Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

קיבלתי שיחה מנציגה של הוט. "שלום, מדברת X. מגיעה לך מתנה מהוט. כל הערוצים פתוחים במשך חודשיים ואחר כך הם ייסגרו לבד. זה בחינם לגמרי. ביי."

זה קרה לעוד מישהו מלקוחות הוט? כמה עולה וזלין? WTF?

כל חיי למדתי שאין דבר כזה מתנות בחינם, ודווקא הוט אלו שישברו את הפתגם? לא אין מצב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

פה חשדתי!

אני הייתי עושה תזכורת בפלאפון לעוד חודשיים לבדוק שבאמת מפסיקים לך את הערוצים לבד.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אין דבר כזה מתנות חינם, והוט באופן ספציפי ידועים לשמצה בשיטות המצליח שלהם, אני מקווה שלא הסכמת לקבל את ה"מתנה".

אני צופה שהמתנה הזאת צפוייה לעלות לך ביוקר.

פורסם

לא הספקתי אפילו לענות לה. שאלתי אותה אם זה בחינם, אז היא אמרה לי כן וניתקה. נראה לי שבעוד כחודש פשוט אתקשר אליהם לוודא שזה באמת ייפסק. כמובן שאקליט את השיחה.

חבר שיש לו הוט אמר שגם הוט קיבל לפני כמה ימים צלצול דומה. נראה לאן זה יתפתח.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

הייתי מציע לך בחום ליצור איתם קשר עוד היום בשיחה מוקלטת ולבטל את ה"מתנה" הזאת.

אתה לא רוצה שום מתנות מהוט, לא ליום אחד, לא לשעה אחת, אפילו לא לדקה, תאמין לי.

פורסם

גם לי זה קרה, אישרתי את זה ואחרי חודשיים הופתעתי לגלות שהחשבון תפח ב-50 שקלים.

מה שהם עושים זה כאילו מעבירים אותך לחבילה חינם אבל אתה מפסיק לקבל הטבות על הממירים ומשלם מחיר הזוי של 50 שקלים לממיר (ועוד הממיר הישן המקליט!! אפילו לא HD).

אחרי שעליתי על זה קיבלתי זיכוי של 150 שקל על ה-3 חודשים האלה.

פורסם

אמרו לי פעם

"רק ציפורים שרות בחינם".

למדתי שבכל מה שקשור לנותני שירות בארץ זה נכון שבעתיים.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
גם לי זה קרה, אישרתי את זה ואחרי חודשיים הופתעתי לגלות שהחשבון תפח ב-50 שקלים.

מה שהם עושים זה כאילו מעבירים אותך לחבילה חינם אבל אתה מפסיק לקבל הטבות על הממירים ומשלם מחיר הזוי של 50 שקלים לממיר (ועוד הממיר הישן המקליט!! אפילו לא HD).

אחרי שעליתי על זה קיבלתי זיכוי של 150 שקל על ה-3 חודשים האלה.

זה נשמע כמו הסבר הגיוני.

פנדוב, כנראה זה מה שקרה. קיבלת חודשיים מתנה שלמעשה "שלפו" אותך מהחבילה הנוכחית. כנראה בגלל זה ניתקה מהר, שלא תספיק לשאול שאלות / להקליט.

במקומך הייתי מברר עכשיו ולא עוד חודש ומקליט את כל האינטראקציה.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

קרה לי גם, התקשרו להודיע שנפתח לי ה-VOD לתקופה של 3 חודשים בחינם.

שאלתי שוב האם באמת חינם - הבטיחה שכן.

במשך שלושת החודשים האלה עקבתי אחר החשבונית (יש מסך דרכו ניתן להתעדכן בחשבוניות) - ולא היה שוב חיוב חריג.

בתום שלושת החודשים, השירות הפסיק מעצמו.

בסה"כ חווית שירות טובה מאוד.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

כנראה מהלך של הוט כדי לפתות אנשים לרכוש אח"כ את הערוצים לאחר תקופת ההטבה.

