Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איבו 8/9

orha12
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר מעוניין לקנות מיצובישי איבו דור 8 או דור 9.

מה הוא צריך לדעת מבחינת אחזקה כללית שזה אומר:

-דלק

-טיפולים

-חלפים

-עלות שיפורים

מה ההבדלים בין ה-8 ל-9.

תודה רבה מראש! ובבקשה רק מי שיודע באמת שיענה.

פורסם

מי קונה איבו ובמקביל מוטרד מצריכת הדלק?

והוא חושב שתשובה תתקבל באופן הזה?

איבו 8 ו 9 אלו מכוניות רציניות. מוזר לי שמישהו שממש שוקל ברצינות רכישה יעלה כאלו שאלות כלליות בפורום. ועוד באמצעות חבר....

ואיך מי שטרם קנה וכנראה ממש לא מכיר את הרכב כבר תוהה לגבי שיפורים....

בקיצור, לא רציני.

ואם לנסות לקחת כן ברצינות אז אני מציע ללכת יותר בקטן עם איזה קליאו ספורט משומשת או משהו בכיוון

פורסם

שמע שאלתי בשביל חבר אף אחד לא הכריח אותך לענות. לא כולם מומחים בתחום. הוא שואל את זה כי הוא רוצה להשתדרג מלאון קופרה

פורסם

אם אלה השאלות שלו, הרכב הזה גדול עליו. זה בפירוש רכב למומחים בתחום. גם ככה יש יחידות ספורות, חבל להרוס על אנשים שלא יבינו מה יש להם ביד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מישהו יודע כמה בכלל רכבים כאלו נשארו בארץ? אם זכרוני אינו מטעה אותי איבו 8 היו בסה"כ 14 בכל הארץ כחדשות. ואיבו 9 גם לא כיכבו ברשימת רבות המכר... כמה נשארו? שלא לדבר על מקוריות :oops::roll::lol:

פורסם

אני יכול לומר לך בוודאות שהשיפורים רבים ויקרים. אין לזה סוף, ומי שלא יכול לשלוט בעצמו זורק הרבה מאוד כסף על שיפורים.

צריכת הדלק תהיה בעיקר פקטור של הנהיגה שלך. באיבו אי אפשר לנהוג לאט, ככה שדלק יהיה יקר.

טיפולים וחלפים לא נורא יקרים, אך הביטוח כן. בנוסף, אם הבחור צעיר (ואני מתכוון בשנות ה20 של חייו), אז גם הביטוח יקר.

בקיצור, לא קונים רכב כזה מטעמי חסכון. זה רכב מעולה, עם המון יתרונות והנאה. חסכון לא קיים שם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

סליחה שאני מגיב ככה אבל מה עשיתם מאיוו מטוס F-22 שהולך לעוף במהירות הקול? הוא חייב להיות רציני בשביל לקנות אחד אחרת לא ימכרו לו? הוא חייב להתרסק איתה? זה לא בהכרח הבן אדם צריך להיות שומאכר בשביל לקנות אחד לעצמו, כל מי שנוהג על פרארי הוא מקצוען בתחום הנהיגה? זה לא מה שהבן אדם שאל אז רדו ממנו.

יש לי חבר לא מבין בכלום, הלך לראות אימפרזה טורבו משופרת, קנה אחד במחיר מופרז, נהג איתה נהנה איתה השתולל למד אותה ואחרי תקופה מכר אותה עם נזק לכיס.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בהחלט לא חסרים אנשים כאלה.

יש לי חבר שקנה גולף עם 400 סוס בדיינו והוא לא יודע להעביר הילוכים בכלל

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
אפשר תשובה בבקשה?

נסה להבהיר את השאלה. כך יש יותר סיכוי לתשובה.

קח בחשבון שהשאלה המקורית של חברך היא כל כך לא מגובשת כך שגם מי שיש לו ידע בעניין לא יכול ולא רוצה לפרט תשובה.

