Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי סיאט קורדובה 2002 דיזל (מבסוט לאללה) אבל הרעש בתא הנוסעים בזמן נסיעה הוא בלתי יאמן.

יש למישהו רעיון איך מפחיתים את זה :?:

אם יש צילומים/סרטונים בנושא נא לרשום את הקישור :arrow:

תודה לכל המגיבים

פורסם

איזה רעש בדיוק?

אם זה הרעש של המנוע, ככה דיזלים נשמעים אין מה לעשות :|

אם זה רעש של קירקושים מהפלסטיקה בפנים הרכב, תנסה לחפש מאיפה זה מגיע ותבדוק אולי צריך לחזק איזה בורג שרופף שם.

אם זה רעש של רוח, תבדוק את הגומיות בחלונות והדלתות אם הם אוטמים כמו שצריך.

בהצלחה.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
איזה רעש בדיוק?

אם זה הרעש של המנוע, ככה דיזלים נשמעים אין מה לעשות :|

אם זה רעש של קירקושים מהפלסטיקה בפנים הרכב, תנסה לחפש מאיפה זה מגיע ותבדוק אולי צריך לחזק איזה בורג שרופף שם.

אם זה רעש של רוח, תבדוק את הגומיות בחלונות והדלתות אם הם אוטמים כמו שצריך.

בהצלחה.

רעש מהמנוע. אני מסכים שזה מה שמנוע דיזל עושה (מרעיש כמו מונית) אבל יש דרך להפחית מעט את הרעש?

להתקין מערכת שמע "שתכסה" את הרעש מהמנוע זה אפשרי אבל להרעיש עוד יותר זה מצחיק.

פורסם

היתה לי פעם פולו קלאסיק SDI מודל 2000. בידוד רעשי מנוע דיזל גרוע ביותר, וככל שהרכב מזדקן, הרעש מתגבר. אין מה לעשות - ככה זה יצא מהמפעל. לשם השוואה, בידוד רעשי דיזל ברכבי רנו למיניהם עם מנועי dci מעולה. בסיטרואנים הוא סביר.

תתחיל לחפש מערכת שמע טובה...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אם כבר מדברים על מערכות שמע,הרי ידוע שלקורדובה יש מערכת BILT-IN והמזגן מחובר חשמלית למערכת.יש/איזה מערכת מולטימדיה שאפשר להחליף על אותה פלטפורמה (פלסטיקה) ולא שתבטל את המזגן.

פורסם

לי יש פולו דיזל 2001

אני דוקא אוהב את רעש המנוע נטו. הקול של החיסכון :lol:

הבעיה היא הקרקושים מסביב.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...