Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול, 11/2, נהגתי במהירות של 126 קמ"ש (לאחר הפחתה של 5) בכביש של 80 קמ"ש.

נלקח ממני הרישיון וקיבלתי שלילה עד המשפט שמתקיים ב27/2.

חשוב לציין שאני נהג חדש עד ה15/2, כך שבזמן המשפט כבר לא אהיה נהג חדש.

רציתי לדעת מה העונש המירבי שאקבל והאם עו"ד יוכל להקל על עונש זה?

תודה מראש לעונים

פורסם

העובדה שלא תהיה נהג חדש בזמן המשפט לא תשפיע, שכן התחילו להתייחס למצבך בזמן העבירה ולא בזמן המשפט (עקב כך שהיו כאלה שפשוט דחו את מועדי המשפט עד שלא היו נהגים חדשים יותר).

מדובר על 46 קמ"ש מעל המותר, זה 6 קמ"ש מעל ברירת משפט, לכן לפי גזרי הדין שעלו לכאן לאחרונה לא יחמירו איתך יתר על המידה (כמובן בתנאי שאתה מודה באשמה, בעל עבר נקי ומבטיח לא לעשות עבירות וכו').

בכל מקרה תן פרטים, זו הייתה מצלמה? ממל"ז? דבורה?

קיבלת דף זימון לדין? אם כן העלה אותו לפורום לאחר מחיקת פרטים אישיים, אולי נוכל לעזור

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בממל"ז ייתכן שנפלו תקלות כאלה ואחרות שיפסלו את הדו"ח.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מסיים נהג חדש, שנתיים לפחות רשיון, מכיר כמה וכמה כאלה שהספיקו בתקופה הזאת לצבור עבר מרשים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הכל שאלה של אמינות שהוא ישדר, כמה הוא באמת ילד טוב שטעה פעם אחת.

השופט הוא בנאדם, אין איזה מספר קסם שמתחתיו זה לא נחשב עבר נקי, ומעליו כן.

אם הוא יגיע למשפט, עם בסה"כ 6 קמ"ש מעל ברירת משפט, יש לו עבר נקי של שנתיים, יודה באשמה, יגיד שזו פעם ראשונה ושזה לא יקרה שוב, יש סיכוי סביר שייצא רק עם קנס ושלילה על תנאי (שלילה בפועל של עד חודש - שמתקזזת עם השלילה המנהלתית שיש לו בינתיים).

אבל מכיוון שזה הכל תלוי בשופט, בתובע ובמצב הרוח שלהם באותו יום, זה משחק על סיכויים וסיכונים.

מה שכן ממל"ז ודבורה (בניגוד למשל למצלמות הקבועות) בגלל שהם מתופעלים ע"י שוטרים בשר ודם, נוטים להיות פחות אמינים, ולהרשעה על בסיסם במשפט יש תנאי סף הרבה יותר גבוהים.

עו"ד טוב שמתמחה בתעבורה יוכל לבדוק את התיק ולהצביע על כשלים (אם היו) בתפעול הממל"ז ואולי להפחית את האישום או לבטל אותו.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...