עבדתי בהוט בעבר, משהו דומה היה נהוג גם אז. שימו תזכורת בטלפון כדי לוודא שהערוצים נסגרים אח"כ.

פורסם
"שלום, מדברים מחברת XYZ, רצינו לספר לך שמגיעה לך מאיתנו מתנה מיוחדת"

"כמה תעלה לי המתנה הזאת?"

"זו מתנה!בחינם!"

"וכמה עולה לי מתנה בחינם ממכם?"

"זה חינם! אתה רק צריך לעשות ABC (לעבור מסלול/לשלם על מוצר שאתה לא צריך/לצרף לקוח חדש) ואתה מקבל את זה"

"הבנתי, וכמה עולה לי הABC?"

עד שהנציג/ה מבינ/ה שאין עם מי לדבר....

פורסם
כי אני עובד בהוט כבר הרבה זמן, מעבר לזה במסגרת העבודה יוצא לי הרבה לדבר עם נציגים של חברות ה- ISP, כך שאני בקיא בכל הפרטים ואפילו הקטנים ביותר.

ד"א דעתי על הוט לפני שהתחלתי לעבוד שם לא היתה בשמיים, אבל בדיעבד מתברר שסה"כ היתה אי הבנה קטנה. בשורה התחתונה אין שום בעיות בשירות של הוט, ואני גם מאמין שאין שום בעיות בשירות בכל החברות. סה"כ חברות התקשורת רוצות להתפרנס וצריכות בשביל זה לקוחות - האינטרס הוא שהלקוחות יהיו מרוצים, גם אם מתנתקים (אולי בעתיד הם יחזרו).

קח את הממירים שלהם, קח את האוטו, סע למוקד שירות הכי קרוב ומסור להם את הממירים.

אח"כ פנה לחברת האשראי/ סניף הבנק ובטל את הוראת הקבע.

עדיין אנשים לא לומדים ש"הוט" היא החברה הכי גרועה בישראל מבחינת שירות. שומר נפשו ירחק.

לתשומת לבך, ניקו.

:turn-l:
פורסם

תודה לכולם על התשובות. באופן כללי אני בדעה של SAAY, אבל בקרוב צפוי מעבר דירה אצלנו, ככה שבכל מקרה תכננתי לברר אופציות שאינן הוט. מעבר לכך, לאור הניסיון המוצלח שלי עם הוט, אני חושב שאנסה לשרוד את המבצע הזה תוך כדי מעקב אחר החשבונית. בנוסף, אנסה לבטל את המבצע לאחר חודש, ולראות אם צצו חיובים חדשים. אם יהיו בעיות, אז פשוט אתנתק. כשקארמה משדרת - אני זורם (רק שלא יבוא לי מרפי). אעדכן עוד חודש. SAAY, תכין את תגובת ה"אמרתי לך" :)

פורסם

הציצוטים נכתבו בהפרש זמן ניכר אחד מהשני, אני עבדתי שם ואני מכיר טוב טוב את המערכת מבפנים.

בשורה התחתונה הציטוטים רלוונטים רק לאותו המועד שבו נכתבו - אז ציין גם את התאריך לפני שאתה כותב מלל. מעבר לזה, אני יודע מצוין מה כתבתי בעבר.

דרך אגב, בנוגע לציטוט השני, כדאי שלא תבטלו שום הוראות קבע. הם מפעילים משרדי עו"ד שיקרעו אתכם אח"כ עם עמלות מנופחות (נכתב לפני שהתחלתי לעבוד שם). אח"כ אל תתקשרו לבכות לנציגים בסגנון שיש לכם חובות או "אני אם חד הורית", כי הנציגים לא יכולים לעשות כלום.

בין השנים 2010-2012 השירות היה טוב, ממש ראו שהמנהלים השקיעו בשירות ללקוח וגם במוטיבציה של הנציגים. מאז שההנהלה החליטה לפטר את כל העובדים שלהם ולהעיף אותם למיקור חוץ, התמונה השתנתה, וכל נציג שמכבד את עצמו ברח לעבוד בחברה אחרת. אז תחשבו לבד מה קורה שם היום ב- 2014.

• תוכן חדש...