Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Merc 190sl metal work restoration

57mmStroke
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי גדי,

האם האוטו עבר בעבר פחחות לא ברמה טובה שגרמה לרקבונות שרואים בתמונות ?

לא ברור לי עניין הריתוך בפיקים, איך לאחר השיוף הפח ניראה אחיד ? כאילו עשו תפר.

חוץ מה עבודה יפה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
היי גדי,

האם האוטו עבר בעבר פחחות לא ברמה טובה שגרמה לרקבונות שרואים בתמונות ?

לא ברור לי עניין הריתוך בפיקים, איך לאחר השיוף הפח ניראה אחיד ? כאילו עשו תפר.

חוץ מה עבודה יפה.

Thanks,

Also thanks to all the members looking and making comment.

This car had a lot of metal sandwiched over the rot, probably just to keep it going through the annual test. It had about 3 floor sections on. some put from underneath and some from inside the car. the same on the chassis..eventually it got parked up outside and took a lot of water in the passenger compartment and boot. this finished it off completely.

Regarding your question about the welding what post number do you see it on? that way i can explain better

Some pictures of the drivers side footwell. I used the old section that i cut out (I cut it out without due care as I was informed that a repro is available) once i found out there are no repros. I completed the missing peices with cereal box cardboard and use that as my pattern. I find this to be the quickest way to fabricate sections

DSCF7542.jpg

DSCF7539.jpg

DSCF7537.jpg

DSCF7532.jpg

DSCF7531.jpg

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

This project will pick up again soon, as I have been told that the needed outer panels have now arrived. in the meantime I filled up a hole in the dashboard that was cut to fit an incorrect coolant temp gauge.

I made sure the aluminum section i shaped is a good fit so that it ''floats'' in its position without having to hold it in.

next Tig set on AC about 45amps with a good ramp up and down.

. then careful hashchaza

2014-07-01 15.15.58.jpg

2014-07-03 11.41.09.jpg

2014-07-03 13.57.58.jpg

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

Before I move to the outer panels I had to replace the boot floor. It is made out of 2 sections, and two more sections that make the spare wheel wells. All in all four sections that are not bad pressings, although they do .

require quite a bit of trimming and wriggling into place

Last picture is of the entire passenger compartment, complete with the seat runner mountings. I fitted the seats to test the positioning is correct, and the 50 yr old runners still slide.

2014-03-04 15.24.01.jpg

2014-03-18 11.20.26.jpg

2014-03-18 11.27.06.jpg

2014-03-18 11.27.15.jpg

2014-03-18 11.26.12.jpg

פורסם
אפשר עברית יש מקלדות וירטואליות בכול מחשב. הריי נולדת פוא אז מספיק לח....

תודה

שלום שמעון זוהר,

עברית יש לי על הטלפון הנייד, שהוא למעשה חתיכת זכוכית עם אנגלית ועברית.

אני אדם לא טכנולוגי, לא מתמצא ברזי הקונטרול פאנל של המחשב.

אבל בזכות גוגל גם אדם כמוני יכול היום לכתוב באנגלית איך מרכיבים עברית על המחשב ואחרי כמה שעות גם להצליח!

וההוכחה לכך שאני ישראלי היא העובדה שאני כותב על מחשב נייד שיש לו רק אותיות אנגליות עליו!

וכמעט בלי שגיאות.

לרבים זה לא מפריע (האנגלית) אבל מעכשיו רק מי שמכיר את השפה העיברית יוכל להנות (או לסבול) ממה שאני עושה למכוניות.

ועכשיו לנושא השרשור:

הורדתי את האוטו מהמתקן הסיבובי (רול-אובר ג'יג) העמדתי על בוקים ופילסתי לאורך ולרוחב.

הורדתי אנכים לרצפה ומצאתי אמצע ויזואלי של הגוף ואמצע גאומטרי של השלדה. כמובן שהם לא זהים בול האוטו עבר תאונת חזית בעברו. וגם בלי קשר, מרצדס אמנם יותר טובים מאוסטין הילי בענין הזה (וברבים אחרים...) ובכל זאת יש טווח קל ממכונית למכונית, וזה הגיוני בהתחשב בשנת הייצור

לקחתי עוד כמה מדידות כי יותר מידי מדידות אף פעם לא הזיקו ופחות מידי ועוד איך שכן.

התחלתי בכנף ימין, אפשר לראות שחלקי הריפרודקשיין מתאימים באופן כללי, שאר הזמן יש לעודד אותם ולשכנע אותם להתאים.

2014-11-04 15.50.39.jpg

2014-11-06 11.11.44.jpg

2014-11-06 11.35.30.jpg

2014-11-06 14.21.31.jpg

פורסם

מאחורי החלק העליון של הוואלאנס ישנו גשר\ישנה קורה שמחברת בין הקצוות העליונים של הכנפיים הפנימיות.

במקרה זה חלק הריפרו לא היה מוצלח, הזוית שבו לא הייתה מספיק חדה. הדרך שבחרתי לפתור את העניין הייתה חיתוך אורכי, וחיבור מחדש.

גם קצה הכנף הפנימית של צד שמאל היה נראה רע אחרי היישור שעבר מזמן ולכן נחתך החוצה.

2014-11-10 12.03.31.jpg

2014-11-17 13.23.41.jpg

2014-11-17 15.11.01.jpg

2014-11-17 15.34.38.jpg

2014-11-17 15.35.12.jpg

פורסם
בארץ נהוג לקרוא ל"וואלנס" חצאית - במקרה הזה מדובר בחצאית פנימית. הנה למשל ה"חצאית הפנימית" של הרובר:

http://wp.me/pXLKy-1iO

תודה ישראל, אני מתקן את עצמי ומעתה אשתמש במינוח פאנל חזית.

ובכן בתמונות הבאות אפשר לראות את פאנל החזית תופס את מקומו על קדמת המכונית. הורכב גם הגריל הישן לקבלת מושג כללי לגבי איכות ההתאמה לפתח הגריל של הריפרו. הגשתי גם מסגרות פנסים מתוך אותה המגמה של מזעור הפתעות שלב ההרכבה.

עבדתי על הרבה מכוניות שלא מגיעות לשלב ההרכבה באותו בית המלאכה שבו נעשית עבודת הגוף, וכשמגיעים להרכבה הרבה דברים שנראו לא רע מסתברים כן רע.

2014-11-12 10.25.47.jpg

פורסם

עבודה מאוד יפה. תענוג.

הרבה יותר קל כאשר כל החלקים זמינים ולא צריך להתעסק עם ביורוקרטיה מטורפת...

זיהיתי באחת התמונות רכב זהה נוסף. אתה מפתח התמחות?

• תוכן חדש...