Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גולף מודל 92 שקניתי לפני כשנה, הבעלים הקודם שם רפידות בלם קדמיות חליפיות של חברה די טובה, אבל אני לא מרוצה כי לפעמים שומעים רעש מאוד חלש בבלימה ולי זה מאוד מציק, למרות שיש להם עוד הרבה בשר והם די חדשים סך הכל עשו כ5000קמ״ אני רוצה להחליף למקורי! בארץ אני לא מאמין שאני אמצא מקוריים, חיפשתי קצת באיביי ומצאתי סט חדש מקורי,

השאלה שלי היא אם מישהו הצליח להביא דרך איביי רפידות בלמים, לפי מה שהבנתי יש עם זה בעיה במכס, מישהו ניסה? הצליח?

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

לרפידות בלם, אתה לא רק צריך אישור משרד התחבורה, אלא גם אישור מוסך מורשה יבואן!

אפשר לפנות ליבואן ולשאול קודם כל אם יש במלאי ומה העלות אם כן (הבנתי שעוד לא עשית את זה). תתפלא, אבל לפעמים ההפרש לא מצדיק הזמנה מחו"ל...

ואם אין להם במלאי, הסיכויים שישתף איתך פעולה ויתן אישור עלה (מותנה בתשלום עמלה כמובן).

ויש תמיד האפשרות לבדוק אם המוכר מוכן להיות "יצירתי" בהצהרת מכס, אבל אני לא ממליץ על כך (באופן רשמי, לפחות):twisted:

http://www.iherb.com?rcode=EGE170

$5-$10 הנחה על ההזמנה הראשונה. $4 עלות משלוח בלבד לישראל לחבילות עד 1.814 ק"ג!

פורסם

לא צריך אישור מוסך מורשה יבואן.

צריך אישור מוסך מורשה (משרד התחבורה) שמצהיר שהחלק מתאים ונדרש לרכב הספציפי. יבואן החלק, בעל הרכב, מצהיר שהוא הזמין את החלק לשימושו הפרטי.

כנס לאתר משרד התחבורה, תוריד את הטפסים הרלוונטיים,

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לפני כשנה הזמנתי מספר חלפים ובינהם גם רפידות בלם לאופנוע שלי.

החבילה לא נעצרה במכס ונחתה אצלי בתיבת הדואר ללא כל בעיה.

כנראה שזה פשוט ענין של מזל.

פורסם
לרפידות בלם, אתה לא רק צריך אישור משרד התחבורה, אלא גם אישור מוסך מורשה יבואן!

אפשר לפנות ליבואן ולשאול קודם כל אם יש במלאי ומה העלות אם כן (הבנתי שעוד לא עשית את זה). תתפלא, אבל לפעמים ההפרש לא מצדיק הזמנה מחו"ל...

ואם אין להם במלאי, הסיכויים שישתף איתך פעולה ויתן אישור עלה (מותנה בתשלום עמלה כמובן).

ויש תמיד האפשרות לבדוק אם המוכר מוכן להיות "יצירתי" בהצהרת מכס, אבל אני לא ממליץ על כך (באופן רשמי, לפחות):twisted:

אני מאמין שבצ׳מפיון זה יהיה שחיטה, פעם בחצי שנה אני מבקר שם קונה פילטרים את זה הם עוד מחזיקים במלאי, אבל אני מאמין שגם אם יש להם רפידות זה יעלה במחיר של חצי מהרכב. אם באמת צריך אישור אז כניראה שאני באמת יפנה לצ׳מפיון.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

כל עוד חלק לא נראה כמו חלק של רכב ולא עולה הרבה ובקבלה לא רשום "car" הסיכוי שזה ייתפס אפסי(כמובן מניסיון אישי).:-D

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבי, תגיד למוכר שישלח לך את זה בדואר רגיל (לא UPS או פדקס) ויש סיכוי גדול מאד שזה לא יתפס.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לא צריך אישור מוסך מורשה יבואן.

צריך אישור מוסך מורשה (משרד התחבורה) שמצהיר שהחלק מתאים ונדרש לרכב הספציפי. יבואן החלק, בעל הרכב, מצהיר שהוא הזמין את החלק לשימושו הפרטי.

כנס לאתר משרד התחבורה, תוריד את הטפסים הרלוונטיים,

לרוב החלקים אתה צודק. אבל לחלקים עם משמעות "בטיחותית", נדרש אישור של דווקא מוסך מורשה יבואן.

http://www.iherb.com?rcode=EGE170

$5-$10 הנחה על ההזמנה הראשונה. $4 עלות משלוח בלבד לישראל לחבילות עד 1.814 ק"ג!

פורסם
תקנה דרך אתר BUY2USA.CO.IL

לא לקנות דרך האתר הזה או שירות דומה לו, כי אז תצטרך להביא אישורים של כל העולם ואחותו וגם תשלם ימבה מיסים.

גם אני הבאתי לפני כחודשיים רפידות בלם לאופנוע של אחי והכל עבר בשלום, לשלוח רק בדואר רגיל!!

פורסם

תודה רבה לכולם, אני אנסה לדבר עם המוכר שישלח לי בדואר רגיל, ושלא ירשום שזה חלק של רכב.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

פו"ש - אתה עושה טעות!

לפני מספר חודשים עמדתי בדיוק באותה הדילמה שיש לך כרגע, אחרי בדיקת מחיר וחישוב דמי משלוח גיליתי שהמחיר הוא מחיר החלף בארץ, בלי לעשות קומבינות ובלי לקוות שהמכס לא יעצור לך את החבילה.

גש ל'אוסקר' - רח' יצחק שדה 37 ת"א ורכוש ממנו את הרפידות שאתה צריך, הוא מייבא את הבלמים של TEXTAR שמשמש כיצרן OEM של יצרני רכב רבים.

מדובר בחלפים איכותיים שמותקנים לשביעות רצוני המלאה בכל כלי הרכב של המשפחה, המחירים סבירים ביותר ואיביי במקרה הזה לא יחסוך לך הרבה.

• תוכן חדש...