Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין את הציטוטים הבאים:

לשוטר תינתן הסמכות להטיל שלילה ל-6 חודשים אפילו ללא בדיקת ינשוף במידה והנהג מגלה סימנים ברורים של שכרות.

כמו כן, לשוטר תוקנה סמכות להטיל שלילת רישיון במצבים בהם יש לו יסוד סביר להניח כי בוצעה עבירה מסכנת חיים, גם אם לא חזה בעת ביצוע העבירה

בכל מקרה, הגיע הזמן לרכוש מצלמת רכב...

.We apologise for the inconvenience

פורסם

רק תיקון קטן לגבי הכותרת: הרשות המבצעת היא הממשלה, הרשות המחוקקת היא הכנסת. החוק לא יהפוך את הממשלה לכנסת.

פורסם

אני רוצה להיות שוטר תנועה.

אשלול לכל אזור המרכז את הרישיון, אקבל מצטיין בעבודה ואמנע פקקים שמפריעים לי.

משהו פה לא הגיוני, קשה לי להאמין שזה יצא לפועל בפורמט הזה.

להזכירכם שרוב משטרת התנועה זה בכלל אזרחים מתנדבים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כרגיל מצעד ההזיות של הממשלה, שיכרות ללא שום מדד או זיהוי מדעי זה נושא פרוץ כמו דו"ח על עבירות דרך מצלמה. במקום לצייד כל ניידת במצלמה כמו בארה"ב ולקבל את הסרט במשפט, אנחנו עוד פעם סומכים על השוטר "הישר" שיעשה את העבודה שלו ללא שום אינטרס.

פורסם

לשוטר תוקנה סמכות להטיל שלילת רישיון במצבים בהם יש לו יסוד סביר להניח כי בוצעה עבירה מסכנת חיים, גם אם לא חזה בעת ביצוע העבירה - בדומה לדין הפלילי. תקנה זו מכשירה בעצם את הדרך לשלילה של רישיון לפני משפט על בסיס תצלומים של

מצלמות אוטומטיות או אמצעי אכיפה אלקטרוניים אחרים.

לא הבנתי את המשפט הנ"ל, מישהו מוכן להסביר?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

להזכירכם שרוב משטרת התנועה זה בכלל אזרחים מתנדבים.

ההיפך.

רוב שוטרי מתנ"א הם שוטרים סדירים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אז אם אני לא בא לשוטר טוב בעין הוא יכול לשלול לי את הרישיון ל6 חודשים? נשמע קצת לא הגיוני. יכול להיות שזה עונש מקסימום מה שנקרא וברוב המקרים השלילה תהיה לזמן קצר יותר לא?

פורסם
רק תיקון קטן לגבי הכותרת: הרשות המבצעת היא הממשלה, הרשות המחוקקת היא הכנסת. החוק לא יהפוך את הממשלה לכנסת.

אני מניח שהכוונה לרשות השופטת, לא המחוקקת. ואגב כך ישנם לא מעט מקרים בהם אותה הפרדת רשויות קצת מיטשטשת כמו קנסות מינהליים, אפילו סמכות מינהלית של שלילת רשיון ל 30 יום בעבירות מסוימות, בקיצור לא חדש אבל בהחלט קיצוני ונכנס לגדר אותו משחק אקרובטי בשפה המשפטית שקרוי "מידתיות".

• תוכן חדש...