Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי טויוטה יאריס 2005, דיי מבסוט ממנה אך ישנה כבר ורוצה להתחדש

מחפש לקנות רכב חסכוני בדלק ובטיפולים, רכב שאפשר להיות שקט איתו בלי יותר מידי כניסות למוסך כמו היאריס

משנתון 2011 והלאה וחשוב גם הנוחות.

בדקתי לגבי יאריס החדשה אך כמו מה שברשותי היא דיי קטנה ואם לפעמים הנסיעות הן ארוכות אז היא לא נוחה

וגם לא כלכך אפשרי להעמיס רכב מלא.

האוריס נראת לי די טובה

שמעתי גם על עוד רכבים כמו מיצובישי ספייסטאר והונדה ג'אז, ואני כבר מבולבל מאוד

ועוד עניין הוא אם כדאי לחשוב על הייבריד? רוב הנסיעות הן בעיר ונסיעות קצרות, זה יכול לפגוע בסוללה? לא להטעין מספיק?

הנטייה שלי היא טויוטה אבל אם יש הצעות למשהו דומה שיכול לשרת אותי גם מבחינת החסכון והשקט והנוחות אשמח לשמוע

תודה לעוזרים

פורסם

אתה אכן מבולבל. מציין מכוניות מ-4 קטגוריות (ספייס-סטאר היא מיני, יאריס היא סופרמיני, אוריס היא משפחתית וג'אז היא מיקרוואן).

הצרכים לא ברורים, והדבר החשוב ביותר - התקציב - לא צויין. כמוכן לא ציינת אם אתה זקו לתיבה אוטומטית או ידנית. הרחב מעט - ותקבך ייעוץ יותר מכוון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קודם כל ציינתי - רכב אוטומט! אין מצב לידני

אני יודע שהרכבים שונים מאוד אחד מהשני - כמו שאמרתי הצורך שלי הוא בעיקר לנסיעות קצרות בתוך העיר (קריית גת עיר מאוד קטנה) בעיקר לעבודה וחזרה ממנה פה ושם קניות, רכב מהקטנות בסגנון של מה שאמרתי - אוריס היא משפחתית אבל בגודלה מבחוץ היא קטנה ודיי קומפקטית לעומת נאמר קורולה או כל רכב בסגנון - שיהיה בקיצור האצ'בק.

חשוב גם שיהיה קצת מרווח ולא קופסת שימורים, שאפשרי יהיה להכנס רכב מלא ולא להרגיש צפוף ושהרכב יסחוב כמובן

וכמובן החשיבות הכי גבוהה זה אמינות הרכב - שלא יהיו תקלות שונות - מוסך רק בטיפולים, וכמובן חסכון בדלק

בקשר לתקציב - סביבות ה100 אלף אבל כמובן אם זה משהו שיהיה שווה להשקיע יותר אז נשקיע עוד אם בפחות אז מה רע.

פורסם

התקציב מוחק את רוב האופציות - למעשה רק הספייס-סטאר עומד בו. כל השאר יעלו בין 110-130 אש"ח ויותר (שוב, אני לא מעודכן במבצעים העכשויים, אבל זה מה שהיה כאשר חיפשתי רכב לפני מספר חודשים). אם אינך נושע הרבה ברכב עם 5 מושבים הוא סופרמיני או רכב שנמצא בגבול בין סופרמיני למיני. המבחר גדול מאוד ואני ממליץ לך להקדיש כמה שעות לסיור בסוכנויות הרכב, להתרשם מהדגמים המוצעים ולבדוק את התאמת מחירן לתקציבך. תביא בחשבון שחלק מרכבי הסופרמיני יתאימו לתקציב בגרסתן הבסיסית, וחלקן יעלו עליו, ובמידה משמעותית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לאו דווקא מחפש משהו חדש גם יד שניה בא בחשבון

והאם כדאי לקנות הייברידית ? הנסיעות שוב רוב הזמן מאוד מאוד קצרות ובתוך העיר , האם יכולה להיווצר פגיעה במנוע ההיברידי או ב"מצבר" שלו או שלא משנה כמה תסע תמיד הוא נטען...

פורסם

נסיעה עירונית ממש לא פוגעת במצברים של הרכבים ההיברידיים, נהפוך הוא. הרכבים ההיברידיים של טויוטה עובדים במיטבים בנסיעה עירונית, שם הם יכולים לכבות את מנוע הבנזין לפרקי זמן קצרים ולחסוך לך דלק.

בלי קשר, הונדה ג'אז היא אופציה נהדרת ובתקציב שלך נכנסת אחת כמעט חדשה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ברשותי טויוטה יאריס 2005, דיי מבסוט ממנה אך ישנה כבר ורוצה להתחדש

מחפש לקנות רכב חסכוני בדלק ובטיפולים, רכב שאפשר להיות שקט איתו בלי יותר מידי כניסות למוסך כמו היאריס

משנתון 2011 והלאה וחשוב גם הנוחות.

בדקתי לגבי יאריס החדשה אך כמו מה שברשותי היא דיי קטנה ואם לפעמים הנסיעות הן ארוכות אז היא לא נוחה

וגם לא כלכך אפשרי להעמיס רכב מלא.

האוריס נראת לי די טובה

שמעתי גם על עוד רכבים כמו מיצובישי ספייסטאר והונדה ג'אז, ואני כבר מבולבל מאוד

ועוד עניין הוא אם כדאי לחשוב על הייבריד? רוב הנסיעות הן בעיר ונסיעות קצרות, זה יכול לפגוע בסוללה? לא להטעין מספיק?

הנטייה שלי היא טויוטה אבל אם יש הצעות למשהו דומה שיכול לשרת אותי גם מבחינת החסכון והשקט והנוחות אשמח לשמוע

תודה לעוזרים

דווקא בעיר בנסיעות קצרות ואיטיות יש משמעות לטכנולוגיה ההיברידית. כשאתה על כביש מהיר נותן גז, אתה לא חוסך כלום ורק שורף דלק, בנסיעות איטיות, המנוע החשמלי בא לידי ביטוי תכוף וגם הרגנרציה של הבלמים שמשתמשים בהם לעיתים קרובות בעיר.

פורסם

אני גם חשבתי כך רק הבעיה שאם הנסיעה קצרה אין אפשרות שהסוללה של ההיברידי תפגע או תסתיים לי כל יומיים כי היא לא מפסיקה להטעין את עצמה

ולגבי הג'אז פחות אהבתי את הצורה שלה וגם הבנתי שהיא די קטנה מבפנים אם כבר הייתי הולך על היאריס או האוריס ההיברידיות

פורסם

אני הייתי הולך על הג'אז, האוטו חסכוני מאוד, אמין ,די חזק וקומפקטי בהחלט(קיפול מושבים אחוריים לשני הצדדים).

לגבי העיצוב זה כבר עניין אחר...

nissan almera 1998 gx 1.6

nissan maxima 2001 Qx 3.0

פורסם

ולגבי הג'אז פחות אהבתי את הצורה שלה וגם הבנתי שהיא די קטנה מבפנים אם כבר הייתי הולך על היאריס או האוריס ההיברידיות

הבנת לא נכון. מבחינת מרווח פנים, הונדה ג'אז מרווחת יותר מהיאריס. אני לא יודע לגבי האוריס, אבל התחושה שלי היא שההבדל ממש לא גדול.

אם לא אהבת את הצורה זה כבר משהו אחר, עניין אינדיבידואלי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...