Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף GTI או אודי A3

ram631
שימו לב! השרשור הזה בן 4028 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שאלה שכנראה נשאלה פה מס' פעמים .

אני עוזר לחבר שמעוניין לקנות רכב חדש.

הצרכים שלו הם:

1,רכב מאובזר .

2, ספורטיבי בהתנהגות ומהנה לנהיגה הדגש על סעיף 2.

אני כבעלים של A3 1.8 המלצתי על הדגם הנ"ל,עדיין לא נהגתי על הGTI

תהיה נסיעת מבחן בעתיד הקרוב.

האם למישהו יש ניסיון איזו מכונית ספורטיבית יותר ומהנה יותר?

בעבר MAZDA 3 SPIRIT

בהווה AUDI A3 1.8

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לGTI תחרות כרכב ספורטיבי שהוא גם מאוד מהנה וגם מאוד ידידותי

במחיר הזה פוקוס st יותר ספורטיבית הארד קור, פחות ידידותית. האאודי הסטנדרטית נוחה ואיכותית אבל לא מתקרבת לשתי אלה מבחינת הנאה בנהיגה, אפילו לא בכיוון.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בין הA3 לGTI הביצועים בכל פרמטר של הנאה מנהיגה, תגובות מנוע, התנהגות כביש וכו' נוטים בבירור לגולף. התפרסם לפני כמה ימים מבחן השוואתי במאקו (נדמה לי) שהשווה בין הGTI, ST ומאגן. הגולף לקחה. כרכב ספורטיבי שמתאים גם לחיי היום יום היא החבילה הכי שלמה שיש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4028 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...