Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו סניק 2006 אוטומטי 1600 סמ"ק. הצג של כל המדדים - ק"מ, מהירות, מים, שמן, וכו' נעלם. מסרתי לתיקון. שיפצו את המערכת ופתאום יש לי קפיצה גדולה לא מוסברת של קילומטראז קרוב ל 30,000 ק"מ יותר. אשמח לקבל כל מידע אם מישהו מתמצא בנושא זה.

פורסם

אולי החליפו לך לוח שעונים? בחלק מדגמי רנו הלוח שומר את הקילומטרז' ולא מחשב הרכב

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

אין לך הרבה מה לעשות חוץ מלחזור למכון ספידומורים שתיקן אץ הלוח ולבקש לשחזר את הקילומטרז' שהיה.

זה אמור להיות חלק מהשרות כשמשפצים או מחליפים לוח שעונים במקום מסודר שמתמחה בדברים האלו.

פורסם

נתון ק"מ לא בהכרח נשמר גם במחשב מנוע.

בלא מעט דגמים הוא נשמר רק בלוח שעונים. החלפת לוח שעונים - קיבלת ק"מ אחר.

פורסם

בנוסף לנושא אם היית מקבל לוח שעונים עם קמ יותר נמוך אז הקמ הגבוהה ביותר במחשב רכב נשמר ככה שהקמ המקורי שלך היה נשאר.

פורסם

סביר להניח שלא תיקנו לך את המקורי אלא החליפו לך אותו באחד אחר מפירוק.

היות ששילמת סביר להניח על ה"תיקון" גש אליהם שיאפסו אותו לפי הקיים, זו בהנחה שהם זוכרים איזה מהם הוא היה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

שלום,

היות ועברתי מה שאתה עברת, כלומר פירוק ותיקון לוח שעונים דיגטילי ברנו סניק, אז...

תוודא עם בית העסק, אולי לא הובן והתקינו לך שעון זמני עד לתיקון השעון המקורי שלך.

היה לי רכב עם 200 אלף ק"מ ובשעת התיקון ביקשתי שעון חלופי שהיה עליו 30 אלף ק"מ, אז נהניתי מהתחושה של רכב חדש :)

בתום התיקון, החליפו חזרה בין השעונים והכל שב לסדרו.

באם השעון שלך הוא המקורי, אז גש חזרה לבית העסק ובקש שישנו לך את הקילומטראז לכמה שזה היה, גם אם בערך.

זה עניין של מס' דק' מועטות.

פרנקופיל מושבע!

• תוכן חדש...