Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקסוס IS300H

niv
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש!

הדבר הראשון שקנה אותי אישית בלקסוס הזו הוא החלק האחורי. הישבן הזה פשוט רע (במובן הטוב).

מכונית מהממת.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש וסע בדרכים טובות!

רכב מהמם מכל הבחינות, ושירות לקוחות ברמה הכי גבוהה.

אם יכולתי לקנות רכב מנהלים פרימיום הייתי בוחר בה ללא ספק. (מסוגל להתפשר גם על הדגם היוצא..)

בהצלחה!

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
תתחדש!

הדבר הראשון שקנה אותי אישית בלקסוס הזו הוא החלק האחורי. הישבן הזה פשוט רע (במובן הטוב).

מכונית מהממת.

אתמול ראיתי אחת בצבע אפור כהה. לא יכולתי להפסיק להסתכל עליה. הדבר היחיד שהפריע לי זה הכיתוב HYBRID בצד הרכב, אבל חוץ מזה היא נראית מעולה.

פות"ש, תתחדש וסע בדרכים טובות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אחרי שמכרתי את האינפיניטי בזמן שיא של 7 דקות אתמול הגיע היום לקבל את הלקסוס החדשה שלי.

הQ50 ירדתי מזה אחרי שהבנתי שהיא לא תגיע לארץ בזמן הקרוב ובנוסף התחושות שלי שמשהו בשירות של אינפיניטי בארץ ירד משמעותית.

א. תתחדש, הלקסוס החדשה היא אכן עיסקה טובה.

ב. האינפיניטי EX מבוקשת מאוד בשוק יד שניה וזה ממש כיף לשמוע על חווית המכירה החיובית.

ג. הQ50 אכן התעקבה במס' חודשים ספורים וכולי תקווה כי כבר בחודש הבא יהיה ניתן להתרשם ממנה באולם התצוגה.

ד. עם תחושות לא ניתן להתווכח, אם זאת ולאור אופן הטיפול בחווית השירות שתארת באולם התצוגה אני מרשה לעצמי להרים גבה על האיזכור בשרשור הנ"ל.

סע בדרכים טובות,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
יש שלושה רמות גימור

הכי נמוכה זה הEXECUTIVE היא עולה 249K והיא די בסיסית, מושבים לא מעור אמיתי, כיון ידני למושבים, בלי כניסה חכמה אבל עם חלון גג

הרמת בינים זה מה שהבחור הבר מזל קיבל, שזה מגיע עם מושבים מעור, כיון חשמלי למושבים, חימום למושבים, מצלמת רוורס וחיישנים אבל בלי החלון גג.

ברמה הכי גבוה שעולה 289K מגיעה בנוסף עם קירור למושבים, חלון גג, כניסה חכמה(הפתיחה נעשת ע"י נגיעה בידית דלת וביציאה מהרכב המושב זז אחורה), דיפוני דמוי עור, זכרונות למושבים וזה נראה לי הכול.

אני מוצא את חלון הגג כתוספת מיותרת למדי, יש לי ברכב הנוכחי והיה גם בקודם.

בחירה מוזרה משהו מבחינתם לצייד את דגם הבסיס בחלון גג אך לא את דגם הביניים...

פורסם
א. תתחדש, הלקסוס החדשה היא אכן עיסקה טובה.

ב. האינפיניטי EX מבוקשת מאוד בשוק יד שניה וזה ממש כיף לשמוע על חווית המכירה החיובית.

ג. הQ50 אכן התעקבה במס' חודשים ספורים וכולי תקווה כי כבר בחודש הבא יהיה ניתן להתרשם ממנה באולם התצוגה.

ד. עם תחושות לא ניתן להתווכח, אם זאת ולאור אופן הטיפול בחווית השירות שתארת באולם התצוגה אני מרשה לעצמי להרים גבה על האיזכור בשרשור הנ"ל.

סע בדרכים טובות,

עידן

עידן אני לא מדבר רק על מה שהיה באולם תצוגה, יש עוד הרבה דברים שהשתנו לרעה מאז שקניתי את הEX37 ב2010, אני לא יפרט אותם כאן, יש לך תטלפון שלי אם תרצה דבר איתי אני יסביר לך.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
ניב שלום,

איזה דגם של אינפיניטי היה לך ותוך כמה זמן הוא נמכר?

EX37 2010 נמכרה תוך 7 דקות מהרגע שפירסמתי ביד2. היו המון קופצים על מציאה.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

פורסם
תתחדש ותהנה. חלפה לידי לבנה ולפחות מזוית אחורית יפיפה.

צריכת דלק דימיונית. באיזה מהירות ממוצעת אתה משיג אותה?

1020 ק"מ, לא בדקתי מהירות ממוצעת.

פורסם
תתחדש!!! מתי הזמנת את הרכב שהוא כבר הגיע?

אני הזמנתי בסוף נובמבר והצפי הוא רק אמצע פברואר

הזמנתי בנובמבר, הצפי הולך לפי צבע ורמת גימור.

פורסם
אני מוצא את חלון הגג כתוספת מיותרת למדי, יש לי ברכב הנוכחי והיה גם בקודם.

בחירה מוזרה משהו מבחינתם לצייד את דגם הבסיס בחלון גג אך לא את דגם הביניים...

לפי הנציג מכירות השיקול היה שרוב האנשים מוכנים לוותר על חלון גג בשביל לקבל מושבים מעור.

פורסם
לפי הנציג מכירות השיקול היה שרוב האנשים מוכנים לוותר על חלון גג בשביל לקבל מושבים מעור.

הייתי מוכן לוותר על שניהם (חלון גג ומושבי עור) בתמורה לחיישני חניה עם מצלמה וכניסה ללא מפתח.

האם לקסוס ישראל עושים הזמנות לפי מפרט אישי כמו אודי או שהם מציעים רק את שלושת רמות הגימור כפי שהן?

פורסם
:shock: צריכת דלק דמיונית !!

רוב הנסיעות הן עירוניות או בין עירוניות?

בהיברידיות בעיקרון אין הבדל כמו ברכבים רגילים.

אצלינו (טויוטה פריוס שנת 2010) צריכת הדלק בנסיעה רגועה: עירוני 22.5 ק"מ לליטר / בין עירוני 23.5 ק"מ לליטר.

עירוני בהייברידי יכול לצאת יותר חסכוני מהבין עירוני, תלוי איך אתה נוסע.

ברכב רגיל עירוני בדר"כ צורך 50% יותר.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...