Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז אין לי שלט לחרא הזה, וברוב כישוריי הגדולים הכנסתי את הטלווזיה ל-CHILD LOCK, משמע, צריך את השלט ע"מ לשחרר את העניין.

שלטים אוניברסליים לא עובדים על הזבלה הזה, אני צריך את השלט המקורי (מישהו יודע על שלט אוניברסלי שכן עובד עם הדגם הזה?)

אם אתם מאיזור המרכז, ויש לכם את השלט המקורי של הטלווזיה הזאת, ובא לכם לעזור ל-BROTHER, אשמח לבוא עם שלט לומד ולהעתיק את השלט.

או לחילופין אם מישהו יודע על שיטה אלטרנטיבית לשחרור הטלווזיה (פתחתי אותה וכמובן שהיצרן חסך על DIP SWITCH פנימי שמאפס את הלוח).

הטלווזיה מדגם L24D11F.

תודה לעוזרים.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

פנה ל אס.ג'י יבואן Thomson הרשמי בישראל

פינסקר 59, תל-אביב 63568 , 1-700-700-638, 03-5265111

היתייעץ עימם - ואולי ישאילו לך שלט .

או בצע חיפוש ברשת האינטרנט - על שחרור נעילה - אולי יש אפשרות לכבות/לנתק מהחשמל את המסך .

אחרי 5 דקות לחבר לחשמל ,ללחוץ אחד כפתורי הפנל עם ההפעלה ולחזור למצב יצרן .

הייתי מנסה קודם ליצור קשר עם מעבדת היבואן או כל מעבדה אחרת .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם (נערך)

ניסיתי הכל, כולל ניסיון לעדכון קושחה דרך ה-USB במכשיר, לא שחרור ולא נעליים, השחרור היחיד שקיבלתי זה כשהבאתי אגרוף בקיר מעצבים.

אבל,

אחרי 8 שלטים אוניברסליים (כולל זה של יס, הוט, 2 שלטים של רסיברים שונים, שלט אוניברסלי לומד, ועוד כמה של ה-2 בשקל)

מצאתי אחד שעבד!

"נעילת ילדים" עאלק, נשבע לכם שזה שיתוף פעולה עם טבע ע"מ למכור כדורי הרגעה.

תודה לכל מי שניסה לעזור.

אחרי שעניין זה נפתר ,אני יכול לנצל את כישוריי ע"מ להרוס משהו אחר, SAY...הקומקום החשמלי נמצא איתי הרבה זמן, אולי אפשר לעשות משהו בנדון...

67705556770.jpg

עריכה אחרונה על ידי saay222
  • תוכן חדש...