Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים:

מה דעתכם על הבדיקה הזו?

http://cars.walla.co.il/?w=/4734/2714338

לא יודע למה, אבל מריח לי לא טוב, כמו מסע יחסי ציבור שנועד ליפסול את מיטב התוצרת של יפן ואירופה והמלצה על תוצרת ארה"ב...

ניראה שהכינו בדקדקנות בדיקה שתפספס בידיוק את קצה השילדה שנועד לפספס על המ"מ את אזורי הפגיעה כם שכל עוצמת הפגיעה תיהיה על הפח הדק של הכנף וכו'.

מה דעתכם?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

דעתי היא ששברולט פשוט ידעו שהם צריכים לעבור מבחן כזה והשאר לא. זה מבחן קביל לגמרי עם תוצאות שמישות לגמרי. אפשר לראות איך כרית האוויר בספארק פחות חסרת תועלת כמו בשאר המכוניות. (כולל שלי :( ) הראש פשוט מחליק על כרית האוויר ולא מאפשר לה לספוג את הפגיעה.

מה שכן, התגובה הכי קלה לדבר הזה, זה לבנות כרית אוויר קטנה באיזור הזה וזהו. :lol:

פורסם

כבר פורסם פה בעבר,זאת לא בדיקה לדעתי שמפלה לרעה,זאת בדיקה חדשה יחסית אצלכם שנועדה לבדוק מצבים שבהם הרכבים מנסים לסטות מהתנגשות ועדיין מתנגשים במקום החלש ברכב. אני חושב שזה צריך להיות הסטנדרט,תיראה למשל איך הגנה הוולוו XC90

אני חושב שזה צריך להיות השלב הבא,הרי היום כולם עבר בקלות מגיעים ל5 כוכביבטיחות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי ממש לא PR לתוצרת ארה"ב, ולראייה תגובת היצרניות.

מאזדה והונדה, שטוענות שהמכוניות החדשות כבר בטוחות יותר.

פורסם

דעתי היא שהאדם כן נחת על הירח (והסצנה לא בוימה באולפן), רבין נרצח ע"י אדם ימני (ולא ע"י השב"כ), ואלביס פרסלי אכן מת (ולא חוגג ברחובות מיניסוטה).

כמה תאוריות קונספירציה ברבע אגורה עוד אפשר להמציא?

פורסם (נערך)
דעתי היא ששברולט פשוט ידעו שהם צריכים לעבור מבחן כזה והשאר לא. זה מבחן קביל לגמרי עם תוצאות שמישות לגמרי. אפשר לראות איך כרית האוויר בספארק פחות חסרת תועלת כמו בשאר המכוניות. (כולל שלי :( ) הראש פשוט מחליק על כרית האוויר ולא מאפשר לה לספוג את הפגיעה.

מה שכן, התגובה הכי קלה לדבר הזה, זה לבנות כרית אוויר קטנה באיזור הזה וזהו. :lol:

אני מיתכוון לכיוון הזה....

פשוט המיבחן נערך בזמן הנכון שמשום מה רק יצרנית אחת תצא על העליונה וכל השאר יקבלו פגיעה במוניטין אצל הלקוחות, כמובן שהיצרניות האחרות יעשו את שיעורי הבית לפעם הבאה ויקבלו תוצאות טובות יותר- אבל עד אז ניראה שיש מרוויחה ספציפית ....

בנוסף האם כבר שכחתם את החיסול הממוקד שעשו לטויוטה בתקופת המשבר של יצרניות הרכב בארה"ב?

לדעתי אין עשן בלי אש... תמיד יהיה משהו מאחורי הקלעים שיעזור לחזק את הכלכלה המקומית אצלם.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אני מיתכוון לכיוון הזה....

פשוט המיבחן נערך בזמן הנכון שמשום מה רק יצרנית אחת תצא על העליונה וכל השאר יקבלו פגיעה במוניטין אצל הלקוחות, כמובן שהיצרניות האחרות יעשו את שיעורי הבית לפעם הבאה ויקבלו תוצאות טובות יותר- אבל עד אז ניראה שיש מרוויחה ספציפית ....

אני חייב להבין את זה.

מה האנטרס של הIIHS - ארגון בטיחות בלתי תלוי - להעביר את הספארק ולא את האחרות?

פורסם (נערך)

לא יודע, פשוט מאוד מוזר לי שמכל המכוניות שניבחנו- רק היא הצליחה לעבור בשלום... אם כל הכבוד, לא מדובר פה במרצדס או מותג יקר אחר- אלא ספארק!.

אם תוצאות המיבחן היו מעורבות יותר, בסדר זה קורה, אבל כולם ניכשלו באותה הצורה ורק ספארק הבריקה? משהו פה מריח לי לא טוב...לא יודע אולי זה רק אני...

ואני מקבל את אופי המיבחן, באמת צריך לעשות החמרה בבדיקות כי כמו שציינו מעלי כמעט כולם מוציעים היום 5 כוכבים וכעת צריך משהו חדש שידרג אותם טוב ותר.

אולי הבדיקה הזו זה היתרון היחידי שיש לעיצוב המכוער של הספארק, חשבתי ליקנות אותה בעבר ופשוט ברחתי מהסוכנות... זה מזכיר לי את הפרק של טופגיר שהמונד שם שקית על הראש שלא יראו אותו בודק את הניסאן מיקרה -LOL.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

פורסם

היה מבחן, רכב אחד מתוך 11 זכה לציון טוב.

אתה יכול לדמיין מבחן בכיתה, או באוניברסיטה, שבו 10% מהתלמידים מקבלים ציון טוב מאוד והשאר בינוני ומטה?

אני יכול.

מלבד תאוריות קונספירציה שעושות לנו את היום ליותר מעניין, אני לא רואה בזה שום דבר מרעיש.

פורסם

אני חוזר בי... כל עוד זה לטובת הבטיחות שלנו,

עכשיו ראיתי את הבדיקה של היאריס....פאק הבובה התפרקה כמעט...

פורסם

למיטב ידיעתי הפיקנטו אינה משווקת בארה"ב, ולכן לא נבחנה.

הריו זוכה במבחן הזה לציון בינוני.

בNCAP הפיקנטו זוכה ל4 כוכבים.

פורסם

רוב הרכבים שקבלו את הציונים הגבוהים אינם מתוצרת ארה"ב, כך שאין פה קונספירציה.

http://www.iihs.org/iihs/news/desktopnews/thirty-nine-vehicles-meet-tougher-criteria-to-earn-2014-safety-awards-from-iihs

כדאי לשים לב למבחנים החדשים שכוללים גם מערכות לבלימה אוטומטית ומניעת תאונה.

חבל שמרבית היבואנים בארץ לא מאפשרים (גם כאופציה) את הזמנת הרכב עם המערכות הנ"ל . לדוגמא מע' EYESIGHT בסובארו.

• תוכן חדש...