהו די אינדיבידואלי ואתה חייב לעשות נסיעת מבחן כדי לגלות בעצמך איזה מושב נוח לך.

נראה לי שהפלואנס דיזל והאוקטביה יהיו המתאימות ביותר עבורך. לשתיהן יש מושב אחורי מאוד מרווח ונוחות כללית טובה. הביצועים די טובים באוקטביה (במיוחד אם אין לך הגבלה של דלק) וקצת פחות טובים בפלואנס (אבל עדיין סבבה לגמרי).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם (נערך)
המושבים במאזדה צפופים? ביחס למה? ישבת ברכב? לשני מבוגרים יש שם די והותר מקום מחיה (וילד קטן באמצע).

קורולה מרווחת כן אבל קצת רועשת אפילו יותר מהדגם הקודם סוג מסוים של אכזבה.

I35 מתוחה תגיע עוד מעט.

לכן שוב לפותח השרשור תגדיר בבקשה מה אתה מחפש עם סדרי עדיפויות וזה יוכל לעזור.

יפה הגדרת במאזדה יש מקום מאחור ל2 מבוגרים וילד ובטיוטה יש מקום ל3 מבוגרים, יחי ההבדל הקטן...

יש מספר דברים שחשובים לי שהראשון מביניהם זה מושבים נוחים כי אני מעביר לא מעט שעות בנסיעות בין עירוניות ואני לא רוצה להגיע עם כאבי גב לפגישות. מנוע זריז יכול גם להיות נחמד עבורי (ולפי המידע הדל שיש לי, האוקטביה החדשה נותנת מלחמה לא קטנה למשפחתיות האחרות, גם שמדובר בנפח מנוע צנוע) ומרווח במושבים האחורים גם כן עניין שחשוב לי.

אז מי לדעתכם תוכל להיות כדאית עבורי?

מרווח אחורי ברור שעדיף בטיוטה מאשר ב3 גם מרחב רגליים (בטיוטה הוא ענק בקטגוריה) וגם רוחב הספסל, לגבי גב וכאלה כתב פה מישהוא כבר שזה הכל תלוי בבן אדם קח נסיעת מבחן ותדע, לגבי הסקודה אני אישית מתעב את העיצוב של סקודה בכללי, ובכלל הם ממעטים מאוד באבזור דבר שחורה לי אישית מאוד, אם אני הייתי במקומך הייתי הולך על ה3 רק בגלל היופי החיצוני והסביבה של הנהג שהשתתדרגה לרמה גבוה מאוד והייתי מוותר על המרחב ליושבים לאחור, בכל אופן אני זה שנוהג ולא הם חח :)

עריכה אחרונה על ידי bbs232
פורסם

באף אחת מהמשפחתומטיות האלה לא יהיה נוח להושיב 3 מבוגרים מאחורה למרות מה שנכתב כאן.

אני אישית הייתי בוחר באוקטביה, היא מרווחת, כיול המתלים שלה אמנם מעט נוקשה אבל הנסיעה מאוד מרוסנת ונעימה והרכב אף פעם לא מתרסק בבורות ושומר על זווית גלגול שטוחה יחסית.

לי המושב היה פחות נוח משל הפלואנס אבל זה עניין אינדיבידואלי.

יחידת הכוח שלה מצטיינת יותר לדעתי בשיוט רגוע ושקט ובתאוצות ביניים זריזות.

בתאוצה מהמקום קיימת השהייה קלה ותחת עומס לי היה חסר קצת כוח.

פורסם

נראה שהמבחן ההשוואתי הזה יכול לעזור לך לקבל החלטה.

אישית הייתי הולך על האוקטביה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עם כל הכבוד למבחני דרכים (וכבודם במקומם מונח) אין כמו הרושם שרכב מעביר לך כאשר אתה מתיישב בו ובטח כאשר אתה עושה נסיעת מבחן.

קרוב משפחה ששקל אחת מהמתחרות שצוינו כאן התאכזב מאד ממרחב הפנים של המאזדה (והוא 165 ס"מ לכל הרוחב....) למרות כל השכנועים שלי שהרכב טוב, התאכזב (כמוני) מעיצוב הפנים של הקורולה (ומהרעש שהגיר מפיק) וקיבל פיק ברכיים כשסיפרתי לו הבעיות בגיר של סקודה (הוא התעניין ברכישה כרכב פרטי).

ובכל זאת הרכב שהשאיר עליו הכי הרבה רושם היתה הסקודה (וגם אותה לא רכש לבסוף).

אני מחזיק כרגע (כבר שנתיים) בסקודה מליסינג דגם 1.8 טורבו אלגנס. הייתי כל כך מסוקרן מהחדשה שכשהתיישבתי בה הייתי כל כך מאוכזב לגלות שהיא לא התקדמה הרבה מבחינת התחושות והיוקרתיות שמעבירה יחסית לדגם הקודם - בהחלט אין קפיצת מדרגה או חדשנות כלשהי. מה שכן, בולט היה המרווח שהשתפר באופן ממשי ובמיוחד המושב האחורי. ובכל זאת:

לעניות דעתי, ובמיוחד ברכבי ליסינג, הייתי הולך על הסקודה שמעבירה משהו קצת יותר יוקרתי (למרות מחסור יחסי באבזור של הדגם הפשוט) ואין ספק עולה על כולן באופן שאין לו תחרות מבחינת הפונקציונאליות של הדלת החמישית עם המרווח האדיר בתא המטען (לי זה חשוב - אני שם את האופניים שם ללא הצורך במתקנים).

הגיר (כשעובד תקין...) ומנועי הטורבו מעבירים את הביצועים בצורה כל כך משכנעת שפשוט קל להתאהב ברכב ולהנות ממנו.

פורסם

אכן אני מצטרף להמלצה ךהתמרכז על 2-3 רכבים ולבצע נסיעת מבחן על מנת לבדוק האם הרכב \ ישיבה \ נוחות מתאימה לך.

אני בחרתי את הפלואנס , הרכב מרווח , חסכוני ועם המושב הנוח ביותר בקטגוריה.

הרכב שקט בצורה מפתיעה , שקט משמעותית מהקורולה למשל , שלא לדבר על האיבזור הנדיב כבר בדגם הכניסה.

ממליץ לך לבצע נסיעת מבחן לפני קבלת ההחלטה , רכב ל3 שנים הקרובות חייב להתאים לך במיוחד אם אתה מבלה הרבה על הכביש.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם (נערך)

נראה לי שהפלואנס דיזל והאוקטביה יהיו המתאימות ביותר עבורך.

כוח מעט פחות מהאוקטביה אך מרווחת יותר- פלואנס דיזל.

איפה בדיוק פותח השרשור ציין שמוצעת לו פלואנס דיזל?

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

לגבי האוקטביה ראה הבחור שפתח שרשור בכללי - נתקע עם הרכב.

הפלואנס מאוד מרווח, והדיזל מוצלח, לטעמי המושב קצת פחות בשל משענת הראש אבל זה אינדיווידואלי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הפלואנס מאוד מרווח, והדיזל מוצלח, לטעמי המושב קצת פחות בשל משענת הראש אבל זה אינדיווידואלי.

שוב, או שלי יש קשיים בהבנת הנקרא, או שהקושי אצלכם...

איפה ציין פותח השרשור שהציעו לו פלואנס דיזל???

• תוכן חדש...