Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה שהמוסך אומר לך שהם רשמו בק"מ לא אומר שום דבר. מבט חטוף במד האוץ של הרכב כדי לרשום בקבלה של הטיפול לא אומר שהם בדקו אם זה ק"מ או מיילים.

תלך לאוטו שלך ותבדוק אם יש לך אופציה להמיר את מד האוץ ק"מ\מיילים. אם אכן המד היה מכוון במיילים, ויש לך זכרון דברים מול המוכר שבו רשום 46 אלף ק"מ, יש לך פה קייס.

את האמת, אין לי מושג איך אפשר לבדוק את זה.... איך אפשר לבטל את העיסקה? העברת בעלות בחזרה?

תודה!

פורסם

בגלל זה שאלו אותך קודם באיזה רכב מדובר, אולי מישהו פה יודע איך להמיר את מד הODO מקילומטרים למיילים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אתה לא יכול לבטל את העיסקה כי ככה בא לך. גם לא בטוח שבית המשפט יפסוק על ביטול עיסקה, אלא אולי על פיצוי כלשהו מצד המוכר.

אם לא תתחכם ותענה על השאלה ששאלו אותך בהתחלה- באיזה רכב בדיוק מדובר (אף אחד לא מעוניין במס' הרישוי שלך, אלא בדגם) אני בטוחה שאנשים יוכלו לעזור לך לבדוק את נושא מחשב הדרך או לחילופין אתה יכול לבדוק בספר רכב.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אתה לא יכול לבטל את העיסקה כי ככה בא לך. גם לא בטוח שבית המשפט יפסוק על ביטול עיסקה, אלא אולי על פיצוי כלשהו מצד המוכר.

אם לא תתחכם ותענה על השאלה ששאלו אותך בהתחלה- באיזה רכב בדיוק מדובר (אף אחד לא מעוניין במס' הרישוי שלך, אלא בדגם) אני בטוחה שאנשים יוכלו לעזור לך לבדוק את נושא מחשב הדרך או לחילופין אתה יכול לבדוק בספר רכב.

מדובר ברכב דייהטסו סיריון 2007. הסתכלתי בספר של הרכב בעברית, ורשום שם שמד נסועה הוא בק"מ.

פורסם

אם הרכב 2007 והק"מ המקורי שלו 76K אני באמת לא מבינה למה למוכר להתעסק בזיופים. תראה אם יש לך את האפשרות לבדוק באיזה מוסכים הוא טיפל לפני המוסך האחרון. ככה תראה מה היה רישום הקילומטרים לפני יותר משנתיים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אם הרכב 2007 והק"מ המקורי שלו 76K אני באמת לא מבינה למה למוכר להתעסק בזיופים. תראה אם יש לך את האפשרות לבדוק באיזה מוסכים הוא טיפל לפני המוסך האחרון. ככה תראה מה היה רישום הקילומטרים לפני יותר משנתיים.

הבעייה היא שבמוסך בו טופל הרכב בשנתיים האחרונות רשום ק"מ שלא תואם לזה שברישיונות רכב באותם שנים, אלא מתאים לזה שבמד ק"מ.

פורסם
מאוד לא סביר שבמכון הרישוי תיתכן טעות ברישום הקילומטראז'

סביר ועוד איך, פשוט הטעות היא לרוב יותר וודאית. אצלי היה רשום שהרכב עבר מיליון ומשהו ק"מ, כשהקילומטראז' בפועל היה 115000 (איך אני יודע שזה לא מיליון - כי בקילומטראז' הזה המיצובישי המסכנה הייתה מתפרקת, והרכב גם לא נראה כמו אחד שעברו עליו חיים יותר מדי קשים).

פעם אחרת הם רשמו ברישיון 210 כ"ס, וזה לקסנטיה עם מנוע 2.0 8V - אני יודע שיש מנועים בנפח הנ"ל שמוציאים 210 כ"ס, ואפילו הרבה יותר מהם, מנוע XU10 סטנדרטי זה לא אחד מהם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הבעייה היא שבמוסך בו טופל הרכב בשנתיים האחרונות רשום ק"מ שלא תואם לזה שברישיונות רכב באותם שנים, אלא מתאים לזה שבמד ק"מ.

את זה הבנתי כבר מההודעה הראשונה שלך בשרשור.

בגלל זה אמרתי לך לנסות לבדוק היסטוריה עד 2011 ולראות מה היה התיעוד במוסכים ב2009-2010.

אבל אם אתה רוצה להתחיל בהליכים משפטיים בלי לבדוק את העובדות לעומק אז בבקשה. אני בטוחה שלא חסרים עו"ד שימשחו לקחת על זה תשלום.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
סביר ועוד איך, פשוט הטעות היא לרוב יותר וודאית. אצלי היה רשום שהרכב עבר מיליון ומשהו ק"מ, כשהקילומטראז' בפועל היה 115000 (איך אני יודע שזה לא מיליון - כי בקילומטראז' הזה המיצובישי המסכנה הייתה מתפרקת, והרכב גם לא נראה כמו אחד שעברו עליו חיים יותר מדי קשים).

פעם אחרת הם רשמו ברישיון 210 כ"ס, וזה לקסנטיה עם מנוע 2.0 8V - אני יודע שיש מנועים בנפח הנ"ל שמוציאים 210 כ"ס, ואפילו הרבה יותר מהם, מנוע XU10 סטנדרטי זה לא אחד מהם.

אבל כאן מדובר ברישום ק"מ בטסט שהוא עולה בצורה ליניארית משנה לשנה, כלומר "טעות הגיונית" 3 פעמים???

פורסם
את זה הבנתי כבר מההודעה הראשונה שלך בשרשור.

בגלל זה אמרתי לך לנסות לבדוק היסטוריה עד 2011 ולראות מה היה התיעוד במוסכים ב2009-2010.

אבל אם אתה רוצה להתחיל בהליכים משפטיים בלי לבדוק את העובדות לעומק אז בבקשה. אני בטוחה שלא חסרים עו"ד שימשחו לקחת על זה תשלום.

ב2009 היה 16000, בסוף 2010 היה 34000, זה לפי ספר טיפולים ממוסך מורשה.

פורסם

יש אפשרות שנעשתה טעות בהזנה בזמן הטסט, ואת מה שהוזן רואים רק אחרי שנה כשמגיעה אגרת התשלום.

Girls Like It When I Hit It Sideways

פורסם

אם ככה, אז ככל הנראה באמת מדובר בזיוף. לגבי הרישום במוסך, אולי יש לו איזו קומבינה איתו אני לא יודעת.

בכל אופן כדאי שתארגן בצורה מסודרת עם כל החומר שיש בידייך ותקבל יעוץ משפטי.

בתביעות קטנות (עד 33000 ש"ח) אתה מייצג את עצמך בלי עו"ד. מעבר לסכום הזה, לא מדובר בתביעות קטנות, עו"ד יכול לייצג אותך, אבל אל תשכח שגם זה לא בחינם.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

תודה על התגובות!

כדאי לנסות לסגור את העניין עם המוכר ולהסתכם על סכום הפרש במחירים? או שהמוכר יגיד שזו סחיטה?

או שעדיף לפנות לבית משפט ישירות?

• תוכן חדש...