Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקווה שזה נושא שמותר להתייעץ לגביו בפורום הזה.

שכרתי כתחליף ליסינג למס' חודשים רכב באחת החברות, מסניף מסוים, השירות בו היה טוב, בהתחלה לא הייתי בטוח על התקופה בה אצטרך את השירות, אז לקחתי למס' שבועות, לאחר שראיתי שיש צורך בהארכה, המירו לי ללא קושי ועניין את החוזה לחוזה חודשי, עם תעריף מוזל בהתאם.

אחרי כחודשיים, ביקשתי לשכור שוב מאותה חברה, ואותו סניף, הפעם באמצעות קופוני הנחה יומיים למס' ימים. לאחר שההשכרה התארכה שוב, שוב המירו את החיוב לפי תעריף מוזל לחודש.

לפני כחודש, שוב השתמשתי בקופונים, באותה חברה, רק הפעם מסניף אחר. במקרה הנ"ל הסניף התנהג בצורה לא שירותית, חצופה, שלא אפרט עליה כאן, אלא בשרשור מתאים במידה ואמצא לנכון לספר באובייקטיביות על כך, התלוננתי בפני מנהל הסניף על ההתנהלות, ומאחר שגם הפעם נאלצתי להאריך את משך ההשכרה, ביקשתי שהחוזה יומר לחוזה לחודש, רק במקרה הנ"ל נתקלתי בהתעקשות, ובאי הסכמה, דרשו ממני לרכוש כל יום נוסף קופון, ולהעביר (בפקס\מייל).

עשיתי כך, עד שאלצתי לנסוע ליומיים לחו"ל, ולא הייתה לי גישה לרכישה ושליחה כזו, הודעתי על כך לאותו סניף, ביקשתי לעבור לסניף הקבוע מולו עבדתי לשביעות רצון. כשהגעתי לסניף השני, נאמר לי שעל הימים בתפר בין התלושים שהגשתי, לבין החלפת החוזה מול הסניף החדש, אחיוב בתעריף לפי הקופון המוזל. (ע"י הסניף הבעייתי)

כמובן שגיליתי שחוייבתי על שבועיים בתעריף ששקול לחודש שלם. גיליתי גם שלא כיבדו חלק מהקופונים שרכשתי מאתר קופונים צד שלישי כלל..

כל תלונותי לא עזרו, ביקשתי להכחיש את גובה העסקה מול חברת האשראי, מה שזיכה אותי בשרשרת איומים בתביעות ע"י נציג החברה ומה לא, שיחייבו אותי רטרואקטיבית(!) בסכומים לפי תעריף גבוה גם על השכרות קודמות שאותה חברה הסכימה בעצמה לשנות את החוזה לתעריף חודשי.

ממה שידוע לי, גם לאחר חתימת על חוזה כתוב, הסכמה עדכנית חדשה בעל פה תופסת חוקית, רק שנטל ההוכחה עליי. האם כדאי לא לוותר על הכחשת גובה העסקה, וללכת איתם לבית משפט במידת הצורך?

• תוכן חדש...