וכמו שפרטו קודם, יש כל כך מעט רכבים כאלו על הכביש שקשה לקבל מידע ממקור ראשון

פורסם

1:6 משולב עם רגל בינונית על הגז.. וזה בתנאי שהרכב ללא שיפורים למניהם.

בן אדם שחושב על טיפולים ודלק ברכב כזה צריך לשקול ללכת על אופציות זולות יותר כגון גולף GTI וכו'.

פורסם
חבר מעוניין לקנות מיצובישי איבו דור 8 או דור 9.

מה הוא צריך לדעת מבחינת אחזקה כללית שזה אומר:

-דלק- רכב ביצועיסט גודש זה מתכון לצריכת דלק גבוהה, כך הדבר בכל ה"נינג'ות" היפניות, אחלה ביצועים וחרא צריכת דלק.

-טיפולים- לא החזקתי איבו מעולם אז עדיף שמי שהחזיק יגיב. במאמר מוסגר ניתן לצפות לאחזקה לא זולה- טיפולים בתדירות גבוהה יותר, חלפים שלרוב יקרים יותר מהדגם ה"רגיל" וכן הלאה.

-חלפים- שים לב לסעיף הקודם.

-עלות שיפורים- כעומק הכיס.

מה ההבדלים בין ה-8 ל-9.

תודה רבה מראש! ובבקשה רק מי שיודע באמת שיענה.

תסביר לחבר שלך שהוא מנסה לקבל אינפורמציה על רכב שלהגדיר כ"לא נפוץ בישראל" זה סוג של אנדר סטייטמנט- זה רכב נדיר בישראל.

התגובות שקיבלת עד כה היו "שליליות" מהסיבה שסעיף "עלות שיפורים" מתנגש חזיתית עם סעיף "דלק", אלא אם חבר שלך מתכוון לשיפורים שתורמים לצריכת דלק משופרת ואז התשובה הרבה יותר פשוטה-

יעלה לו 4000-6000 שקל להשתיל באיבו מנוע של לאנסר רגילה, צריכת הדלק תשתפר פלאים....

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

התגובות שקיבלת עד כה היו "שליליות" מהסיבה שסעיף "עלות שיפורים" מתנגש חזיתית עם סעיף "דלק", אלא אם חבר שלך מתכוון לשיפורים שתורמים לצריכת דלק משופרת ואז התשובה הרבה יותר פשוטה-

יעלה לו 4000-6000 שקל להשתיל באיבו מנוע של לאנסר רגילה, צריכת הדלק תשתפר פלאים....

:wink:

מדוייק.

אפשר גם צמיגים מוכווני חסכון.

שיפור יותר מתקדם יהיה לבטל את ההנעה הכפולה. וניתן גם להפליג במחשבה לכיוון הסרת ההנעה הכפולה.

ועכשי ברצינות:

אני מציע לך להציע לחברך להרשם בעצמו לאתר, לנסח ולקרוא בעצמו.

אני בטוח שאם יבוא עם שאלות רציניות יקבל תשובות יותר רציניות.

פורסם

תראו אני מודה שהשאלות קצת מוזרות בשביל אחד שרוצה איבו.

הדלק לא כזה עיניין פה כי הוא מגיע מלאון קופרה שגם משופרת. פשוט כולם מדברים על הצריכת דלק של ה-sti שהיא צריכה מטורפת, אז הוא רוצה לדעת אם גם באיבו זה אותו סיפור. הוא נוסע כל יום תל אביב הלוך חזור מפתח תקווה, ולוחץ רק בסופי שבוע. מבחינת שיפורים הוא לא מעוניין להשתגע. מה שמעניין אותו בעיקר זה עלות הטיפולים פחות או יותר, אם צריכת הדלק סבירה יחסית, ואם קיימים הבדלים בין ה-8 ל-9.

• תוכן חדש...