Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכולם על העצות, סוף סוף מצאתי את הזמן וביצעתי תיקון מקומי עם אנטי רוסט בונדו וצבע תיקון לאמבטיה.

bath-after.jpg

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
תודה לכולם על העצות, סוף סוף מצאתי את הזמן וביצעתי תיקון מקומי עם אנטי רוסט בונדו וצבע תיקון לאמבטיה.

[ATTACH=CONFIG]370606[/ATTACH]

אשמח אם תביא הדרכה מלאה+ עלות חומרים, תודה.
פורסם

מנצל"ש (דרושה עזרה מהאינסטלטורים בפורום)

יש לי סתימה באסלה, מהיום אחה"צ (מיד אחרי שהורדתי מים :oops:) הסתימה לא "מוחלטת" אלא המים ממלאים את האסלה וזורמים לאט לאט. האסלה נמצאת כ20 ס"מ מהצינור הראשי שרץ לאורך כל הבניין, אני בקומה הראשונה.

בדיקת הצינור לפני שהוא נכנס לאדמה העלתה כי הוא נקי ופתוח (פתחתי את המכסה ובדקתי), מכאן השסתימה נמצאת בשני- שלושת המטרים שיורדים מהאסלה החוצה ולמטה.

חפרתי עם משחולת אך נסיונותי העלו חרס. יש למישהו קצה חוט?

תודה!

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
מנצל"ש (דרושה עזרה מהאינסטלטורים בפורום)

יש לי סתימה באסלה, מהיום אחה"צ (מיד אחרי שהורדתי מים :oops:) הסתימה לא "מוחלטת" אלא המים ממלאים את האסלה וזורמים לאט לאט. האסלה נמצאת כ20 ס"מ מהצינור הראשי שרץ לאורך כל הבניין, אני בקומה הראשונה.

בדיקת הצינור לפני שהוא נכנס לאדמה העלתה כי הוא נקי ופתוח (פתחתי את המכסה ובדקתי), מכאן השסתימה נמצאת בשני- שלושת המטרים שיורדים מהאסלה החוצה ולמטה.

חפרתי עם משחולת אך נסיונותי העלו חרס. יש למישהו קצה חוט?

תודה!

זה נישמע לא רציני אבל זה עובד כל פעם.

תיקח את המברשת העגולה של האסלה ותפמפם בתוך המים שבאסלה למעלה למטה במהירות והסתימה תיפתח (כמעט תמיד).

פורסם

מלך! תודה רבה על הטיפ

כנראה שהמשחולת הדקה לא הספיקה :oops:

עובד פיקס

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

גם אני מנצל השירשור לקבלת עזרת השיפוצניקים בפורום לגבי ריצוף קירות אמבטיה שניתלשו מהקיר אחרי הסערה:-).

יש ל בעיה, בחורף האחרון כעבר מס' ימים לאחר הסופה הגדולה ששיתתקה את המדינה קרה לי דבר מפחיד ביותר, שבוע ליפני המקירה אחיין שלי הראה לי את "פעילות על טבעית 4" למה אני מספר לכם?

כי באותו היום לאחר הסערה שמעתי קול חזק מכיוון האמבטיה בחדר, היה מוזר וניגשתי לדלת האמבטיה מהיכן היה הרעש- לפתע היה קול פיצוץ/שבר רעש מחריש אוזניים שכימעט חטפתי התקף לב - אלא היה לי מושג מהכן הגיעה וכבר חשבתי שהרוחות רודפות אותי חח.

לצערי לאחר כשבוע גיליתי שנראה האדמה זזה מתחת לביניין כי 2 קירות האמבטיה -כל הריצוף ניתלש מהקיר! זה היה מקור הרעש, גם באמבטיה שלי וגם אצל הורי חצי מקירות בשירותים הריצוף ניתלש ופשוט עומד חופשי- אפש לילחוץ עליהם והם זזים-אם אני אמשוך קדמה כל הריצוף של הקיר ייפול!

מה לעשות חברים? בינתיים הכל מודבק עם סלוטייפ שלא ישענו קדמיה ויפלו.

חשבתי להורי אותם אחד אחד כל מה שהיתחרר מהקיר ואז ליקנות חומר להדבקת הריצוף באמבטיה- החשש שלי שאם אני לא אקלף את החומר הקיים תיווצר לי מדרגה בין ההדבקה החדשה לריצוף הישן- מה מומלץ לעשות?

יש לציין כי גם הקרמיקות ברצפה התחלו להשתחרר בכל מיני מקומות בבית-מוזר מאוד.

מדובר בביניין משנת 98, רב קומות ~15 למעלה +קומות חנייה מתת קרקעית ומעלה.

סליחה על החפירה ושבת שלום!

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לדעתי אתה צריך להזמין איש מקצוע שיבדוק את עניין התזוזה של הקירות והרצפה, זה לא דבר פשוט ועלול להיות מסוכן.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

ישנם מספר מקומות בארץ שחטפו בסופה האחרונה (12/2013) מכת קור שגרמה לנזקים שאתה מתאר. ספציפית יצא לי לתקן (לאחר הסופה הנל) דירה ביישוב מודיעין שספגה נזק רציני לריצוף בסלון (שברים ואריחים שהתרוממו ונסדקו כליל כתוצאה משינויים קיצוניים בטמפרטורה).

אין ברירה אלא לפרק את מה שנמצא כבר ״באויר״ ולהדביק מחדש עם דבק קרמיקה חזק ופוגות לפי התקן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...