Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש רכב למשפחה עם שלושה ילדים וחשוב לי שניתן יהיה להטות את המושבים האחוריים לאחור, לצורך שינה נוחה ובטוחה של הילדים בנסיעה לילית.

הרכב מיועד להיות רכב עיקרי במשפחה, סדר גודל של 20,000 ק"מ בשנה.

נקודות חשובות נוספות: חייב להיות אוטומטי, רצוי חסכוני בדלק ובטיפולים, אמין ויחסית חדש (עד 5 שנים על הכביש) ויהיה נחמד אם גם יהיה רכב מהנה לנהיגה.

תקציב - 60,000 ש"ח, מוכן להוסיף אם אמצא משהו שמוצא חן בעיניי במיוחד.

תודה

פורסם (נערך)

טוב , אני לא איש בשורות אבל הנה דעתי:

חסרים קצת פרטים (גיל הילדים) , אבל אניח לצורך הדיון שגילם : 5,7,9

ברכב משפחתי כמו קורולה ברור שאי אפשר להטות את המושבים. אתה חייב רכב ללא תא מטען. אתה צריך כנראה סוג של מיניואן או ג'יפ.

למשל בסיטרואן פיקאסו ניתן להטות את המשענות בשורה שנייה מעט מאד (כ 5 ס"מ). (יש שם שלוש משענות - כל משענת היא עצמאית). זה לא ממש נותן הרבה.

תלוי כמה הטייה אתה צריך.

הייתי מחפש מיניואן/ואן אמריקאי (גראנד וויאג'ר) או סגנון מזדה MPV ודומות שבהן יש ממש כסאות נפרדים שלכל כסא יש בורג משענת . לא בטוח שייכנס בתקציב ובדרישות הנוספות שהצגת (חסכוניות , אמינות וכו')

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

גם בפורד אס מקס, הכסאות נפרדים, ואם אני לא טועה ניתן להטותם אחורה.

אבל שווה שתגיעו לכמה סוכנויות ותראו את הרכבים (למשל בפורד אס מקס, העיצוב לא השתנה ב-5 שנים אחרונות).

• תוכן חדש...