Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

מרהיב כל פעם מחדש, תודה על השיתוף.

לא מדגדג לך איזה קלאסיקה או קלאסיקה בהתהוות, לאור ההיצע שם? (M3 E30, 911 וכו')?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מרהיב כל פעם מחדש, תודה על השיתוף.

לא מדגדג לך איזה קלאסיקה או קלאסיקה בהתהוות, לאור ההיצע שם? (M3 E30, 911 וכו')?

המון רכבים מדגדגים לי את החושים, פחות רכבים כמו אותה M3 E30 שהיא רכב אייקוני שהיה אגדה בזמנו והיום יש רכבים טובים ממנו.

הייתי רוצה מאוד לרכוש פרארי 355, רכב שתמיד אהבתי מאוד וסוג של פנטזיה אבל כמה דברים מונעים זאת:

1. אני עם 2 ילדים וצריך רכב פרקטי.

2. עדיין מפחיד אותי להחזיק פרארי מזדקנת, ספציפית ל-355 האחזקה מאוד יקרה ויכולה לעשות בור רציני בכיס, אני עדיין לא שם כלכלית.

3. פורשה לא ממש מלהיבות אותי, למעט הקאיימן שאני מאוד אוהב והבוקסטר החדשות, אבל שוב, הן לא פרקטיות.

4.חנייה זה לא עסק זול בהונג קונג, אני גם ככה משלם המון כסף על שכירות והוצאות מסביב, לא בא לי עוד תיק.

מה שמביא אותי בסופו של דבר לבחירה המוטורית שעשיתי- הרכב שלי כרגע זו האופציה הכי ורסטילית (לטעמי) והפשרה הכי נעימה עבור מי שחובב הגה וצריך פרקטיקה.

הוא לא חד כמו ספורטיביות טהורות אבל זו חתיכת מפלצת שכל כך כיף לשחק איתה (מי אמר לישר כל עיקול עם מכת גז?... ).

היום שנסעו איתנו כל הסקודריות והפורשות הגברנו קצב, כשאני אומר הגברנו זה שאגות מנועים בכל ישורת ועיקולים על 70% ממגבלות האחיזה פלוס מינוס.

אז נכון שהרכב שלי היה עם זוויות גלגול גדולות מהסקודריות אבל ב-70% מהמגבלות- ישבתי להם על הזנב בישורות וגם בעיקולים.

אם זה היה הולך למהירות גבוהה יותר בעיקולים היה נפתח פער קטן שהיה מצטמצם בישורת (הילוך שני מושך אותך חזק מ-30 קמ"ש ועד איזור 120...).

בקיצור, אני מרגיש מצויין עם הרכב שלי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ברשותכם מקפיץ את זה כדי לשתף תמונה שקיבלתי מחבר שלי שהינו צלם חובבן* שמצטרף אלינו לנסיעות מדי פעם ומצלם את רכבי החברים, הפעם נקלטה בעדשה שלו המכונית המגודלת הזאת:

1653459_10152047130689962_716860280_n.jpg

*חובבן= הוא צלם מצויין שלא הופך את זה לכסף.

פורסם

tzvipper מצטרף לשרשור בעוד 3 2 1

התמונות נהדרות, איך הצלחת להתרגל לשבת בצד השני ברכב? במיוחד כשמדובר על ידני זה נראה מעט מסובך להחליף הילוכים בצורה שונה פתאום.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

הגיר ברכב שלי אוטומטי עם תפעול ידני מגלגל ההגה ( כן אני יודע, אוטומט זה חרא וידני זה הכי אחי).

יחד עם זאת כבר נהגתי פה בידני והיה בסדר גמור, מתרגלים להכל.

אני לא העלתי תמונות ממפגש 599GTO.

המונית באמת אחלה למרות שאני חאפר, לא מפעיל מונה והנהיגה שלי יותר דומה לסרטי Taxi מאשר למוניות הירקון בתל אביב.

;)

פורסם

הלוטוס ממש...!!!

חשבתי שהם הוציאו אותה כקונספט בלבד

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם (נערך)
תמונה ברמה של מגזין רכב.

לגמרי, הצלם בחור צנוע וסופר מוכשר, כבר הציעו לו הרבה פעמים לקנות את התמונות שלו או לפרסם אותם באתרים שונים תמורת תשלום אך הוא מסרב, שומר על התמונות ומפרסם באתר ששומר זכויות יוצרים ושולח בשמחה העתקי תמונות לחברים שצילם.

אמרתי לו כבר שהוא כשרון מבוזבז לגמרי.

באותו יום הוא צילם במיקום הזה ( יש שם שיקיין מאוד יפה שיוצר S ורואים את כל הפניטת ) תמונות מאלפות של שלשיית פרארי, 2 הסקודריות ו-M575, כפי שאתה מבין- לא ניתן לשתף פה את הקבצים וממש חבל.

מה שכן, הודות לצניעותו ולכך שהוא גם שומר על זהות הנהגים הוא הפך למוכר בסצינה ויש לו גישה לאוספי מכוניות פרטיים שפשוט להתעלף.( אנשים גם מודיעים לו מתי יצאו מהבית כדי שיתפוס אותם בתמונה במיקום הקבוע, יצא לו מזה תמונות נדירות מאוד ( למשל טסטה רוסה רודפת אחרי קונטאש באותו שיקיין, 2 המכוניות גרסאות לימיטד מיוחדות- הקונטאש גרסת חגיגות 20 שנה אם אני לא טועה ולא זוכר מה בדיוק הטסטה רוסה).

עריכה אחרונה על ידי edan82

פורסם

יש שם שיקיין מאוד יפה שיוצר S ורואים את כל הפניטת

אנא הסבר מה אומר המשפט המצוטט.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

התמונה של המונית השחורה היא באמת מצוינת, האם יש לך עוד תמונות שלו או אתר שבו אפשר לראות תמונות שלו?

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...