Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בלנסר הדגם היוקרתי עם הגה מומו, ג'נטים מגנזיום וכו'.

פתאום כשהעברתי מ-D לטיפטרוניק וניסיתי להעלות הילוך, ההילוך לא עולה גם כשהסל"ד גבוה.

כאילו שהפלוס (+) הפסיק לעבוד אבל להוריד הילוך (-) הוא מוריד בלי בעיות.

אני משתמש בזה מעט, בעיקר עוזר לי בירידות, ככה הרכב לא מקבל תאוצה וגומר את הברקסים ונשאר על מהירות סבירה ע"פ ההילוך.

מקווה שלא הרסתי משהו כי אין לי מושג למה זה פתאום לא עובד.

קרה למישהו?

מה עושים? מוסך?

תודה על העזרה.

פורסם

איך הגיר מתפקד במצב רגיל (ללא העלאת הורדת הילוכים עם כפתורי + / - ?

אם מתפקד כרגיל,יש כנראה,בעיה חשמלית,שמצריכה בדיקה של חשמלאי (ראשית לבדוק אם מגיע מתח/פיקוד חשמל כמו שצריך).

אם הגיר לא מתפקד גם במצב הרגיל,התקלה חמורה יותר ויש לפנות למכון לגירים אוטומטיים לאבחון מקיף.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם לא נדלקת מנורת תקלות כלשהי בתיבת ההילוכים/ בלוח השעונים, כדאי לבדוק ראשית חשד לתקלה חשמלית בפעולת הטיפטרוניק עצמו.-לגשת לחשמלאי רכב תחילה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

רכב מוזר, חזר היום לעבוד "פתאום" כמו שהפסיק לפעול "פתאום".

אין היגיון :roll: ניסיתי אתמול לכבות ולהתניע שוב את האוטו אבל זה לא עזר. לפחות היום זה חזר לקדמותו.

תודה רבה על העזרה.

• תוכן חדש...