Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הפיוז הוא מסוג 'אתחול אוטומטי' עלול לקרות נזק לחיווט החשמלי כתוצאה מהתחממות ייתר של החיווט.

נניח שהתופעה של שריפת פיוז ממשיכה לקרות בתדירות גבוהה יותר ופיוז כול פעם נכנס לפעולה ומנתק את הזרם למעגל אבל לאחר כמה שניות תוכל שוב פעם לנסות להתניע דבר שיגרום להתחממות החיווט ואתה פשוט לא תדע שיש בעיה רצינית

בקיצור זה לא נראה פיתרון לבעיה אצלך ברכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

מחזק את מה שמרק אמר, למרות שהוא חידש לי על הפיוז הזה.

לא כדאי להתעסק בקומבינות, יש לך אמריקאית, אם אתה רוצה אותה עד השיבה-טובה, תחפש את הגורם לתקלה. (תיזהר מחשמלאים חאפרים ומכאלה שעובדים בשיטת מצליח, סה"כ יש לך פה בעיה לא פשוטה).

מה עם אפשרות שמי ששיפץ לך את הסטארטר עשה עבודה לא טובה?

פורסם
מחזק את מה שמרק אמר, למרות שהוא חידש לי על הפיוז הזה.

לא כדאי להתעסק בקומבינות, יש לך אמריקאית, אם אתה רוצה אותה עד השיבה-טובה, תחפש את הגורם לתקלה. (תיזהר מחשמלאים חאפרים ומכאלה שעובדים בשיטת מצליח, סה"כ יש לך פה בעיה לא פשוטה).

מה עם אפשרות שמי ששיפץ לך את הסטארטר עשה עבודה לא טובה?

התשובה שלי היא די כללית מכיוון שישנם מספר סוגים של פיוזים או מנתקי מעגל ואופן פעולתם שונה.

ישנם כאלה מיועדים להתקנה במחזיק פיוזים סטנדרטי ואחרים להתקנה עם ברגים ונעלי כבל.

צירפתי עבורך מספר דוגמאות.

Pages from 22-2.pdf

Pages from 22.pdf

פורסם

אני הייתי בודק טוב את החוטים יכול להיות שיה הצטברות קורוזיה על החיבורים שאולי גורמת להתנגדורת , בנוסף הייתי מחליף את הממסר זה דברים זולים ופשוטים לביצוע לפני החלפות מורכבות

פורסם
מרק, לפי הדטהשיט שצירפת, 65 מעלות זאת טמפרטורת התפעול המקסימאלית, זה לא גורם בעיות בקיץ?

הנתונים של הפיוזים הטרמים המופיעים בדף הנתונים מתייחסים לטמפ' עבודה סטנדרטית של 25 מעלות צלזיוס או 20 מעלות צלזיוס במידה והטמפ' הסביבתית שונה קיימת טבלה בדף הנתונים שנקראת TEMPERATURE DERATING CURVES שלוקחת בחשבון את הטמפ' החיצונית וההפחתה בזרם שהרכיב מסוגל לשאת.

לא נראה לי שיש בעיה להשתמש ברכיבים אלא בתא המנוע הרחק מהמנוע או בקופסאת פיוזים בתא הנוסעים.

פורסם

לבסוף נמצא כי אכן האוטומט של הסטרטר(סלנואיד ) נמצא

לא תקין-מקצר.

הוחלף.

לאחר דברים שנרשמו כאן החלטתי לא ללכת לכיוונים

עוקפים ולהתמודד עם הבעיה מהשורש.

עלות התיקון 570₪.

תודה לכולם!

Gn'f'R

פורסם (נערך)

לא שאלתי, אני אברר. אם זה תחליפי אז "אכלתי אותה"?

עריכה:

דיברתי איתו והוא אמר שזה תחליפי, אבל הדגיש שזה לא סיני.

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

• תוכן חדש...