Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

כאמור בכותרת, האם למישהו יש נסיון עם המוצר הנ"ל?

מה דעתכם על ניקוי יבש? (הכוונה ניקוי חיצוני ללא מים)

האם זה באמת עובד כמו שמפורסם באתר של אוטוסטור: "בשונה ממוצרי שטיפה ללא מים אחרים, Go Green קשוח במיוחד ואינו מוגבל ל"לכלוך עדין" בלבד, ניתן לנקות איתו רכבים שלא נשטפו מעולם! הוא יעמוד בכל משימה."

אפשר להשתמש בזה במקום שטיפה???

תודה לעונים !

פורסם

אם להיות כנה, אני לא יודע איזה צורך אדיר יכול פתאום לצוץ לבנאדם לשטוף את רכבו עם חומר לשטיפה יבשה, חומר טוב וחדשני עד כמה שיהיה.

אין לי ניסיון עם החומר הנ"ל, ויכול להיות שהוא עושה עבודה טובה, אבל המחיר + הסיכון והעובדה שרכב שלם ומלוכלך יצרוך בערך בקבוק שלם, מרחיקה אנשים מלנקות חומר כזה.

כתחלופה , שימוש ב ONR, שני דליים, מרסס ידני, מגבת איכותית וטכניקה נכונה.

ניתן לנקות את הרכב תוך חצי שעה בלי סכנות ובלי ניסויים. (במקרה ואתה לחוץ והרכב מלוכלך באופן סביר)

בכל מקרה תמיד רצוי לקחת את הזמן, לי לוקח בערך שעה ועשרים לנקות את הרכב אך ורק חיצונית.

"יאללה בירי".

פורסם

היי

תודה על התשובה.

אמנם קראתי הרבה פה על טכניקות שטיפה, אך סילחו לי על השאלה, למה משמש המרסס הידני?

תודה.

פורסם

אם הרכב חשוב לך, אל תתקרב לניקוי יבש. (במידה וזה נעשה על בסיס יומי? אין בעיה)

יישם אותו במהלך השטיפה או אחרי הניקוי (כך אני נוהג) למתן ברק סופי.

• תוכן חדש...