Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים

קניתי אוטו אתמול וקיבלתי עם האוטו מגבר של ג'נסן. הדגם הוא Jensen XA2250

המגבר הזה שווה משהו? ואיך הוא יכול להתמודד סט קומפוננט Morel Tempo? וכמה הוא שווה?

ועוד משהו שנתקלתי בו זה שהחור בקיר האש תפוס ע"י המערכת אזעקה, ככה שאני לא ממש יודע מאיפה להעביר את הכבל + מהמצבר.

עכשיו עוד דבר - הגבהות לרמקולים מקדימה.

מישהו התעסק עם זה עבור הפיג'ו 306? אם כן אשמח לעזרה עם זה בפרטי :)

תודה רבה ושבת שלום!

עריכה אחרונה על ידי D.A

פורסם (נערך)

מדובר במגבר עתיק שמספק 125W לשני ערוצים (אין בכך להעיד על איכותו, אין לי נסיון אישי איתו או מידע נוסף).

הנה חוברת הפעלה שלו:

http://a248.e.akamai.net/pix.crutchfield.com/Manuals/110/110XA2250.PDF

אם בכוונתך להתקין מגבר בכל מקרה, אזי התקנה שלו ובדיקה אם הוא מתאים לך לא תעלה ביותר מדי כסף מיותר.

בכל אופן, עבור הסט שהתייחסת אליו (במידה 6.5) שההספק RMS איתו הוא מתוכנן לעבוד הוא 120W, עושה רושם שהמגבר מתאים.

לגבי החור בקיר אש, אם בכוונתך להתקין עצמאית, חפש היטב מעברים אחרים, בדוק אם ניתן להרחיב את הקיים או במקרה הצורך לקדוח אחד חדש. וודא היטב כי אינך קודח לתוך רכיב אחר ברכב וודא אטימה טובה בפני חדירת מים.

לגבי ענין ההגבהות - מה שאלתך בדיוק?

ישנם מספר פרוייקטים בפורום שמתארים כיצד לבצע אותם.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
מדובר במגבר עתיק שמספק 125W לשני ערוצים (אין בכך להעיד על איכותו, אין לי נסיון אישי איתו או מידע נוסף).

הנה חוברת הפעלה שלו:

http://a248.e.akamai.net/pix.crutchfield.com/Manuals/110/110XA2250.PDF

אם בכוונתך להתקין מגבר בכל מקרה, אזי התקנה שלו ובדיקה אם הוא מתאים לך לא תעלה ביותר מדי כסף מיותר.

בכל אופן, עבור הסט שהתייחסת אליו (במידה 6.5) שההספק RMS איתו הוא מתוכנן לעבוד הוא 120W, עושה רושם שהמגבר מתאים.

לגבי החור בקיר אש, אם בכוונתך להתקין עצמאית, חפש היטב מעברים אחרים, בדוק אם ניתן להרחיב את הקיים או במקרה הצורך לקדוח אחד חדש. וודא היטב כי אינך קודח לתוך רכיב אחר ברכב וודא אטימה טובה בפני חדירת מים.

לגבי ענין ההגבהות - מה שאלתך בדיוק?

ישנם מספר פרוייקטים בפורום שמתארים כיצד לבצע אותם.

אהלן גבר,

קודם כל תודה על התשובה, פשוט עצוב שכ"כ הרבה צפיות ורק אתה הגבת.

בנוגע למגבר - עתיק למה? מתי הוא יוצר? ועושה רושם שלפי הנתנוים הוא מגבר מעולה, אך את זה נבדוק.

לגבי החור - חיפשתי שעה לא מצאתי כלום. אני אנסה להכניס לחור הקיים האמת שלא נכנסתי כי פשוט לא היה נראלי הגיוני שיכנס עם כל החיווט האזעקה של קובה וכבל 4G של KNU (שהוא דיי עבה).

אם לא ייכנס שם אני אעשה חור נוסף.

לגבי ההגבהות - אתה יכול להביא לי לינק לאחד שאפשר ללמוד ממנו? לא מצאתי אחד כזה, לפחות לא משהו שמתאים לרכב שלי.

תודה רבה ושבת שלום :)

פורסם

זה מגבר משנת 99 ,עוד לא נתקלתי במגבר של גנסן לרכב שהוא "מעולה" כהגדרתך ,מדובר בציוד בסיסי.

זה מגבר שיכול להתאים להגברה של סאב או זוג קומפוננטים.

בנוגע להגבהות

מדובר בטבעות מעץ MDF

כאלו לדוגמא:

http://i1327.photobucket.com/albums/u665/hako1photobucket/AP3161_65MDF_pair_small_zpsa3819fc5.jpg

• תוכן חדש...